raduprint01 Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 modelele noi de harley..... http://www.harley-davidson.com/en_US/Conte...S/home/NB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 modelele noi de harley..... http://www.harley-davidson.com/en_US/Conte...S/home/NB si modelul pt femei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Mesaj completat http://cluj.inoras.ro/eveniment_napoca-mot...ransilvania.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
futuigroapa Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Salutare! Daca aveti nevoie de transport moto in Cluj sau oriunde altundeva ne puteti contacta pe nr.de tel.:0740481773- Muller Roland. Preturi: - transport cu masina noastra oriunde in Cluj - 40 lei -transport cu masina noastra inafara Clujului -la intelegere - inchiriat platforma pe 2 ore( cca. un transport) daca aveti masina cu carlig -20 lei -inchiriat platforma pe 24 ore -40 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Preturi mai mult decat decente.Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 cine are cauciucuri enduro de vanzare?0740292288 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoli33 Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Seriozitate Remorci bune Preturi foarte mici Aveti un client in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 si modelul pt femei Super tare asta.... :bow: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lexus Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Mai are cineva stickere cu "atentie la motociclisti"?as vrea si eu unul daca se poate...thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 (editat) Sambata in Music Pub are loc un concert caritabil. Daca aveti vreme poate savurati o bere acolo si faceti si o fapta buna. DIntre cele 3 trupe...am ascultat Alternative Quartet si nu suna rau deloc. Sursa: http://www.clujeanul.ro/cultura-timp-liber...-barbos-5068770 Editat Octombrie 30, 2009 de Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 off motociclism. Nu stiti unde pot sa fac un test de instalatie racire autoturism ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 (editat) adica sa masori densitatea antigelului? Se gaseste la piese auto si ii ieftin, sau mergi la service si-ti masoara ei acolo, la fel de ieftin bafta a, si nu-i deloc off motociclism Editat Noiembrie 4, 2009 de raduprint01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 e faina poza cu aspiratorul.Pot cumpara si eu de undeva asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2009 e faina poza cu aspiratorul.Pot cumpara si eu de undeva asa ceva? posibil pe siteurile straine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lexus Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Salut!Stie cineva cat costa o identificare RAR pt o motocicleta?mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Salut!Stie cineva cat costa o identificare RAR pt o motocicleta?mersi mult daca imi amintesc bine undeva intre 270 lei si 300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 nu cred sa fie asa mult... la masini era undeva pe la 80-100 de lei, presupun ca si la motoare ii la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lexus Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 daca imi amintesc bine undeva intre 270 lei si 300 Asa scump? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 sapa pe aici poate gasesti....http://www.rarom.ro/index.php nervii,cafeaua ,timpul,placinta,sucul,benzina nu o adauga ca alea sant consumabile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 identificare si parca inregistrare is termenii care se confunda cel mai des. identificarea o faci cand vinzi masina in tara sau cand cumperi ceva din tara, si intradevar costa 105 lei sau 109 lei ceva de genu. inregistrarea ii cand aduci din afara masina/motoru si tre sa iti faca toate prostiile alea, dar primesti ITP pt 2 ani, care ii si ala 120 lei. si da inregistrarea costa cam 250 lei probabil sa fi facut si eu acuma o mica confuzie la denumirea termenilor, dar na...sper ca intelegeti la ce ma refer... cam asa ceva.. nu mai stiam toate detaliile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lexus Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 Deci ii aprox. 250 lei inregistrarea + ITP sau 250 lei inregistrarea si inca 120 lei ITP ??? tre sa imi vand un rinichi ca sa imi inmatriculez motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 Strange ceva banuti pana in primavara Mesaj completat P.S. Din cate stiu, ca s-o inmatriculezi iti trebuie si asigurare, de asta ziceam, numa daca nu vrei sa-ti fortezi norocul si sa te mai dai pana in primavara, altfel nu merita facuta acum operatiunea numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate