Mihai L Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 (editat) de unde iau o viziera agv flyer? ....cei de la reprezentanta Aprilia se ocupa si de AGV ...pe varianta zorilor - manastur (str. Frunzisului parca)...atentie ..preturi mari !!! Editat Iulie 16, 2010 de Mihai L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Mie mi se par corecte preturile fata de concurenta, in plus, imi place promptitudinea lor Aduc consumabile de pe o zi pe alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 250 o viziera clara. daon masa, cu 360 imi iau agv nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 exact ce ziceam ...au am cautat pt AGV Longway ...mi-au cerut 50 eur cand peste tot (in strainatate )era 30 eur ....da-o dreaq de treaba ....asta inseamna reprezentanta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netrox Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 nu bag mana in foc dar s-ar putea sa aiba si Seth Motors produse agv, la comanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Am citit vreo 10 pagini dar m-am plictisit...asa ca intreb aici...chiar daca s-a mai discutat. Unde se poate lipi un rezervor mare de benzina ....... de plastic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Cand are loc intalnirea dominatoristilor de la Baisoara? Mesaj completat Ia legatura cu Serj si te indruma el la un mester ce ii este vecin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Site-uri utile: http://autopartmaster.com/en/?action=other_site_cat http://www.realoem.com/bmw/select.do http://www.ultimateparts.net/ http://173.74.246.25/elitektm/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 (editat) Cand are loc intalnirea dominatoristilor de la Baisoara? e in weekendul 30.07-01.08, vii? Mesaj completat Trebuie sa alegi intre Transalpisti sau Dominatoristi e in acelasi weekend Eu voi fi la Domi (daca te ajuta cu ceva la alegere) Editat Iulie 21, 2010 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 e in weekendul 30.07-01.08, vii? Eu voi fi la Domi (daca te ajuta cu ceva la alegere) Mergem impreuna...dar de data asta sper ca vei fi intr-o zona cu semnal sa ne si putem intalni Am in cap o urcare de hard enduro..mergem pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Mergem impreuna.... Am in cap o urcare de hard enduro..mergem pe acolo Se dau rotule noi la metro?..?..?..?..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dru Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Neatza. Stie careva pe unde gasesc o camera pe 100/90-19 de cumparat? M-am trezit azi dimineata cu pana pe fata si nush daca mai tine camera actuala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 (editat) Am eu una de rezerva. E heavy duty si e 136 de lei. Nu am treminat cafeaua de baut, deci am o scuza ca nu am cascat complet ochii....a mea e pe 21' 0744 973 166 Yzu Mesaj completat Se dau rotule noi la metro?..?..?..?..? Intr-o roata urc pana la Baisoara Mai ales ca azi imi doctoresc mobra...racheta fac din ea. Singur, ca nu am bani de preturile practicate de service-urile din Transilvania Editat Iulie 22, 2010 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dru Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 (editat) Am eu una de rezerva. E heavy duty si e 136 de lei. Nu am treminat cafeaua de baut, deci am o scuza ca nu am cascat complet ochii....a mea e pe 21' 0744 973 166 [/q] Era si cazul sa mi se duca. In 2 ani de cand am motorul asta nu am avut probleme de genul. M-au evitat destul Editat Iulie 22, 2010 de Dru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 stie careva de un sa iau motorex 4t 10w40 la un pret bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 stie careva de un sa iau motorex 4t 10w40 la un pret bun? la AUTHENTIC SPIRIT cred ca gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 stie careva de un sa iau motorex 4t 10w40 la un pret bun? Vorbeste cu Vlady poate mai e valabila oferta de AICI daca iti convine pretul. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 Ceva adrese/nr de telefon de la persoane/firme ce au sau pot aduce piese din dezmembrai de motociclete modele mai vechi (anii 80)? Multumiri anticipate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
okhio Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 unde gasesc ulei Castrol la pret bun ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinC Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Buna, A facut cineva sau stie cineva unde se poate reconditiona un amortizor moto? ... nu are capac cu filet... da din cate stiu cica s-ar putea face si astea.... Mersi, Calin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Daca nu are capac cu filet, mai greu cu reconditionatul, ca trebuie sudat sub presiune, si asta nu stiu cine face... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 Unde as putea gasi set segmenti Yamaha XT600E, an 97? La Autonet au doar kit pistn plus sehmenti plus bolt la 814 lei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herur Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 Unde as putea gasi set segmenti Yamaha XT600E, an 97?La Autonet au doar kit pistn plus sehmenti plus bolt la 814 lei.. http://www.tenereclub.ro/index.php?p=forum..._id=475&s=1 Pe aici mai vinde lumea cate ceva. Sper sa te ajute cu ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusa_sd Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 incerca la ssp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Stie cineva unde pot sa imi fac un cablu de ambreiaj? Am tubul acela exterior dar imi trebuie cablul cositorit la capete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate