gaby_d2006 Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 (editat) Nu stiu sigur daca scriu in sectiunea care trebuie insa am o intrebare. Doresc sa achizitionez un MZ ETZ 250 (2 timpi) si as vrea sa stiu daca cumva exista vreo posibilitate sa il fac ca acesta sa nu sune in genul scuter. Stiu ca acesta este sunteul specific pt un motor in 2 timpi dar ma gandeam ca poate exista posibilitatea sa nu sune chiar asa "subtire". Ti-am editat titlul, se observa mai usor ceea ce cauti sa afli. Editat Februarie 4, 2013 de l.u.v Ti-am editat titlul, se observa mai usor ceea ce cauti sa afli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 nu prea ai ce sa ii faci... dar asta e tot farmecul lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Nu ai ce sa-i faci, dar oricum un MZ de 250 nu suna chiar ca un scuter... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 in toba finala poti sa-i bagi ceva bureti de sarma/vata de sticla. dar exista riscul mare sa pierzi putere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Sunetul este inconfundabil... nu suna a scuter! Sunetul este foarte placut... insa mai mult pentru amuzament si pentru nostalgici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Sa schimbi sunetul unui Etz e ca si cum i-ai schimba vocea la Dan Spataru....DONT DO THAT..Mz-ul are un sunet inconfundabil...nici un alt motor in lume nu suna ca Etz-urile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaby_d2006 Postat Februarie 5, 2013 Autor Share Postat Februarie 5, 2013 Va multumesc mult pentru raspunsuri, ce am auzit eu era pe youtube, se pare ca diferenta exista din ce am auzit eu acolo si cum se aude in realitate, stiu ca suna destul de penibil sa auzi doar pe youtube, dar inca nu am avut sansa sa il aud cum defapt suna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Se aude frumos ETZ-ul, si fluieratul ala in mers e caracteristic. Totusi are 250 cmc, nu e ca un sfuter de-ala mic si pricajit Spor la cumparare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 (editat) Am avut ETZ de 250 si nu suna deloc ca un scuter. Editat Februarie 5, 2013 de rfd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 in toba finala poti sa-i bagi ceva bureti de sarma/vata de sticla. dar exista riscul mare sa pierzi putere. nu e un risc, e o certitudine. Daca infunzi evacuarea scade puterea, mai ales la un 2T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaby_d2006 Postat Februarie 5, 2013 Autor Share Postat Februarie 5, 2013 nu e un risc, e o certitudine. Daca infunzi evacuarea scade puterea, mai ales la un 2T Nu cred ca voi face asa ceva. Proiectul meu e sa il transform intr-un caferacer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Ma bucur sa vad ca inca se mai cauta ETZ-uri Sa stii ca se aud interesant mai ales la demaraj sustinut. Cele care inca mai au toba originala, suna putin mai gros decat cele cu toba schimbata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate