DIN Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Motociclisti din toata Romania va invit duminica (24.02.2013) la ora 15:00 in Piata Constitutiei pentru a lua parte la cel mai mare "Harlem Shake" din Romania. Mai multe detalii gasiti pe pagina evenimentului de pe facebook: http://www.facebook.com/events/163101597174203/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Bun moment in februarie ai gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DIN Postat Februarie 18, 2013 Autor Share Postat Februarie 18, 2013 Acum e febra asta.. mai tarziu nu va mai prezenta interes pentru nimeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciudinesco Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 daca tu crezi ca se vor strange motociclisti sa danseze porcaria aia de Harlem Shake te inseli amarnic!! ba dar esti de belea la o bere nu ne chemai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DIN Postat Februarie 18, 2013 Autor Share Postat Februarie 18, 2013 ba dar esti de belea la o bere nu ne chemai! Berea o dau mai la primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Oameni in toata firea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 ba da voi ati innebunit ? ce dracu e cu tampenia asta .. ! nu aveti minte nici cat niste copii de 15 ani laso dreacu daca face un prost cva fac toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Sincer,mi se pare cea mai mare idiotenie de pe planeta. Vorba aia..ce face un prost...fac si altii sa-i demonstreze ca sunt altii si mai prosti ca el =)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 bai bine ascultam ceva bun pt noi gen Cargo .. aa stai ca nu mai e la moda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataliiin Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Doamne fereste... Am vazut video cu asta... Nu stiam despre ce e vorba. Am ramas :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Uneori si eu fac asa...dar e din cauza ca sunt prea beat sa-mi mai controlez miscarile pe un ACDC ...BUHAHAHAHAHAAAAAA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xploiter Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 (editat) http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4rjlulijy1ruf90ho1_400.gif Editat Februarie 18, 2013 de xploiter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU love Jazz Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 nici mie nu mi se pare asa fascinanta povestea asta cu Harlem Shake, cred ca e acelasi lucru cu chestia aia -> Gagnam style .....ma duce cu gandul la o dacie alba cu abtzipild rosu de la NIKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobreanu Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 O cretinitate "miscarea" asta la nivel mondial. E ok, razi odata, de doua ori, dar sa faci nu mai are acelasi farmec. Deci nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 (editat) Intr-adevar e amuzant dar pe vremea asta... Editat Februarie 19, 2013 de xsebi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Penibilitati de oameni ce sunteti cu Pisatshake-ul vostru cu tot! Chiar atat va duce capul bai "oamenilor"? Mi-e scarba sa va numesc oameni! Pisatstyle, Pisatshake...ce pana mea mai urmeaza? O penibilitate dusa la extrem cu un dans de posedati! Pe cuvantul meu, de nu zici ca sunt o adunatura de posedati peste care se arunca cu agheasma si incep sa se desfasoare! PENIBIL! As veni si eu duminica sa ma rad putin de voi! Penibililor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciudinesco Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Berea o dau mai la primavara. deabia te astept dar te anunt de pe acum ca nu beau decat de la o lada in sus dar nu sunt pretentios merge si Ciucas! ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DIN Postat Februarie 20, 2013 Autor Share Postat Februarie 20, 2013 Penibilitati de oameni ce sunteti cu Pisatshake-ul vostru cu tot! Chiar atat va duce capul bai "oamenilor"? Mi-e scarba sa va numesc oameni! Pisatstyle, Pisatshake...ce pana mea mai urmeaza? O penibilitate dusa la extrem cu un dans de posedati! Pe cuvantul meu, de nu zici ca sunt o adunatura de posedati peste care se arunca cu agheasma si incep sa se desfasoare! PENIBIL! As veni si eu duminica sa ma rad putin de voi! Penibililor! Da, scuze, am uitat ca in zilele noastre toata lumea este echilibrata, cu capul pe umeri, foarte realisti, constienti, etc. Daca unii oameni vor sa mai scape de stresul, rutina, monotonia din zilele noastre prin astfel de manifestari nu inseamna ca sunt penibili chiar daca sunt constient ca vor veni si tot felul de specimene (cocalari, tigani, samantari, etc.) la eveniment. Si banuiesc ca mi-o vei baga pe aia cu "fiecare cu parerea lui", atunci parerea mea despre tine este ca esti una dintre persoanele acelea care arata cu degetu' si critica non-stop dar din pacate e atat de slaba mental incat niciodata, dar niciodata in viata ei nu va putea face ceva pentru ca exista doar ca sa supravietuiasca, care nu exista ca sa se bucure de viata si sa faca ce ii place. Asa ca te rog eu mult, oricat de frustrat ai fi incearca sa te abtii de la astfel de comentarii. Rog un moderator sa stearga topicul. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciureanu Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Buna initiativa pacat ca nu pot veni , ar fi fun sigur ^^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 funny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasquinel Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Adevarul e ca in romania (am scris intentionat cu litera mica) merg toate chestiile, cu exceptia celor care ar trebui sa mearga, desigur. Suntem tari la Harlem-Shit, la Gangnam-thing, la proteste de strada pentru ca nu o vrem pe Prodanca la CFR Cluj, etc., iar in acest timp circulam pe drumuri pline de gropi, cu masini inmatriculate in Bulgaria, in care bagam benzina care are un pret de zici ca e poleita cu aur, spre bucuria petrolistilor care scot profituri uriase de pe urma noastra. Pe scurt, am impresia ca cei de "sus" se pisa pe noi cu gratie in timp ce noi sarim ca idiotii prin piete. Dar, desigur, s-ar putea sa ma insel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gagalin Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 touche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Adevarul e ca in romania (am scris intentionat cu litera mica) merg toate chestiile, cu exceptia celor care ar trebui sa mearga, desigur. Suntem tari la Harlem-Shit, la Gangnam-thing, la proteste de strada pentru ca nu o vrem pe Prodanca la CFR Cluj, etc., iar in acest timp circulam pe drumuri pline de gropi, cu masini inmatriculate in Bulgaria, in care bagam benzina care are un pret de zici ca e poleita cu aur, spre bucuria petrolistilor care scot profituri uriase de pe urma noastra. Pe scurt, am impresia ca cei de "sus" se pisa pe noi cu gratie in timp ce noi sarim ca idiotii prin piete. Dar, desigur, s-ar putea sa ma insel. si in acest timp tu poti alege o clipa de descarcare si de fericire sau sa te dai cu capu' de pereti ca esti ghinionist ca traiesti in romania. alegerea e a ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasquinel Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 si in acest timp tu poti alege o clipa de descarcare si de fericire sau sa te dai cu capu' de pereti ca esti ghinionist ca traiesti in romania. alegerea e a ta. Nu, chiar nu ma consider ghinionist si nici nu ma dau cu capul de pereti. Pur si simplu imi exprim stupefactia cand vad cu ce idei vin unii oameni. Romanian Harlem Shake in Piata Constitutiei... Gizas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 si? e in capitolul take it or leave it. nu toti suntem la fel. altii chiar se bucura de moment. de ce sa nu-i lasi sa se simta bine? unii au ramas copii. aia e adevarta viata. ce nu-mi place e ca asta e motiv de "judecata". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate