ChaosBorn Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Caut suruburi ca cele din poza, am nevoie de inca 4 bucati pentru un amortizor de ghidon. Tehnic ar merge si cu cap normal dar arata sinistru. Daca nu sunt intr-atat de norocos sa si aiba careva pe aici si sa le si "vanda" dar ati vazut in vreun magazin sau poate in vreun cine stie ce alt angrenaj, da-ti-mi de veste rogu-va! Efectiv nu imi imaginez de unde as putea cumpara asa ceva!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 nu imi dau seama ce marime au surubele dar..gasesti la magazinele specializate surube cu cap imbus la dimensiunea da si daca dimensiunea capului e mai mare decat cea a gaurilor tale ,ar merge sanfrenata gaura ( largita cat sa intre capul ! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 7, 2013 Admin Share Postat Februarie 7, 2013 Mergi cu piesa aici au tot ceea ce inseamna suruburi si alte repere din inox. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Au si nu vand decat la persoane juridice. Mergi degeaba la Fabory, been there, done that. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Februarie 7, 2013 Autor Share Postat Februarie 7, 2013 (editat) nu imi dau seama ce marime au surubele dar..gasesti la magazinele specializate surube cu cap imbus la dimensiunea da si daca dimensiunea capului e mai mare decat cea a gaurilor tale ,ar merge sanfrenata gaura ( largita cat sa intre capul ! ) Da, e o idee buna insa corpul este din aluminiu si nu as vrea sa ii micsorez distanta de filetare. E adevarat, as putea sa micsorez gaura pentru capul surubului facandu-i capatana conica........merita studiata treaba! Mergi cu piesa aici au tot ceea ce inseamna suruburi si alte repere din inox. Au si nu vand decat la persoane juridice. Mergi degeaba la Fabory, been there, done that. Multam! Editat Februarie 7, 2013 de ChaosBorn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoNinoLino Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Cum e asta, să aibă și să nu-ți vândă doar că ești consumator. Dar dacă te duci cu un SRL și le ceri factură pentru UN șurub, așa ar fi de acord? Hai, dacă fac figuri, le cumperi 5 „că doar îți permiți, ești patron” . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SO_TOXIC Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 eu propu sa te duci duminica in targ la vitan (am gasit piulite de m7,ce-mi treb mie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu.tomica Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Poti sa incerci si la intersectia strazilor ferentari cu pieptanari....acolo e un magazin specializat care vinde orice felbde surub si de piulitza....eu acolo am gasit orice fel de surubel cand am desfacut motoreta mea toata bucati....si dau si la bucata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Altu care da indicatii bune de sters la poponet. Fabory, Rocast nu vand decat la persoane juridice. La Rocast comanda minima de suruburi este de 200 de lei.Hornbach or avea suruburi pentru constructii dar suruburi de care vrem noi nu au. Been there done that. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Februarie 7, 2013 Autor Share Postat Februarie 7, 2013 Multumesc baieti, a-nceput sa se faca lumina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Fabory... Am fost eu si am luat pe firma unui prieten ... Totul e sa vrei PS. La ROCAST au facut un pic de figuri daca am vrut cate 3 suruburi din fiecare dimensiune de care am avut nevoie .... a trebuit sa iau cate 10 buc/dimensiune... dar am luat si de la Rocast... chiar si fara sa le dau firma pentru facturare. Oi fi avut noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 7, 2013 Admin Share Postat Februarie 7, 2013 Fabory... Am fost eu si am luat pe firma unui prieten ... Totul e sa vrei Evident, este la mintea cocosului, incercati sa va descurcati, ce Dumnezeu! Mama, mama..vorbim de Fabory de parca este Nasa! Du-te la Fabory si spune-i baiatului care vinde de ce ai nevoie. Daca nu vrea sa te serveasca spune-i ca te-a trimis un prieten care este clientul lor, ma suni de acolo si vorbesc eu cu seful lor, sa-ti faca factura pe firma mea. Ai numarul meu in profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Februarie 7, 2013 Autor Share Postat Februarie 7, 2013 ...........mai mult decat speram, multam' l.u.v.! Saptamana viitoare pe marti, miercuri trec pe acolo, daca va fi nevoie te sun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Altu care da indicatii bune de sters la poponet. Fabory, Rocast nu vand decat la persoane juridice. La Rocast comanda minima de suruburi este de 200 de lei.Hornbach or avea suruburi pentru constructii dar suruburi de care vrem noi nu au. Been there done that. Tare umblaret esti. ROCAST vinde si la persoane fizice. Interesatul gaseste cataloage online, buba e programul scurt, avantajul e gama vasta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Un astfel de surub la nevoie(cand nu se gaseste de cumparat) se poate improviza destul de simplu, se taie capul unui surub iar apoi se taie cu bomfaierul un sant cat sa poata fi actionat cu surubelnita dreapta. (ceva in genul suruburilor de purjare a carburatoarelor). Evident procedeul nu poate fi efectuat la suruburi cu diametrul prea mic si in afara de bomfaier mai e nevoie si de o menghina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 se numesc "stifturi filetate" si se gasesc la fabory 100%! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate