Lexus Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Salutari!!! Cine are o dubita sau o remorca de moto sa transporte un motor de pe Buna-Ziua pana pe Barbursse? Contra cost bineinteles... va rog sa-mi lasati un pm...multumesc anticipat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aripi Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Stie cineva daca se potriveste cablul de kilometraj de la pegaso 3 din 1996 la pegaso din 1995? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Stie cineva daca se potriveste cablul de kilometraj de la pegaso 3 din 1996 la pegaso din 1995? Multumesc. compara codurile reperlor de pe site-uri ce vand piese - daca ii acelasi cod, se potrivesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Salutari!!! Cine are o dubita sau o remorca de moto sa transporte un motor de pe Buna-Ziua pana pe Barbursse? Contra cost bineinteles... va rog sa-mi lasati un pm...multumesc anticipat!!!! Era acum ceva vreme un topic cu transport moto, loco sau in tara..... nu stiu daca nu cumva si extern. Nu stiu sa-ti dau un link, pt ca l-am cautat si eu de vre-o doo saptamani si nu-l mai gasesc....... Poate cei cu "Inchirieri moto" te pot ajuta. Bafta, Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 numarul de telefon al lui Romi, sau altcineva care mi-ar putea aduce repejor un pin-lock? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
and_Justice_for_All Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 numarul de telefon al lui Romi, sau altcineva care mi-ar putea aduce repejor un pin-lock?Merci 0755.02.02.02 - romimoto (sebastian) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 merci mult, am si vorbit Numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aripi Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 http://www.clon.ro/stiri/cluj/articol/big-...091022-12101610 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 modelele noi de harley..... http://www.harley-davidson.com/en_US/Conte...S/home/NB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 modelele noi de harley..... http://www.harley-davidson.com/en_US/Conte...S/home/NB si modelul pt femei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Mesaj completat http://cluj.inoras.ro/eveniment_napoca-mot...ransilvania.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
futuigroapa Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Salutare! Daca aveti nevoie de transport moto in Cluj sau oriunde altundeva ne puteti contacta pe nr.de tel.:0740481773- Muller Roland. Preturi: - transport cu masina noastra oriunde in Cluj - 40 lei -transport cu masina noastra inafara Clujului -la intelegere - inchiriat platforma pe 2 ore( cca. un transport) daca aveti masina cu carlig -20 lei -inchiriat platforma pe 24 ore -40 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Preturi mai mult decat decente.Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 cine are cauciucuri enduro de vanzare?0740292288 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoli33 Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Seriozitate Remorci bune Preturi foarte mici Aveti un client in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 si modelul pt femei Super tare asta.... :bow: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lexus Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Mai are cineva stickere cu "atentie la motociclisti"?as vrea si eu unul daca se poate...thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 (editat) Sambata in Music Pub are loc un concert caritabil. Daca aveti vreme poate savurati o bere acolo si faceti si o fapta buna. DIntre cele 3 trupe...am ascultat Alternative Quartet si nu suna rau deloc. Sursa: http://www.clujeanul.ro/cultura-timp-liber...-barbos-5068770 Editat Octombrie 30, 2009 de Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 off motociclism. Nu stiti unde pot sa fac un test de instalatie racire autoturism ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 (editat) adica sa masori densitatea antigelului? Se gaseste la piese auto si ii ieftin, sau mergi la service si-ti masoara ei acolo, la fel de ieftin bafta a, si nu-i deloc off motociclism Editat Noiembrie 4, 2009 de raduprint01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 e faina poza cu aspiratorul.Pot cumpara si eu de undeva asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2009 e faina poza cu aspiratorul.Pot cumpara si eu de undeva asa ceva? posibil pe siteurile straine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 posibil pe siteurile straine ...sau la Automircea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate