vlady_80 Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 cinemi repara niste carene si le vopseste?0751232565daca poate cineva sa ma ajute cu un redresor vreo 2 zile va rog. redresor am eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vipu Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 ceva baterii moto mai ieftine stiti careva? 9A?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 ceva baterii moto mai ieftine stiti careva? 9A?? gasesti la Chimszed(sau cam asa ceva) in gruia, dupa stadionu cfr inspre taietura turcului.dupa stadion pe dreapta cam la 8-900 metrii.vezi pe dreapta o curte si is numai baterii acolo.cred ca is cele mai ieftine din cluj dar is si destul de bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 gasesti la Chimszed(sau cam asa ceva) in gruia, dupa stadionu cfr inspre taietura turcului.dupa stadion pe dreapta cam la 8-900 metrii.vezi pe dreapta o curte si is numai baterii acolo.cred ca is cele mai ieftine din cluj dar is si destul de bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 vreau sa imi comand ulei motul la 30 de ron de la brasov. se mai baga careva? ne iese mai ieftin transportu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 vreau sa imi comand ulei motul la 30 de ron de la brasov. se mai baga careva? ne iese mai ieftin transportu. Si care e motivul pt. care nu iei de la Sebi ? Are preturi ca la Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d0ru Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 Are cineva idee unde gasesc piesa aceasta, e pt o R6 din 2002. Danke ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 Dom' Parinte ! Italianca n-o mai zis nimica de motoru' din Sicilia? Ca ma arde tare ! To: "tulbure marcel" <marcel_tulbure@yahoo.com> Hallo Mr. Marcel Tulbure Sorry It is not Possible P.S Ti-am mai zis...batranetea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 Ma vad nevoit sa apelez la marinimia colegilor motociclisti si cer ajutorul cuiva care vorbeste fluent italiana (pe costul nostru Silviu si subsemnatul ) sa ia legatura cu vanzatorul acestui Goldwing: http://www.moto.it/moto-usate/honda/gl-150...tml?msg=2999361 I-am trimis 2 mail-uri (in engleza ) , dar nu cedeaza dibaciul la 3200 euro si nici nu trimite poze...se ofera careva ? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 Are cineva idee unde gasesc piesa aceasta, e pt o R6 din 2002. Danke ! Incearca la:http://www.dezmoto.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d0ru Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 multumesc, sunt prin apropiere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 cine imi imprumuta un cdi o juma de ora? pt un dominator. Mesaj completat cine imi imprumuta un cdi o juma de ora? pt un dominator. caz rezolvat. nu era cazu sa imprumut cdi. bun mester bucur asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 Stie cineva unde as putea sa gasesc prin apropiere autocolant pt jante? Daca ar fi si fosforescent ar fi super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 (editat) La Sebi pe Rebreanu Rim stripes http://www.louis.de/_3006b2f51ddeeabd63631...tnr_gr=10010820 Editat Martie 15, 2011 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 (editat) Ma vad nevoit sa apelez la marinimia colegilor motociclisti si cer ajutorul cuiva care vorbeste fluent italiana (pe costul nostru Silviu si subsemnatul ) sa ia legatura cu vanzatorul acestui Goldwing:http://www.moto.it/moto-usate/honda/gl-150...tml?msg=2999361 I-am trimis 2 mail-uri (in engleza ) , dar nu cedeaza dibaciul la 3200 euro si nici nu trimite poze...se ofera careva ? Merci eu cand am fost in italia dupa motor am fost la un amic italian, ceva mai la nord de Roma. gasisem atunci ceva motoare si in sudul italiei, da o zis omu sa nu risc sa merg pe acolo ca is tepe mari si multe; am zis ca ma combina sa iau motorul de la el, da intre timp am ajuns sa ne imprietenim si sa am incredere in el mai mult, am sunat diversi transportatori sa-i intreb cu cat imi aduc un motor din sudul Italiei si mi-au zis ca nici nu coboara cu camioanele p-acolo, ca se sparg/fura/jefuiesc etc. Sicilia fiind in opinia lor "the worst of the worst". M-am gandit numa sa impartasesc din experianta mea (am adus 4 motoare din italia, toate prin amicul asta si numai pentru prieteni). so, daca in continuare vrei sa-ti incerci norocul cu goldwing-ul asta, eu pot sa-i dau un mail italianului, in italiana (cam stalcita da merge). oricum, parerea mea ii ca goldwing nu iei din italia, ci din germania/olanda etc, si daca se trage pe fese la poze..... p.s. acu am observat ca ala din poze nici macar nu are numere de italia Editat Martie 16, 2011 de raduprint01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyocluj Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 unde as gasi cauciucuri sh bune pt suzuki srad ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 am vazut cateva pe luna,NOI si moka!in rest,pe la magzine,gasesti pe bani.totusi daca vrei unu de calitate si la bani putini,mai deschide un topic,te va ajuta mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 (editat) unde as gasi cauciucuri sh bune pt suzuki srad ? INCERCA LA UTIL BURSA LOCALA ETC PS AI DE LA MINE UN REPORT Editat Martie 16, 2011 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 (editat) care imi da niste sprei de filtru sa dau un filtru si niste lichid de frina pt un schimb? contracost. 0751232565 vreau sami comand niste neoprene pt furca daca i interesat cineva sa se bage. is 40 ron 25cm. Mesaj completat care imi da niste sprei de filtru sa dau un filtru si niste lichid de frina pt un schimb? contracost. 0751232565vreau sami comand niste neoprene pt furca daca i interesat cineva sa se bage. is 40 ron 25cm. ma ajuta careva cu o platforma sau o duba miercuri dimineata sami duc moto la rar? tr inmatriculat.contracost Editat Martie 17, 2011 de florynn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lexus Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 Pentru cei care se gandesc sa-si puna pirostriile, sa "tie the nod", sa se ieie laolalta sau cum mai vreti sa spune-ti la " a face nunta", va recomand un site care va poate fi de folos: http://wedd.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 cine doreste(cine are suflet ,cine da dovada ca are caracter) poate semna petitia asta : http://www.fnpa.ro/petitie/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 cine doreste(cine are suflet ,cine da dovada ca are caracter) poate semna petitia asta : http://www.fnpa.ro/petitie/ Dar o petite pentru oameni si copiii muscati si rupti de cainii vagabonzi marcati si sterilizati , pentru motociclisti nenorociti de cainii vagabonzi care i-ti sar in cale cand iti este lumea mai draga , pentru propietari de masini care si-au distrus masinile tot cu cainii vagabonzi sterilizati si marcati lasati in strada , PT astia nu face nimeni o petitie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZBG Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 (editat) salut. stau in cluj pana miercuri, imi puteti spune unde imi pot curata & unge si eu lantul? sau de unde pot cumpara un spray pt lant macar? de asemenea , cine are o casca de imprumut pt o zi? ofer garantie las un nr tel: 0740 454 181 Editat Martie 20, 2011 de ZBG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 la SEBI in gheorgheni pe strada rebreanu ,de la ora 10 dimineata . http://www.sspbike.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 salut.stau in cluj pana miercuri, imi puteti spune unde imi pot curata & unge si eu lantul? sau de unde pot cumpara un spray pt lant macar? de asemenea , cine are o casca de imprumut pt o zi? ofer garantie las un nr tel: 0740 454 181 Iti reamintesc si aici..dimineata la 9.45 in OMW-ul de pe Calea Floresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate