Sari la conținut

Util

Serj
 Share

Postări Recomandate

Merg in 10 minute sa-i salut si sa-i intreb de sanatate, dupa care ma intorc sa expun rezultatul ;)

Doi politisti in fata la Melody , iar unu era in fata la Diesel. Cred ca li s-au terminat flyerele..ca nici nu m-au oprit nici nu m-au bagat in seama.

O fi toba de vina..? ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut,

Am nevoie urgent de 5 pini "tata" de la un conector molex. Arata ca astia:

Molex_male_connector.jpg

Se gasesc pe hdd-uri sau cd-rom - uri. Daca aveti careva de aruncat pe acasa, am mare nevoie de ei pana maine la amiazi!

Dan

0 7 47294 113

Editat de Dan Cata
Link spre comentariu

Salut,

Am nevoie urgent de 5 pini "tata" de la un conector molex. Arata ca astia:

Molex_male_connector.jpg

Se gasesc pe hdd-uri sau cd-rom - uri. Daca aveti careva de aruncat pe acasa, am mare nevoie de ei pana maine la amiazi!

Dan

0 7 47294 113

Daca nu gasesti poti sa iti "dezafectezi" o alimentare de la sursa din computeru propriu ;) , cu siguranta nu o sa ajungi sa le folosesti pe toate. Aveam eu ceva surse dezafectate dar la munca ;)

Link spre comentariu

Stiti careva care este starea drumului intre Sanmihaiu Almasului(DN 1F) si Perii Vadului (DN 1C)? Este vorba de drumul de drumurile 1G(Sanmihaiu Almasului - Jibou) si 1H (Tihau - Perii Vadului) care leaga drumul Cluj-Zalau de Dej-Baia Mare.

Multumesc

Link spre comentariu

Stiti careva care este starea drumului intre Sanmihaiu Almasului(DN 1F) si Perii Vadului (DN 1C)? Este vorba de drumul de drumurile 1G(Sanmihaiu Almasului - Jibou) si 1H (Tihau - Perii Vadului) care leaga drumul Cluj-Zalau de Dej-Baia Mare.

Multumesc

Din Sanmihaiu Almasului pana la Jibou e un pic denivelat drumul dar e acceptabil pentru motor. Pentru masina e un pic rau, dar daca te duci cu o viteza mai mica nu sunt probleme. Zona cealalta din Jibou incolo n-o stiu.

Link spre comentariu

Multumesc

Hai ba Schumy....ca nu esti cu "spidanu". Precis face fatza TA-ul pe acolo. Totusi e drum national.

Link spre comentariu

Hai ba Schumy....ca nu esti cu "spidanu". Precis face fatza TA-ul pe acolo. Totusi e drum national.

Face fata Transalpu, dar eram curios. Weekendul asta sau cel viitor am de gand sa fac tura.

Link spre comentariu

stie careva cat ii benzina pe austria si italia anu asta :(

AICI le gasesti dar nu stiu cat e de actuala

O alta varianta ar fi AICI

Am facut o verificare si dupa pretul acutal din Ungaria al doilea site pare sa fie up to date.

Bafta si drum bun!

Link spre comentariu

Stiu despre el, dar motorul meu nu are piese cromate mari care sa necesite slefuire. Am, de exemplu - rotita de la maneta de frana - are mici puncte de rugina in interiorul incrustatiilor, la piulitele de strangere ale oglinzilor... La fel mai am pe la motor - 2-3 suruburi mai mari (care merg cu imbus) si au rugina in gaura aceea...scaritele pe partea inferioara care e cromata...suruburile ce fixeaza ghidonul. In general e vorba de suruburi sau mici colturi care au puncte....deci nu e nevoie de slefuire ci de tratament chimic. Nu are sens sa demontez tot motorul pentru a da jos acele suruburi....e mai mult o chestie de detaliu, pe care vreau s-o pun la punct.

Am citit undeva pe forum despre cineva care recomanda un produs, dar nu mai gasesc postul ala ! :(

Link spre comentariu

Stiu despre el, dar motorul meu nu are piese cromate mari care sa necesite slefuire. Am, de exemplu - rotita de la maneta de frana - are mici puncte de rugina in interiorul incrustatiilor, la piulitele de strangere ale oglinzilor... La fel mai am pe la motor - 2-3 suruburi mai mari (care merg cu imbus) si au rugina in gaura aceea...scaritele pe partea inferioara care e cromata...suruburile ce fixeaza ghidonul. In general e vorba de suruburi sau mici colturi care au puncte....deci nu e nevoie de slefuire ci de tratament chimic. Nu are sens sa demontez tot motorul pentru a da jos acele suruburi....e mai mult o chestie de detaliu, pe care vreau s-o pun la punct.

Am citit undeva pe forum despre cineva care recomanda un produs, dar nu mai gasesc postul ala ! :(

http://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=27383 pe topicul asta se discuta despre solutii pt indepartarea ruginei,exista un produs cu numele Nigrin.

Link spre comentariu

Daca is doar niste puncte mici de rugina, poti incerca cu WD 40 (gasesti in orice supermarket). e un spray de culoare albastra. Degresant.

Eu am avut niste puncte mici de rugina pe telescoape, ca l-am tinut afara iarna. Am dat cu spray si am frecat cu o carpa. Succes !

Link spre comentariu