Olteanu Marius Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Salut ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? Ieri am reusit sa pierd telecomanda de la alarma motocicletei un spy 500m mai are rost sa ii caut telecomanda se poate programa ? mentionez ca era singura telecomanda. Sau ar terebui sa o dau jos si la gunoi cu ea ? Ma poate ajuta cineva cu acest model de alarma daca sa ne intalnim sa vedem daca se poate connecta alta telecomanda ? Am gasit pe aliexpress ceva asemanator dar tare imi e ca o iau degeaba. Multumesc pentru ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosminake1 Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Cauta magazine / vanzatori (aici pe forum era cineva, imi scapa acum nickname-ul dar il gasesti sigur) care vand alarme Spy. Gasesti la ei telecomenzi separate si tot ei te vor ajuta cu imperecherea ei cu sistemul de alarma. O rezolvi sigur. Nu comanda nimic deocamdata de pe aliexpress. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Olteanu Marius Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 ok o sa incerc sa caut pe forum pe cineva care vine asa ceva . Multumesc mult daca iti aduci aminte nickname-ul te rog sa imi dai un mesaj . multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Cred ca este vorba de Spydy, daca nu e el, poate te indruma mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Olteanu Marius Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Am vorbit cu Spydy nu are pentru acest model mi-a oferit de asemenea alternativa foarte convenabila inca incerc sa caut telecomanda daca nu gasesc ma bate gandu sa mai achizitionez inca una pentru o viitoare motocicleta si sa folosesc o telecomanda pentru una si cealalta pentru viitoare motocicleta:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius2610 Postat Ianuarie 16, 2017 Share Postat Ianuarie 16, 2017 (editat) Salut, am de 3 ani un lacat xena cu sistem de alarma si sunt foarte multumit. recomand. Sensibiltatea este oferita de fermitatea pozitiei in care sta lacatul, nu gasesc pe nimeni care sa imi poata reproduce cheia din pacate. Editat Ianuarie 16, 2017 de Marius2610 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dincavlad Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 Salutare. Am in gand sa imi cumpar motocicleta la primavara. Mai exact Yamaha XV1700 Roadstar. Avand in vedere ca o sa imi fac imprumut in banca ca sa o achizitionez as vrea sa fie cat mai in siguranta. Buget 500 lei. De preferabil una cu Pager. Ce alarma se incadreaza in acesti bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juld5 Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 Scorpio. sau daca vrei iti fac eu una custom made. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dincavlad Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 Scorpio sunt foarte scumpe din cate am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juld5 Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 Da, este undeva la 4% din pretul motoretei, daca o iei SH. Dar dormi mai linistit, in special daca nu ai unde sa o parchezi. Daca ai unde sa o parchezi peste noapte si vrei doar sa ai alarma pentru momentele cand intri la mega sa iti iei o apa, poti sa cumperi si o chinezarie de la chinezi. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 (editat) Stiti ceva despre alarmele Steelmate? Sistemul este cu "smart key", se armeaza/dezarmeaza singura inteleg, nu trebuie apasat nici un buton. Nu pricep de ce rastoarna pozele... Editat Iunie 21, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SenseyShack Postat Aprilie 4, 2020 Share Postat Aprilie 4, 2020 Salut! Stiti pe cineva in zona Snagov-Ghermanesti care sa imi monteze o alarma Pandora Smart Moto pe un GSX-S1000F Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Noiembrie 27, 2020 Share Postat Noiembrie 27, 2020 La 04.04.2020 la 12:43, SenseyShack a spus: Salut! Stiti pe cineva in zona Snagov-Ghermanesti care sa imi monteze o alarma Pandora Smart Moto pe un GSX-S1000F ai gasit ? ca am si eu cateva intrebari legate de Pandora vreau sa-mi pun pe BMW R1250GSA si nu stiu daca trebuie modificata ceva cablaraie sau merge inlocuita cea originala BMW cu asta de la Pandora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate