Proxi Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Felicitari la amadoi pentru reusita! Drum intins fara evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 (editat) Salut, legat de posibilitatea de a te mai apuca acum de scoala - da, se poate! Programarile la DRPCIV sunt deschise pana pe 27 noiembrie. Daca e vremea OK se mai pot prelungi cu inca 1 saptamana, cel putin. Daca te inscrii acum si te tii de cursuri ai timp. Eu tocmai ce am terminat scoala, o saptamana legislatie si 3 saptamani pe moto. Timpii sunt clar stabiliti de legislatie, incepand cu prima zi dupa aprobarea dosarului de catre ARR ai un termen de minim 1 saptamana pentru legislatie, fara aceasta saptamana nu te poti sui pe motor, iar restul pana la 4 saptamani termenul minim ca sa ai dosarul de scoala inchis si liber pentru programare sala si restul... Bafta! PS: sau varianta sa faci acum scoala si sa dai examen chiar cum se deschide sezonul... Editat Octombrie 25, 2013 de Razvan G Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 (editat) stie cineva, permisul vine prin posta sau trebuie sa ma prezint la ghiseu cu cel vechi -B- ? Editat Octombrie 25, 2013 de adiandrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 te prezinti tu sa-l iei cu CI-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 te prezinti tu sa-l iei cu CI-ul Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 te prezinti tu sa-l iei cu CI-ul Huh... Eu m-am prezentat in aceeasi zi in care am luat examenul la ghiseu la politie si mi-am luat dovada de permis. Permisul propriu-zis a venit prin posta dupa aproximativ 3 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 la bucuresti (fara nici o aluzie) nu trimite nici dracu prin posta ) te prezinti la ghiseu, de obicei in cateva ore e gata. legal, nici nu au voie sa trimita prin posta/curier/porumbel calator... e un act de identitate, se preda doar personal, doar cu dovada identitatii (CI) si cu semnatura. ma mir ca se practica asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crasdan Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 intrebare daca luni sau marti dau examenul teoretic am vreo sansa sa dau si proba practica in noiembrie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Eu am dat sala miercuri si m-a intrebat daca vreau vineri poligon si traseu, asta dupa ce s-au suplimentat seriile pe 7-8 octombrie. Deci se poate, da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Asa este l-am ridicat de la posta (prioripost) azi cu buletinul. Acum am 2 permise de conducere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 la bucuresti (fara nici o aluzie) nu trimite nici dracu prin posta ) te prezinti la ghiseu, de obicei in cateva ore e gata. legal, nici nu au voie sa trimita prin posta/curier/porumbel calator... e un act de identitate, se preda doar personal, doar cu dovada identitatii (CI) si cu semnatura. ma mir ca se practica asa ceva... Eu cand am dat A-ul, dupa ce am terminat examenul, politisul mi-a retinut permisul si mi-a spus sa merg dupa dovada, daca am nevoie. Noul permis l-am primit prin posta dupa vreo 3 zile. Spunea cineva mai sus ca acum are doua permise. Ma mir ca nu ia fost retinut cel vechi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 pai si eu am 2 ) mi se pare o mare tampenie... si asta, si trimisul prin posta. dar na...nu ma mai mira nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Ce se mai aude de noul cod rutier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiSV Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Stie cineva daca in Bucuresti se poate scoate dovada pentru permis in aceeasi zi dupa promovarea examenului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 in functie de ora la care s-a terminat examinarea (nu a ta personal, important e cand ajunge examinatorul la drpciv cu dosarele), poti sa-ti iei si permisul in aceeasi zi... permisul e gata in 2-3 ore teoretic, depinde si la ce ora ajung dosarele acolo si cate permise sunt de facut. cel mai simplu: ai rabdare pana a 2a zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jackson Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Dovada ar trebui data in momentul predarii permisului. Eu de exemplu miercuri dau traseul si nu pot avea rabdare pana a doua zi sa iau dovada pentru ca locuind in afara Bucurestiului ma deplasez numai cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Eu de exemplu miercuri dau traseul si nu pot avea rabdare pana a doua zi sa iau dovada Si daca nu iei examenul sa vezi ce rabdare o sa ai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jackson Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Si daca nu iei examenul sa vezi ce rabdare o sa ai... Merci de incurajare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 pai ce ai vrea sa-ti spuna? oricum termini examenul destul de tarziu, poti sa mai ai putina rabdare pana a 2a zi dimineata... si permisul vechi nu se preda, cel putin nu la bucuresti, deci poti conduce masina linistit. bafta maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jackson Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 (editat) Merci! Credeam ca trebuie sa predau permisul cand dau examenul... Revin maine cu feedback, pozitiv sper Editat Octombrie 29, 2013 de Jackson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 in cel mai rau caz, il predai la ridicarea noului permis, nu inainte. dar, cum spuneam, eu am 2 acum ) unul "vechi", doar cu B-ul... si unul nou, cu A, A1, A2, AM si B. l-am intrebat pe tipul de la permise daca nu il vrea pe cel vechi, a zis ca nu... sa-l pastrez si sa fac ce vreau cu el ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jackson Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 perfect, o sa am unul pt condus masina si unul pt condus moto ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 (editat) In mod normal daca iei examenul o sa ti-l ridice pe cel vechi si in 2-3 zile iti vine prin posta cel nou. daca circuli si te opreste politaiul doar ii spui, ei verifica si e ok. Geo, chiar daca ai doua permise, cel vechi e anulat in sistem, asa ca la o verificare... e doar un plastic... Editat Octombrie 30, 2013 de Proxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobra_00711 Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Salut! De astazi am intrat si eu "in randul lumii". Am dat la Nea Iancu pe Matelotilor si a fost usor. Asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jackson Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 si am fost Admis permisul vechi nu mi l-a luat examinatorul, dar i-a rupt un colt, iar cel nou mi-a spus ca il pot ridica abea vineri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate