SubInfluentza Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 (editat) In concluzie, imi trebuie un autocolant MARO, de cea mai proasta calitate si la cel mai mic pret, cca 1 mp. Aveti idee unde pot gasi? Vezi ca este pe Horea un magazin care vinde asa ceva....pe dreapta, undeva pe colt, cum mergi spre gara. Undeva pe la mijlocul strazii ....nu mai tin minte precis. Anul trecut am luat ceva folie neagra , cam tot 1mp si am dat vreo 15 lei. Cred ca de-acolo isi cumpara taximetristii folie, ca sa-si faca masinile cu alb/ galben...etc.. Editat Iunie 22, 2010 de SubInfluentza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 (editat) Vezi ca este pe Horea un magazin care vinde asa ceva....pe dreapta, undeva pe colt, cum mergi spre gara. Undeva pe la mijlocul strazii ....nu mai tin minte precis. Anul trecut am luat ceva folie neagra , cam tot 1mp si am dat vreo 15 lei. Cred ca de-acolo isi cumpara taximetristii folie, ca sa-si faca masinile cu alb/ galben...etc.. daca imi amintesc bine, VERLA se numeste acel magazin Editat Iunie 22, 2010 de dedics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 daca imi amintesc bine, VERLA se numeste acel magazin Le-am trimis un mail acu 3 luni, am sunat ca sa fiu sigur ca a ajuns la ei si au promis ca imi raspund. Inca astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Asa oameni, asa marfa. Deci.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Le-am trimis un mail acu 3 luni, am sunat ca sa fiu sigur ca a ajuns la ei si au promis ca imi raspund. Inca astept Exista 2 magazine Verla. Cel de la mijlocul strazii Horea care vinde produse autocolante de tot felul si unul tot pe str. Horea (vis-a-vis de Music Pub) care se ocupa de imprimari. Depinde la care dintre ele ai trimis mailul si ce intrebari aveai. Poate nu a ajuns la compartimentul care trebuie. De unde stiu asta? De 2 zile fac schimb de mailuri cu cei de la Verla (departamentul tehnic), pt. o comanda a noastra. Si se raspunde destul de prompt. Recomand totusi utilizarea telefonului. E mai rapid si direct. Folie cu siguranta o sa gaseasca acolo. Si nici nu e prea scumpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Imi trebuia ceva autocolant pt GS. Am trimes mail, am sunat sa intreb care ii statusu. Or zis ca a ajuns mailu la ei, si analizeaza cererea Mi-au cerut nr de telefon si au zis ca ma suna. De buna ca nu mi-am tinut respiratia pana ce ma suna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 iti recomand cu incredere firma quick-image. ti-l taie in ce forma ai nevoie, si pt cateva beri ti-l si lipesc pe motor. au sediul pe emil isac, langa placintaria aia, fly pie sau cum se numeste Le-am trimis un mail acu 3 luni, am sunat ca sa fiu sigur ca a ajuns la ei si au promis ca imi raspund. Inca astept daca asa sta treaba, mergi linistit in locul indicat de Daaaaan, firma se numeste MediaImagination mai nou, e la primul etaj si intri intr-un gang mic direct de pe strada apoi up pe scari... cauta-l pe domul Radu Potra. Asa am observat ca e proprietarul sau seful pe acolo... baietii te ajuta poate pe loc, daca nu au extrem de mult de lucru. Mi-am facut autocolant la ei, mi-au convertit in vectorial si mi-au modificat dupa dorinte font-ul luat de pe net, in circa 20 de minute am plecat fericit cu treaba rezolvata, la un pret mai mult [adica ma putin, din punct de vedere al sumei] decat decent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 stie careva unde imi poate pune cineva ce am pe o caseta video pe un dvd? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 zice un coleg de munca care se pricepe ca "in general la studiourile foto fac treaba asta" Mesaj completat Drumul de la cluj oradea, peste Capus e inchis. Care vreti sa ajungeti in Aghires, musai pe drumu Cluj zalau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Aviz celor care doresc sa incerce varianta de ocolire a orasului Cluj (Valcele - Apahida) , drumul este circulat de f putine masini care se deplaseaza intre satele din zona , este ok pentru o plimbarica pe un asfalt bun DAR .... cu zone cu nisip-pietris , pete de ulei,alunecari de teren (din cauza asta va intarzia enorm deschiderea oficiala ) , iar in zona de "case" cu dulai (caini mari , de stana - fara lemn la gat ), cu care am avut " norocul" sa fac cunostinta (3 caini au sarit la motoarele noastre - aveam cam 120-140 km/h - am lovit unul dintre ei cu partea dreapta radiator si picior - nu am cazut , dar mi-a fisurat radiatorul ... paguba cam de 150 euro. Cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 un MC are nevoie de urmatoarele ! http://www.youtube.com/watch?v=4hdrcDDqRHk amu ma plicti si ma distrez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Poate sa ma ajute cineva si sa-mi spuna daca Honda CBR F3 are acelasi model de radiator cu Honda Hornet (2001)? ...eu nu gasesc nicaieri ...Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Mi-am facut ieri ITP-ul si schimbarea culorii in CIV la RAR Cluj. Pretul total a fost de 80 RONI si un pachet cerut pe fata de Marlboro rosu scurt. A decurs ceva de genu' : facut programare, ajuns la ora 10 acolo, inmanat actele, introdus mobra in prima hala cum ajungi, suit pe mobra, pus roata fata pe rolele de verificat frana, apoi spatele (proprietarul sta pe mobra, el actioneaza gentil frana ), verificat instalatia de lumini ( faruri, semnale, bec frana), facut 2-3 poze, scos motorul afara, mers la casierie platit banii, asteptat 30 de minute si ridicat actele de la ghiseu. Ca fapt divers, o identificare la motor adus de afara acum costa 450 RONI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Mi-am facut ieri ITP-ul si schimbarea culorii in CIV la RAR Cluj. Pretul total a fost de 80 RONI si un pachet cerut pe fata de Marlboro rosu scurt. A decurs ceva de genu' : facut programare, ajuns la ora 10 acolo, inmanat actele, introdus mobra in prima hala cum ajungi, suit pe mobra, pus roata fata pe rolele de verificat frana, apoi spatele (proprietarul sta pe mobra, el actioneaza gentil frana ), verificat instalatia de lumini ( faruri, semnale, bec frana), facut 2-3 poze, scos motorul afara, mers la casierie platit banii, asteptat 30 de minute si ridicat actele de la ghiseu. Ca fapt divers, o identificare la motor adus de afara acum costa 450 RONI luni am fost eu pt carte si actele romanesti de la rar. costa foarte mult , am platit 450 lei, nu mi-au trecut in carte exact datele tehnice care erau trecute in brief. am pus motorul pe stand, i-am facut franele, 2-3 poze la motor si serii si gata. fara lumini si semnalizari si alte electrice neimportante ce-i drept, nu se mai sta la coada de dimineata de la 6 sa prinzi rand.ai sunat , ai facut programarea si merge repede. cel mai mult am stat la caserie ca am prins pauza de masa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Nu stiu ce metabolism au alea la casierie, ca prea des isi iau pauzele de masa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Poate sa ma ajute cineva si sa-mi spuna daca Honda CBR F3 are acelasi model de radiator cu Honda Hornet (2001)? ...eu nu gasesc nicaieri ...Mersi Parerea mea e ca nu prea! Uite: Honda CBR F3 si Honda CB600F [2001] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Ca fapt divers, o identificare la motor adus de afara acum costa 450 RONI Iar daca are ceva omologare europeana(nu stiu exact ce mi-a zis, dar stiu de la Transalpul meu) costa doar 250 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 (editat) Louis.de acum si in engleza http://www.louis.de/_20c9375a3d56fd94ea664415811136cef9/ Editat Iulie 1, 2010 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Louis.de acum si in engleza http://www.louis.de/_20c9375a3d56fd94ea664415811136cef9/ era si cazul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Politia efectueaza o campanie impotriva accidentelor moto acum in p-ta Unirii, opreste cam tot ce misca pe doua roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Tocmai am schimbat guma fata la mobra, la o vulcanizare deschisa NON STOP pe fabricii, dupa ce treci pe sub pod, imediat in stanga pe sensul de mers sensu giratoriu-plevnei. Costa 12 lei de roata, dar tre sa mergi cu ele in mana sau sa le dai jos acolo. Un snur e 7 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusa_sd Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 (editat) da.. asa este...iti inmaneaza si 3 pliante si iti expune riscurile la care te expui daca nu conduci frumos interesant mi sa parut faptul ca atunci cand m-au oprit eu am si scos actele...la care domnul politist le-a refuzat. fapt cu care nu prea sunt obisnuit ) le @dan: aia veche poti sa o duci la fier vechi ) Editat Iulie 2, 2010 de hayabusa_sd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Da, are mai mult fier in ea decat cauciuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 (editat) Politia efectueaza o campanie impotriva accidentelor moto acum in p-ta Unirii, opreste cam tot ce misca pe doua roti. Merg in 10 minute sa-i salut si sa-i intreb de sanatate, dupa care ma intorc sa expun rezultatul Editat Iulie 2, 2010 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Tocmai am schimbat guma fata la mobra, la o vulcanizare deschisa NON STOP pe fabricii, dupa ce treci pe sub pod, imediat in stanga pe sensul de mers sensu giratoriu-plevnei. Costa 12 lei de roata, dar tre sa mergi cu ele in mana sau sa le dai jos acolo. Un snur e 7 lei. Mai este una NON-STOP, tot in zona aia, dar pe Bucuresti, chiar inainte de intersectia cu Paris, cum mergi de la Kaufland catre Paris, pe partea dreapta. E un pic mai scumpa decat asta de zici tu, dar am schimbat si eu gume la ei si sunt multumit. Conditiile sunt tot alea, adica dai rotile jos singur...de fapt cu ajutor din partea celor de acolo, dar tu trebuie sa desfaci roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate