vlady_80 Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 (editat) Asigurarile sub 6 luni(mai exact pe o luna) se fac doar pentru autovehiculele cu numere provizorii. Din pacate asa e legea in tara asta... Daca tot ati deschis discutia cu riscul sa fiu off-topic unde se poate face asigurarea cat mai lezne Editat Septembrie 27, 2010 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Daca tot ati deschis discutia cu riscul sa fiu off-topic unde se poate face asigurarea cat mai lezne In mai cea mai ieftina era la Ardaf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Daca tot ati deschis discutia cu riscul sa fiu off-topic unde se poate face asigurarea cat mai lezne Poti intra pe acest site Acolo vei vedea in permanenta preturile actualizate, la toate firmele...poti chiar sa-ti comanzi RCA-ul pe net, de la ei. Sunt seriosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 (editat) Eu am 43 de ani si am dat 97 RON / 6 luni saptamana trecuta Editat Septembrie 28, 2010 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Ne spui si noua la ce firma ai facut RCA-ul? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 La un broker de asigurari. Credeam ca brokerii astia is numa niste oameni care iau cu un leu si vand cu 2, da uite ca e mai ieftin la ei Mi-am facut az primavara, mai exact acu 6 luni cand am luat mobra si cica daca nu am accidente din vina mea, am reducere. Asigurarea e la Ardaf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midnight_rain Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 (editat) Ai reducere, mai ales daca la 43 de ani arati asa sanatos si voinic, nu? Editat Septembrie 28, 2010 de midnight_rain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NX250 Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Oare un ITP ieftin unde se poate face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 RAR. E unicul, deci cel mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NX250 Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 RAR. E unicul, deci cel mai ieftin. Nu se mai face decat la RAR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Yep. Dar merge repede daca suni si te programezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Mi-am facut ieri ITP-ul si schimbarea culorii in CIV la RAR Cluj. Pretul total a fost de 80 RONI si un pachet cerut pe fata de Marlboro rosu scurt. A decurs ceva de genu' : facut programare, ajuns la ora 10 acolo, inmanat actele, introdus mobra in prima hala cum ajungi, suit pe mobra, pus roata fata pe rolele de verificat frana, apoi spatele (proprietarul sta pe mobra, el actioneaza gentil frana ), verificat instalatia de lumini ( faruri, semnale, bec frana), facut 2-3 poze, scos motorul afara, mers la casierie platit banii, asteptat 30 de minute si ridicat actele de la ghiseu. Ca fapt divers, o identificare la motor adus de afara acum costa 450 RONI Nu se mai face decat la RAR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Yzu le stie pe toate. Dragul de el. Sper sa nu imi dea Report Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 (editat) Programari RAR Cluj Indicat este sa mergi cu un print al programarii. P.S La numerele de telefon nu raspund mesterii de acolo...sunt extrem de ocupati Editat Septembrie 29, 2010 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NX250 Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Programari RAR ClujIndicat este sa mergi cu un print al programarii. P.S La numerele de telefon nu raspund mesterii de acolo...sunt extrem de ocupati Domnilor, va multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Plevnei, n-a stii nime' ce numar, dibacii care repara jante. Is unguri, is seriosi, is de cuvant...merita toti banii. Sunt foarte multumit de prestatia lor. P.S. Pune in plm mana si cauta data viitoare , fi-ti-ar internetu' de minune, lenesul pixului ce esti, nu ti-as fi tie rusine numa' sa stai cu mana-ntinsa dupa raspunsuri la tot ce-ti trece prin bibilica...instructor ambulant si lenes ce esti...restartati-o-ar Mizzila Firefox-ul din 2 in 2 secunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Zise "preotul CLujului" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 ...incearca aici printule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Yzule, ai pierdut meciul. Au site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Sa presupunem ca nu am permis categoria A. Dar, prin minune, am un scuter. De 50 cmc. Care inca nu e inmatriculat. Doua probleme: - care sunt pasii care trebuie urmati pt a fi inscris scuterul in circulatie? Ce acte am nevoie, cat costa si unde se intocmesc? - eu, ca scuterist, am nevoie de ceva atestat sau ceva de genul? Care este procedura si carei autoritati ma adresez ? Dau ceva examen ? Urjentamente !!! !!! !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Pt circulatie, atestat. Pt inmatriculat, de la Rar, cartea de identificare, si la primarie poze cu garajul unde il tii si cateva acte banale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightfox Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Sa presupunem ca nu am permis categoria A. Dar, prin minune, am un scuter. De 50 cmc. Care inca nu e inmatriculat. Doua probleme: - care sunt pasii care trebuie urmati pt a fi inscris scuterul in circulatie? Ce acte am nevoie, cat costa si unde se intocmesc? - eu, ca scuterist, am nevoie de ceva atestat sau ceva de genul? Care este procedura si carei autoritati ma adresez ? Dau ceva examen ? Urjentamente !!! !!! !!! sal ai nevoie de atestat de legislatie dar vorbeste cu lotzy de la poligon de la polus si vezi ce pasi tre sa urmezi pt asta. vezi ca e in concediu sapt asta deci daca vrei sa vb cu el suna-l pe nr0766538391 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 (editat) Pt circulatie, atestat.Pt inmatriculat, de la Rar, cartea de identificare, si la primarie poze cu garajul unde il tii si cateva acte banale. Atestatul respectiv ai idee de unde se procura? Si daca nu am garaj si il tin in legat de stalpul din fata blocului ce are? Editat Septembrie 30, 2010 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightfox Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 atestatul il iei de la toni auto de la scoala.... suna-l pe lotzy... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Nu iti elibereaza. A patit un prieten si i-au spus ca trebuie pozat in garaj, nu in fata unui garaj. Absurd de altfel, dar suntem in Romania. Atestatul ti-a spus @nightfox de unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate