OLD LARRY Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Chopper Academy M.C. va invita la Open Season Party Uitati de iarna si bucurati-va de sosirea unui nou sezon moto [media=685,115]http://chopperacademy.ro/flash/2013_open_forum.swf[/media] Asa cum v-am obisnuit, va fi distractie maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
merlyoz Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 sa fie partyy!!!! sper sa termin si mobra pana atunci. abia astept caldura si sa ciocnesc o bere cu toti..va asteptam, bikeri de pretutindeni si nu numai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_tony_ Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 OLD LARRY .......cum se vine ! pe motoare sau cu I T B-ul...?? ma gandeam ca daca vin cu motorul sa nu plec cu altul din greseala dupa consumatia normala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefoctav Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 se vine cu echipament stoc / se tuneaza / se pleaca cu 4 x 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trike Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Dupa cum ati vazut si la ultima petrecere ,incercam sa oferim din ce in ce mai multa CALITATE si RESPECT prietenilor nostrii,incercam sa selectam muzica perfecta pentru astfel de intanliri si nu in ultimul rand mancarea si bautura(cea draga noua) astfel incat sa nu uitati prea curand petrecerile noastre!!!! Va asteptam cu drag la Deschiderea sezonului 2013 si va salutam din mers pe drumurile patriei!!!! Respect Brothers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the.maier Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Eu clar vin cu mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Romy Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 ...si eu tot cu mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 E bine ca nu se mai tine in locatia precedenta unde berea era mai scumpa ca Whiskey-ul In rest, numai de bine! rock on! Ne vedem la party! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 kul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu_s Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 ne vedem la petrecere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trike Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 up.... ca sa vada toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 La end of season party din regie politia a oprit toti motociclistii pentru etilotest, asa ca aveti grija cu ce veniti si cat (de) beti (plecati) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Aprilie 3, 2013 Autor Share Postat Aprilie 3, 2013 UP si recititi afisul! Se apropie distractia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Dupa cum ati vazut si la ultima petrecere ,incercam sa oferim din ce in ce mai multa CALITATE si RESPECT prietenilor nostrii,incercam sa selectam muzica perfecta pentru astfel de intanliri si nu in ultimul rand mancarea si bautura(cea draga noua) astfel incat sa nu uitati prea curand petrecerile noastre!!!! Va asteptam cu drag la Deschiderea sezonului 2013 si va salutam din mers pe drumurile patriei!!!! Respect Brothers! Da mai bine puneti bani la intrare decat 10 lei pe bere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 La end of season party din regie politia a oprit toti motociclistii pentru etilotest, asa ca aveti grija cu ce veniti si cat (de) beti (plecati) eu n-am avut nici o problema, dar intradevar stateau bulangii acolo pe straduta . am avut impresia ca ii opresc pe marlanii care veneau din crasmele din regie nu ca ar fi pus ochii pe motociclisti acum o sa vin cu motoreta ca eu oricum nu is fan alcool in general dar daca papica ii buna...ma bag cu draga inima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trike Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Da mai bine puneti bani la intrare decat 10 lei pe bere.... din pacate nu am avut posibilitatea negocierii asupra bauturii si crede-ma ca si noi am facut obiectii la acest lucru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Sa nu se intelegea ca am spus in nume de rau ....din contra, tu sti mai bine ca mine ....cand berea este ieftina si distractia este pe cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Romy Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 dar daca papica ii buna...ma bag cu draga inima ...papica f buna, bautura buna si preturi decente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbulentze Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Sa nu se intelegea ca am spus in nume de rau ....din contra, tu sti mai bine ca mine ....cand berea este ieftina si distractia este pe cinste Sa nu mi-o luati in nume de rau ..dar eu zic baieti din Chopper sa nu se ma chinuie cu locatii , formatii ..etc...cand putem sa facem o petrecere in parcare in spatele unuio bloc trantim niste mici pe un gratar...bere romaneasca la PET sa fie multa si iefitina...muzica la DJ MP3...si..sa te ti distractie....acum lasand sarcasmul deoparte...sa fim realisti eu in ultimi 4-5 ani nu am mai vazut petreceri organizate de cluburi din Bucuresti care sa se ridice la inaltimea celor organizate de Chopper si eu zic ca prin locatiile alese in ultumul timp de ei au ridicat o stacheta sus in comunitate moto din Bucuresti si imi doresc sa vad si alte cluburi care sa se ridice la inaltimea Chopper Academy.... so...keep the good work!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Romy Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 ''...sa fim realisti eu in ultimi 4-5 ani nu am mai vazut petreceri organizate de cluburi din Bucuresti care sa se ridice la inaltimea celor organizate de Chopper si eu zic ca prin locatiile alese in ultumul timp de ei au ridicat o stacheta sus in comunitate moto din Bucuresti si imi doresc sa vad si alte cluburi care sa se ridice la inaltimea Chopper Academy.... so...keep the good work!!!'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trike Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Dragilor, pregatiti-va ficatii mai sunt cateva zile!!!! Va asteptam in traditia haiduceasca cu vestitul "Bilet de intrare" (Palinca si slana ) ca incalzire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crowcreek Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 numa' maine nu-i poimaine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Dragilor, pregatiti-va ficatii mai sunt cateva zile!!!! Va asteptam in traditia haiduceasca cu vestitul "Bilet de intrare" (Palinca si slana ) ca incalzire! pentru cei care vin fara motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Romy Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 (editat) pentru cei care vin fara motoreta ...din cate stiu, e loc in curte pt Editat Aprilie 18, 2013 de Romy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trike Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 maine PARTYYYY..... Vreme frumoasa.....muzica buna,bere rece......sa inceapa balamucul!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate