DarkMoto46 Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Salutare , am reusit si eu intr.un final sa deschid un topic aici, sa va prezint CBR-ul meu dupa restaurare : Mai am sa ii pun cauciucul pe fata , oglinzile , sa ii schimb uleiul + filtru ulei + filtru de aer (le am cumparate doar sa le montez) .. dar astept sa se mai incalzeasca afara , ca sa ma pot apuca de treaba.. Astept pareri , idei , etc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 (editat) arata bine ! imi plac levierele pt frana si ambreiaj mi-as pune si eu la fel. Editat Februarie 18, 2013 de MassimoWest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ice_Shadow Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Arata bine jucaria ... dar pacat ca e pus asa nr. de inmatriculare...i-ar sta bine cu un suport, in rest...s-o stapanesti sanatos si fara incidente . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilea Alin Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 (editat) foarte faina,intradevar cum a zis si ice ar arata mai bine numarul pe un suport..in rest arata foarte bine.asfalt uscat ps.cu timpul poti schimba semnalele pe spate cu unele mai mici,schimba mult aspectul decat alea mari si nu e mare investitie... Editat Februarie 18, 2013 de Ilea Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkMoto46 Postat Februarie 18, 2013 Autor Share Postat Februarie 18, 2013 Ms ms MassimoWest levierele azi le.am primit / montat ( 160 Ron cu tot cu transport ) jakobiciu@yahoo.com de la el le.am luat ( fara nici un avans - levierele ajung in ro in 2 sapt ) Ice_Shadow da asa este, se vede urat ( motocicleta o inmatriculez in primavara ) am suport numar , dar nu se vede bine cu numarul taiat pe el si am zis sa o las asa pana o inmatriculez Ilea Alin da am in plan sa schimb si semnalele pe spate , dar lipsa de $$$ alex.alexey Ms ms Si asfalt uscat la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi27 Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Ala e spate de F2 din cate stiu eu, la F3 e mai ascutit ca la F4.... Sa o stapanesti sanatos fara accidente !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkMoto46 Postat Februarie 18, 2013 Autor Share Postat Februarie 18, 2013 Ms frumos !!! este F3 din 96 / F3 dupa 97 este (FaceLift) cu , poponeata cum spui tu la f2 masca fata este altfel / discurile etc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_smg Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Frumos, sa il stapanesti sanatos! Stie cineva de unde pot sa imi iau si eu semnalizari ingropate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Arata tare bine! Nu ai si o poza 'before'? Era interesanta o comparatie 'before/after' intr-o singura poza Spor la treaba in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkMoto46 Postat Februarie 18, 2013 Autor Share Postat Februarie 18, 2013 mihai_smg semnalizarile le.am luat de la cnv care le.a cumparat de pe ebay ( vezi pe louis ca au dar sunt mai mari mult mai mari ) banzay imi pare rau dar nu am in pc asta si Ms ms ( mai am putin )) sper ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_smg Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Stiu de cele de pe Louis, multumesc de informatie oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkMoto46 Postat Februarie 21, 2013 Autor Share Postat Februarie 21, 2013 Am montat asa astazi : - Oglinzile - Filtru Aer - Bara din spate ( Maner Pasager ) Cam Asta e tot am cam terminat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Ai intinerit-o cu cativa ani! Saua era mai bine neagra, nu stiu daca o sa reziste mult asa, albul e pretentios, o sa se cunoasca urme de cauciuc de la ghete, de la blugi, etc. Sper sa fie materialul ok si sa reziste, insa negru era o varianta mai ok. Oricum, asta sper sa fie singura 'problema' a ta, in rest sa te bucuri de motociclit si sa nu stai sa repari la ea, sau mai rau, sa nu dai pe jos cu ea. Inca o data, bravo si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 am eu dopurile alea de cauciuc care imbina manerul cu carenele spate si un undertail cu semnnalizari micute de 21w si suport nr ceva finutz, daca te intereseaza fac poze, da'mi un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkMoto46 Postat Februarie 21, 2013 Autor Share Postat Februarie 21, 2013 salut dopurile ma intereseaza poti pune poze si la undertail ms frumos ms frumos banzay da saua a fost o alegere cam ( proasta ) dar arata bine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defcon Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Frumoasa foc , dar saua nu cadea mai bine cu negru decat cu alb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 astea sunt, daca te intereseaza trimite-mi pm si vb acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkMoto46 Postat Februarie 22, 2013 Autor Share Postat Februarie 22, 2013 nu merge sa iti dau pm suna.ma 076.171.3430 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkMoto46 Postat Iulie 11, 2013 Autor Share Postat Iulie 11, 2013 (editat) Noi modificari : Editat Iulie 11, 2013 de DarkMoto46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkMoto46 Postat Septembrie 2, 2013 Autor Share Postat Septembrie 2, 2013 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Eu zic ca ar da bine si niste rimstripes de la colegul nostru. /index.php?/topic/688205-oferta-rimstripes-reflectorizant/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkMoto46 Postat Februarie 10, 2014 Autor Share Postat Februarie 10, 2014 Astept pareri : Pro / Contra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 pune un parbriz double bubble pe ea si o sa-i schimbe complet aspectul plus ca vei avea protectie mai buna la vant bafta si s-o calaresti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate