Performance Solutions Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Hai sa nu incepem discutii anti honda si pro-altele. Eu, de exemplu, m-am interesat si de 900rr. Am inteles ca sunt foarte ok. sunt foarte ok. ca sa faci poze pe ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Fiecare isi ia ce isi permite.Unii n-au bani sa o arda pe RR-uri din 2008 sau Santanderuri.Asta e.Eu cu biancocelleste avem o vorba, cautam cazanul cel mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 7, 2013 Autor Share Postat Martie 7, 2013 Dulap e porecla data anumitor modele de Suzuki GSX-R de pe la inceputuri pana prin 2000 cand si-au schimbat radical forma. Sa il stapanesti sanatos! Chiar nu ma lasi sa fiu si eu sarcastic? Stiu la ce se referea cumatrul Multu Fiecare isi ia ce isi permite.Unii n-au bani sa o arda pe RR-uri din 2008 sau Santanderuri.Asta e.Eu cu biancocelleste avem o vorba, cautam cazanul cel mai bun. hahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Sa o stapanesti sanatos! Suzuki gsxr srad e poreclita 'dulap' iar gsxf-ul 'ceainic' de catre englezi, datorita formelor.... Sa ai grija de ea si nu o sa ai probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 si romanii spun supozitor la gsxf ))) Da, e fiabila. Motorul e super bun. Cutia de viteze nu ai probleme cu ea.Dar nu imi place forma. Zici ca e un supozitor cu 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nimeni Altu' Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 (editat) Super tare , asfalt uscat si sa o stapanesti sanatos .Daca nu e secret , la ce scor ai luat-o ? Editat Martie 7, 2013 de Nimeni Altu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Super tare , asfalt uscat si sa o stapanesti sanatos .Daca nu e secret , la ce scor ai luat-o ? 1500 euro + - ? Zic bine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Sub 1300. Tot nu inteleg faza cu lantz superintretinut. Cam cati km are cu kit lant actual si cu distributia actuala? Bafta, e un motor ok, are si calm dar poate avea si nerv...Te sfatuiesc sa revizui franele fata nu peste 2000km, ci cat se poate de repede, daca tu consideri ca e cazul... Multi km fara incidente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut6190 Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Felicitari pentru achizitie! Si eu am tot un SRAD din '98 de 600. Sunt foarte multumit de el! Singurul minus care trebe sa'l dau la modelul asta: nu trage pe gustu' meu in turele joase . L'am luat la 38xxx km i'am schimbat distributia, bujiile si uleiul. Sa se mai incalzeasca si il aduc si eu la bloc. M-am dat si pe un yamaha r6 din 2000 E PREA USOR! In concluzie pt inceput eu recomand srad'ul chiar si pentru incepatori Sa te bucuri de el multi km fara incidente si evenimente neplacute! PS: cand il voi aduce la bloc ii fac si poze... e visiniu cu negru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nimeni Altu' Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Eu chiar nu stiu ce va plangeti atata , ca nu trage , ca nush ce . Cand o fi sa te dea cu curu de pamant , iti zic ca o sa te temperezi , si o sa zici ca si 600 e prea mult . Parerea mea este ca 600 este ok pentru incepator , atat timp cat ai peste 22-23 de ani , si cu 3-4 ani de condus masina + capul pe umeri (parerea mea , nu dati cu pietre) . PS: Nush cum trage Srad-ul , dar K1 pana in 6000rpm tragea ca o "pisicuta" si dupa 10.000 ca o vaca , nici nu vreau sa stiu cum trage miarul' . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 7, 2013 Autor Share Postat Martie 7, 2013 1500 euro + - ? Zic bine ? Bravo ma ) Hint: - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 L-ai luat de la Mures pana la urma? Cat ai facut pe drum incoace? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 s-o stapanesti sanatos. referitor la comparatiile facute: "doua roti sa aiba" si "sa se invarta roata" sa te plimbe acolo unde doresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 In sfarsit ti-ai luat ce-ti doreai. Sa ai grija de ea ca ai asteptat ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 7, 2013 Autor Share Postat Martie 7, 2013 In sfarsit ti-ai luat ce-ti doreai. Sa ai grija de ea ca ai asteptat ceva... Da, finally! Vioi avea, te asigur s-o stapanesti sanatos. referitor la comparatiile facute: "doua roti sa aiba" si "sa se invarta roata" sa te plimbe acolo unde doresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 arata teapana ps. vezi sa n-ai probleme de natura "copyright"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Sa vezi ce se incinge la vara =)). Sa o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 7, 2013 Autor Share Postat Martie 7, 2013 Sa vezi ce se incinge la vara =)). Sa o stapanesti sanatos. Thx Mala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Sa-ti fie intr-un ceas cu cuc ! ) Sa o stapanesti sanatos , fara incidente , si da-i cu lucrul la frane , cat mai repede permite buzunarul! Nu stiu ce mers au altii , dar eu pot sa imi demontez frana spate , ca nu o folosesc mai deloc ! Ai reusit sa iti iei Suzeta , eu ti-am zis ca tre' sa ai rabdare ! Sa ne vedem la o doza cat mai repede ! Haaaai varaa ! PS : Vezi ca Suzuki elimina un aer cu ceva vapori de dependenta! Eu , dupa bandit , nu am vrut sa vad altceva decat K1-K3 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 7, 2013 Autor Share Postat Martie 7, 2013 Sa-ti fie intr-un ceas cu cuc ! ) Sa o stapanesti sanatos , fara incidente , si da-i cu lucrul la frane , cat mai repede permite buzunarul! Nu stiu ce mers au altii , dar eu pot sa imi demontez frana spate , ca nu o folosesc mai deloc ! Ai reusit sa iti iei Suzeta , eu ti-am zis ca tre' sa ai rabdare ! Sa ne vedem la o doza cat mai repede ! Haaaai varaa ! PS : Vezi ca Suzuki elimina un aer cu ceva vapori de dependenta! Eu , dupa bandit , nu am vrut sa vad altceva decat K1-K3 ) Vine vara, vine si doza! Ma, inteleg faza cu dependenta, dau in scris de acum ca urmatoarea capra va fi k4 ( dar ceva mai incolo ) Eu sunt de obicei fidel brandurilor si daca stau sa ma gandesc Honda nu imi spune nimic, R6 - bleah, un 636 m-ar tenta, candva Dar Suzy rullz!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Eu am vrut broscoi d-asta , de cand eram flacaiandru si am vazut intaia oara Biker Boyz ) Si eu avand 185 cm si 95 kg , ma avantajeza masivitatea ei. Eu nu ma gandesc la urmatoarea , ca afla asta , si face scandal ! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 (editat) Bravo ma ) Hint: - Ms , dar e cu + sau cu - ? Sau chiar e "hint" ? Editat Martie 7, 2013 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 motoare vechi dar bune la vremea lor.daca iei un srad 750 in mintile lui bati cam orice din perioada 96-98 poate exceptand r1.sa ai noroc de el Cesar ii anti suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 dulap,tigaie ce mai urmeaza:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate