switch Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Eu am avut multa vreme un EXO 750 si e casca de care sunt cel mai multumit. Inainte am avut EXO 400. La fel de multumit, chiar daca imi era mica (!!) si ma dureau falcile dupa 30 min cu ea - era o integrala extrem de buna pentru cei 300 lei dati pe ea la vremea aceea. Viziera la EXO-urile 750 e simpla, fara complicaiuni - eu unul nu am sesizat niciuna din problemele antevorbitorului. De obicei astfel de probleme sunt legate de viziere murdare - acolo da. La EXO 500, viziera are sistem anti-aburire de la Pinlock (generatia noua). Teoretic mult mai bun decat EXO 750. Scorpion EXO 500/7xx (fara a folosi sistemul Airfit - deci cu el dezumflat) are cam aceeasi dimensiune cu integralele Nolan (N85 in speta). Romi nu are magazin la voi in Cluj? Mymoto, ceva? Honda (astia sunt distribuitori Scorpion)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 stiu un exo1000 la 750ron mar m nou daca te intereseaza. am vb eu pt ea dar am ramas totusi la shoei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Pentru cei care nu stiu, incepand de azi este drivetest BMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Pe Mecanicilor din Gruia este ceva atelier, pe stanga cum urci. Am auzit ca is ok...nu stiu sa iti spun din experienta, iti spun doar ce am auzit. am urcat astazi pe mecanicilor si n-am gasit atelierul cu pricina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Am fost si eu acolo, is deampulea, mi-au spus ca nu se merita sa imi faca ceva si nici macar nu mi-au spus un pret. Romani. Boti din Dambu Rotund RULEZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wladek Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Eu am avut multa vreme un EXO 750 si e casca de care sunt cel mai multumit. Inainte am avut EXO 400. La fel de multumit, chiar daca imi era mica (!!) si ma dureau falcile dupa 30 min cu ea - era o integrala extrem de buna pentru cei 300 lei dati pe ea la vremea aceea. Viziera la EXO-urile 750 e simpla, fara complicaiuni - eu unul nu am sesizat niciuna din problemele antevorbitorului. De obicei astfel de probleme sunt legate de viziere murdare - acolo da. La EXO 500, viziera are sistem anti-aburire de la Pinlock (generatia noua). Teoretic mult mai bun decat EXO 750. Scorpion EXO 500/7xx (fara a folosi sistemul Airfit - deci cu el dezumflat) are cam aceeasi dimensiune cu integralele Nolan (N85 in speta). Romi nu are magazin la voi in Cluj? Mymoto, ceva? Honda (astia sunt distribuitori Scorpion)? Merci, Romi nu are pe stoc. mymoto incerc maine. Honda nu stiu sa fie la noi. Numa bine, Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 am urcat astazi pe mecanicilor si n-am gasit atelierul cu pricina De la intersectia de jos, ii la ca 50-100 m pe stanga cum urci...scrie afara ''atelier bobinaj''..ceva de genu'. Am fost si eu acolo, is deampulea, mi-au spus ca nu se merita sa imi faca ceva si nici macar nu mi-au spus un pret. Romani. Boti din Dambu Rotund RULEZ Ghiavole, vezi ca e o mica,extrem de mica diferenta, chiar nesemnificativa as putea spune, intre un bobinator si un frezor/ sudor in MIG, Wig, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 De la intersectia de jos, ii la ca 50-100 m pe stanga cum urci...scrie afara ''atelier bobinaj''..ceva de genu'. Ghiavole, vezi ca e o mica,extrem de mica diferenta, chiar nesemnificativa as putea spune, intre un bobinator si un frezor/ sudor in MIG, Wig, etc hm, m-am uitat chiar atent, dar azi in drum spre casa mai trec o data pe acolo, poate am mai mult noroc de data asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 My bad:( nu am fo atent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_wings Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 va salut.......unde as putea sa ma duk sa.mi sudeze scarita suport pentru pilot care ii din aluminiu?...va rog mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Pe str. Plevnei la sudura jenti , radiatoare etc .. nu stiu numarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Pe str. Plevnei la sudura jenti , radiatoare etc .. nu stiu numarul. Plevnei 73, Sympathy service mi se pare ca se numeste. 0744.761.924; 0264.415.461 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_wings Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 va multumesc mult..raman dator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Plevnei 73, Sympathy service mi se pare ca se numeste. 0744.761.924; 0264.415.461 CEL mai SCUMP din cluj!!!!atentie mare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_wings Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 da atunci unde sa ma duk? ...Domne pusca.l ca doara nu.i asa scump...mersi oricum pt informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 da atunci unde sa ma duk? ...Domne pusca.l ca doara nu.i asa scump...mersi oricum pt informatie iti face orice sudura domnul Popa. este in incinta service-ului vechi de pe calea floresti , mai sus de magazinul non stop de piese,tot pe partea cu magazinul de piese,langa Automert(alt magazin de piese) este si portar acolo , intreaba de domnul Popa si iti zice unde sa mergi, in spate la unul dintre ateliere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 stiu un exo1000 la 750ron mar m nou daca te intereseaza. am vb eu pt ea dar am ramas totusi la shoei. pai la banii astia iei o casca Shoei!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 pai la banii astia iei o casca Shoei!!!!! stiu ca mi-am luat. ziceam ca stiu pt ca am vz ca vrea exo500. iar exo1000 e cu mult peste iar noua pe site e 320 e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_wings Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 ok mersi mult mare domn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_wings Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 foarte bine ai facut...iti multumesc...toate cele bune si toata stima mi s-a stricat display-ul la telefon(samsung J770) si culmea culmilor toate numerele si msjele sunt salvate pe telefon....daca ma poate ajuta careva cu un numar de telefon sau adresa de la cineva care repara telefoane si are preturi acceptabile?nu neaparat sa mi.l repare doar sa.mi salveze cumva numerele de tel pe cartela....va rog mult ...sau este un program in care poti sa te uiti prin telefon cu ajutorul cablului de date?....multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 foarte foarte mare prostie a facut moderatorul ce a sters topicul "util". acolo erau stranse informatii de ani de zile despre aproape orice. asta catre moderatorul in cauza. nu te supara, sunt administrator pe un form foarte populat, si il moderez zilnic. dar acolo n-ai sa vezi astfel de greseli in moderare, de la nici unul dintre cei sub comanda mea. si am echipa destul de mare. la fel si cu celelalte modificari in care ati contopit mcateva topicuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Cristi si Zoran: la ce ne ajuta semnaturile voastre cu link'uri utub ? Pe cei care citesc de pe orice altceva in afara de desktop'uri...numa' ne incurca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 http://cycle-ergo.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 http://cycle-ergo.com/ asta e chiar tare ...il stiu cam de mult nu stiu cat e de real Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Prima intrebare cea mai importanta!!! Unde s-a mutat SEBI cu Serviceul PITT STOP? Asta e una din cele mai importanta intrebari si totodata posibile informatii UTILE pt un astfel de TOPIC......Una e sigur ,UNDE A FOST SERVICEUL acolo nu mai ai ce repara motorul,eventual Triciclete, Drujbe, Motocositoare. @Yzu Semnatura pe unii caracterizeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate