Nedelcu. Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 mai aduc si eu un simson! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 ar fi frumos dl. cristi sa veniti si dvs. cu dnepra si dl. victor si dl. foxi Si Victor si eu vom fii prezenti - cel putin, astazi asa ne dorim. Cu tote ca mai este vreme pana atunci, nu cred ca pot sustine financiar doua motoare in circulatie... imi pare rau, e tot ce pot sa spun. ...s-ar putea ca anul asta sa nu pot veni.... Bai, esti dus? Scoate-ti din cap chestia asta... vreau neaparat sa ne vedem! Ai cazut cumva cu moto? ...o sa reanalizez toata treaba, poate se limpezeste situatia... Aha... se pare ca-ti revii, peste o saptamana esti ca nou... Ma anunt si eu cu participarea daca nu intrevine altceva in acea perioada. ...valabil si pentru tine! Daca vrei iau vacuumetrele, sa vezi si tu ce inseamna carburatie! Ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Că zic io întîi, 1: viroaga costă mai mult şi io nipra galbenă n-am văzut, 2: ...am şi io carburatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 ...am şi io carburatoare Pai tu erai pe primul loc sefu'! ...normal, am scris doar pentru cei din urma. Conditia este sa nu vi cu motorul altuia! Sa-mi aduci aminte sa-ti spun ceva, cand ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 ...valabil si pentru tine! Daca vrei iau vacuumetrele, sa vezi si tu ce inseamna carburatie! Ce zici? Am avut ocazia sa testez pe m72 k68 pekar,sa fiu sincer diferenta este enorma fata de k301 ce am eu acuma.Buba este ca stau la mine pe m72 k68-pturile ca un pumn in ochi Daca voi veni cu moto de la profil(k750)e posibil sai pun k68,la modelul asta de cilindrii ca sai pun flansa de adaptare tre sai poziles din aripioare putin si nu prea ma lasa inima..tre sa pun alti cilindrii care au fost modificati deja pt flanse de adaptare. Dar sint curios orcum cu vacuumatrele sa vad ce iese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Dracu' mai vine cu motoru' altuia?!?! Eventual cu camionul de la Fan Curier Dacă n-am murit pînă atunci.... cică mi-o trecut şi o idee că atunci aş putea, ipotetic, poate, aş putea da mîna cu dany_tunky. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Martie 27, 2013 Autor Share Postat Martie 27, 2013 In seara de vineri facem noi cinste cu un vin bun de Vrancea, gratar organizat de bucatarul sef Pisti si muzica de calitate. Toata lumea e binevenita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iosifnicu Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Vin si anul asta , dar calare. Pe matura daca e nevoie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Martie 29, 2013 Autor Share Postat Martie 29, 2013 Inseamna ca ti-a placut anul trecut. Anul acesta speram sa iasa cel putn la fel. Noi ne straduim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Dacă fasula-i în ceaun, iar jinul este bun, Putna-i pisti drum, oh oh.... chef di om nebun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Aprilie 11, 2013 Autor Share Postat Aprilie 11, 2013 Cine stie ce bucate ne mai pregateste anul acesta Pisti. Am vorbit cu el si a zis ca are niste suprize pentru noi. Ospatul se anunta a fi pe cinste. Se pare ca anul acesta vom avea parte si de niste sponsorizari. Multumim userului Old boy Lucian , care anul acesta s-a zbatut cel mai mult pentru a strange niste donatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Cine stie ce bucate ne mai pregateste anul acesta Pisti. Am vorbit cu el si a zis ca are niste suprize pentru noi. Ospatul se anunta a fi pe cinste. Se pare ca anul acesta vom avea parte si de niste sponsorizari. Multumim userului Old boy Lucian , care anul acesta s-a zbatut cel mai mult pentru a strange niste donatii. felicitari si succes in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Aprilie 11, 2013 Autor Share Postat Aprilie 11, 2013 Multumim frumos Lidi, avem nevoie de sustinere. Stim ca te avem langa noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Draga Edi, sustinere ai, bucatar bun inteleg ca ai, cu bautura spune-ne cum stai, ca vorba aia..."mancarea-i fudulie, bautura-i temelie!". Succes in continuare si din partea mea, fac tot posibilul sa vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Aprilie 12, 2013 Autor Share Postat Aprilie 12, 2013 (editat) Bautura este, ca doar ii zona viticola. Si anul trecut a fost din belsug. Exista martori in acest sens. Editat Aprilie 12, 2013 de etarulescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Întrebare: Parada o puteţi face după ora 11? Noi plecăm de aici la 7 dimineaţa, iar Uralul şi Planeta cu ataş nu merg cu viteze astronomice 150 km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Întrebare: Am si eu o intrebare. S-au anulat amindoua intilniri la Simbata de sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Nu! Mergeţi? A fost doar mutată /index.php?/topic/692778-intalnirea-prieteneasca-de-ataseretro-sambata-de-sus-bv/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 (editat) Nu! Mergeţi? A fost doar mutată Dar topicul ala este inchis. As merge cu mare placere! dar sa vad cum stau cu biletele. (Am facut niste cheltuieli anul trecut si nu mai scap de datorii) Miam pus aer conditionat la Bojdeuca din Ticau (1000 lei), si mi-am indeplinit un vis mai vechi, am cumparat un strungulet (2000lei). Pentru 3000 de lei trag mita de coada si anul asta. Editat Aprilie 26, 2013 de constantin57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Hai, ca se aduna razesii. Nu-mi sta in cale, Mamaie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Dă-te limbă că te ie puhoiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 edi,ce mai fac baietii (organizatorii)?incep sa se coaca ciresele.intai tre sa venim la voi.aici e cam liniste:se tace si se face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 mi-am indeplinit un vis mai vechi, am cumparat un strungulet (2000lei). O fi tot vre-un strung "amărât" cum e Einhell-ul meu. Să-l stăpâniți sănătos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 O fi tot vre-un strung "amărât" cum e Einhell-ul meu. Să-l stăpâniți sănătos. Amarit, dar cum se spune te aduce din sat mai ales ca stie sa faca si filete. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 De anul trecut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate