Hyena986 Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 (editat) Filmat de trecatori Editat Aprilie 21, 2013 de Hyena986 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackangel666 Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Si din partea noastra cateva poze...poate va regasiti prin ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 eu zic ca parada a fost un succes. a fost destula lume, au fost si ceva televiziuni, s-a mers ok. sunt sigur ca au fost destui care ne-au injurat ca le-am irosit 6 minute din viata, dar au fost mult mai multi cei care s-au bucurat ca ne-au vazut. uite ce surescitati erau astia ))) . felicitari baietilor de la black helmets. ne vedem pe 27 am si eu un scurt video de ieri! cine e sultanul ala cu geaca rosie de la inceput? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 un singur cuvant! MAGNIFIC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 eu zic ca parada a fost un succes. a fost destula lume, au fost si ceva televiziuni, s-a mers ok. sunt sigur ca au fost destui care ne-au injurat ca le-am irosit 6 minute din viata, dar au fost mult mai multi cei care s-au bucurat ca ne-au vazut. uite ce surescitati erau astia ))) . felicitari baietilor de la black helmets. ne vedem pe 27 cine e sultanul ala cu geaca rosie de la inceput? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_30 Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 (editat) Tot traseul si din partea mea Partea I / Partea a II-a / Partea a III-a Nota pentru organizatori ! Editat Aprilie 21, 2013 de Bogdan_30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evl Taz Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Hai sa nu mai criticam atat...serios. A fost ok... Eu m-am bucurat de acest moment. Multe motoare, oameni ok, nu au fost incidente, oamenii aplaudau, ne filmau sau ne pozau. Ca nu s-a mers fix ca la carte...mi-e greu sa cred ca se poate fix zig-zag cand ai cateva sute de motoare, pe o distanta asa scurta si in oras... Daca era un drum lung, poate se putea un zig-zag. A fost foarte frumos. @MVA : Fix aceeasi problema o aveam si eu. Nu puteam doar cu treapta 1 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Data viitoare pentru a fi mediatizat evenimentul trebuie sa fie cu noi si " primul motociclist al tari " Tariceanu. Acesta a adus ieri la Harley Davidson Romania televiziunile sa prezinte motociclete de legenda si cu 12 motoare a organizat o parada care a fost mediatizata. P.S. Recomand baietilor din BlackHelmets sa-si faca cunostinte (relati) la televiziuni asa cum au cei din Chopper Academy, poate asa au si actiunile lor acces pe sticla si un impact mai mare la soferi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Si de la mine filmarea paradei de pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 De ce nu se poate la noi? Pentru ca suntem o natie de gica-contra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 a fost bine dar trebuiau sa vina mult mai multi .e interesul tuturor. Foarte discutabil... As fi venit la chestia asta pentru atmosfera daca e. Ma indoiesc teribil ca ar fi in interesul cuiva. Poate ca acum 5, 6 ani se justifica o astfel de (simpla) atentionare a soferilor... acum nu poate fi decat o distractie pentru participanti si cei care sunt prin zona si asista la spectacol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Imi place ca au participat la acest mars si motociclisti care pe moment au fost si ei mai cu bun simt si au luat parte la o actiune de atentionare a celorlalti participanti la trafic, insa noaptea ii vezi cu 200 la ora pe bulevarde si in caz de vreun accident sariti toti de chur in sus ca domne nu l-a vazut soferu in oglinzi. Tot respectul pentru cei care merg civilizat. Ei au intr-adevar pentru ce sa participe la un mars de genul. Restul ar trebui sa faca un mars moto la viteze de 150+ prin oras, ca doar pentru asta protesteaza, sa ii vada conservarii in oglinzi, indiferent de viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Fabuloasa participarea! Felicitari! Foarte frumoasa diversitatea participantilor! As sugera ca data viitoare sa gasiti un sponsor care sa faca niste stegulete galbene (triunghiulare, cu scris Moto! pe ele sau o moto stilizata) care sa se ataseze la casti sau prinse cu o antena de moto. Asa efectul vizual ar fi mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Frumos cand vezi filmari. Daca am fost in grup nu am apucat sa vad pe ce distanta ne-am intins dar am vazut din filmari si dupa cum spuneau unii care au filmat : " mama cati sunt " Un singur lucru as avea de zis organizatorilor....ce cred ca ar avea un impact si mai mare. Data viitoare sa se faca muuuult mai multe STEAGURI. am vazut cateva si au fost ok. Pe tricouri nu vedem decat noi din grup dar steagurile se vad mult mai bine. Ar fi ok daca data viitoare sa faca steaguri la cineva care le face la un pret ok si noi sa le cumparam. Decat sa dau 60 de lei pe un ticou mai bine dau pe un steag. Daca fac si cu sutele atunci poate ies si mai bine la pret. Cu o lista frumos cine vrea sa dea comanda si cu plata inainte sau direct la fata locului si ar fi ok. Zic eu ca ar da mai bine ca si mars de avertizare decat sa inteleaga lumea ca este doar o parada...... Bafta si la mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mennens Postat Aprilie 22, 2013 Autor Share Postat Aprilie 22, 2013 Am notat sugestiile si vom incerca sa le punem in aplicare la urmatorul eveniment pe care il vom organiza. In alta ordine de idei, am inceput sa strang intr-un singur loc toate pozele care s-au facut si care au fost puse pe net si de indata ce o sa termin o sa pun aici link-ul. Sunt si filmari dar cred ca abia pe miercuri o sa apuc sa le adun pe toate si sa le cuplez intr-un singur fisier. Poze si filmari de la mars: http://www.blackhelmets.ro/2013/04/22/marsul-moto-atentie-soferi-si-motociclistii-exista-in-trafic/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Am notat sugestiile si vom incerca sa le punem in aplicare la urmatorul eveniment pe care il vom organiza. In alta ordine de idei, am inceput sa strang intr-un singur loc toate pozele care s-au facut si care au fost puse pe net si de indata ce o sa termin o sa pun aici link-ul. Sunt si filmari dar cred ca abia pe miercuri o sa apuc sa le adun pe toate si sa le cuplez intr-un singur fisier. Poze si filmari de la mars: http://www.blackhelmets.ro/2013/04/22/marsul-moto-atentie-soferi-si-motociclistii-exista-in-trafic/ multam frumos. Asteptam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 (editat) O idee, nu stiu cat este de buna dar... Cam la toate evenimentele se fac filmari de catre motociclisti sau pasageri, automat nu pot filma ceva de ansamblu si ma gandeam ca ar fi ideal sa existe camera de filmat la plecare, sa mai fie una pe traseu, una la sosire, poate si una mobila care sa prinda toata coloana, sa filmeze reactiile spectatorilor...banuiesc ca toate aceste mici detalii fac defapt diferenta. Apoi cu un montaj ar iesi o minunatie Editat Aprilie 22, 2013 de AlinS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Daca strangi toate filmarile de la toti si de peste tot iti zic eu ca iese ceva frumos. Daca te uiti si pe youtube ai sa vezi filmari fie de la spectatori fie de la moticiclisti in mers plus cu marea adunare de la plecare si de sosire. Daca sta cineva sa caute si sa se ocupe de ele iese ceva frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mennens Postat Aprilie 23, 2013 Autor Share Postat Aprilie 23, 2013 Pana acum am strans toate pozele (si filmarile puse de participanti pe youtube) aici: http://www.blackhelmets.ro/2013/04/22/marsul-moto-atentie-soferi-si-motociclistii-exista-in-trafic/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Ati urmarit care a fost acoperirea in media? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Ati urmarit care a fost acoperirea in media? Care media ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_Filep Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 A fost super tare din cate am vazut si au fost mai multi ca anul trecut. Imi pare rau ca n-am putut sa vin. Felicitari, asfalt uscat si multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Nu spun ca s-a facut degeaba dar daca nu am ajuns si noi acolo 20 de secunde la stirile de la ora 19 impactul a fost minim. Eu daca stiam ca nu vine nicio televiziune nu veneam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 De luat in calcul pt urmatoarele. Daca dupa acest mars sau strans atatea sugestii pt inbunatatirea calitatii marsului.....de sa nu se mai faca unul peste 1 luna cu inbunatatirile aferente??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 De luat in calcul pt urmatoarele. Daca dupa acest mars sau strans atatea sugestii pt inbunatatirea calitatii marsului.....de sa nu se mai faca unul peste 1 luna cu inbunatatirile aferente??? Se face unul si saptamana asta. Acum n-o sa facem numai marsuri prin oras in fiecare weekend tot sezonul. Daca ajungem o data la stiri si baga lumea la cap ca a inceput sezonul si au iesit si "nebunii" aia pe strazi e de ajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate