Vizitator MosRahao Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Nemernicii de la Antene,s-au dus la Constantin ,cu o camera ascunsa , pai chiar ca este nemernicie. cutumele meseriei de jurnalist spun ca o camera ascunsa o folosesti in cu totul alte situatii, niciodata cand intervievezi o victima a unui accident de circulatie. *** precizez ca il consider pe acest SIDA un dobitoc sadea, EBA e o vagaboanda proasta si tac`su un (cuvant urat), tac`su lu sida e de asemenea un securist imputzit dar toate aceste lucruri n-au de-a face cu accidentul d-lui constantin si in plus, din tot ce s-a relatat pana acum, sida s-a comportat cat se poate de rezonabil in aceasta situatie. Respect d-lui Constantin! Păcat că-s aşa rari oamenii de bun simţ, majoritatea în asemenea situaţie ar "sări ca prostul din baie" şi şi-ar pune poalele în cap bucuroşi că sunt vedete la TV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Au folosit camera ascunsa pentru ca seniorul a refuzat sa dea interviuri.I-a refuzat politicos.Eram de fata cand cei de la antene l-au sunat si i-a refuzat.Atunci au apelat la marsevie.Te doare capu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 am inteles din surse sigure ca ar exista un comando pregatit de "felix the cat" pentru rapirea d. profesor vor sa l faca sa depuna marturie impotriva lui base rog formarea unor echipe de motociclisti de contracarare a atacului iminent si formarea unui culoar de aterizare cu ajutorul motocicletelor dupoa modelul din america centrala pentru un mini-avion de salvare in cazul in care phelycs-miau-muia va opri curentul in romania pentru impiedicarea operatiei de salvare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Daca era o camera ascunsa... cum de-ati vazut-o? (cititi intrebarea de mai sus dand play la muzica de mai jos!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 pentru ca aveau un detector de camere ascunse... jeesus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Pai au prezentat asazisul reportaj,pe post. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Ar fi frumos sa-i dea in judecata pe magari. Dar na, mie mi-e usor sa dau din clapacioaca... Dumnealui stie mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 *** precizez ca il consider pe acest SIDA un dobitoc sadea, EBA e o vagaboanda proasta si tac`su un (cuvant urat), tac`su lu sida e de asemenea un securist imputzit dar toate aceste lucruri n-au de-a face cu accidentul d-lui constantin si in plus, din tot ce s-a relatat pana acum, sida s-a comportat cat se poate de rezonabil in aceasta situatie. Respect d-lui Constantin! Sanatate multa lui dom' profesor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 8, 2013 Autor Share Postat Aprilie 8, 2013 V-am mai zis ca la unii in ceere se intampla niste scurtcircuitari ale sinapselor si multe entorse ale schemelor logice?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 V-am mai zis ca la unii in ceere se intampla niste scurtcircuitari ale sinapselor si multe entorse ale schemelor logice?! Sunt curios daca beizadeaua va plati in vreun fel reparatiile medicale, materiale si morale datorate d lui Profesor. Ca mi e clar ca permisul va sta neclintit din buzunar facand loc si in viitor altor fapte cu tendinte ucigase ce vor scapa nepedepsite . Dragalasii posesori inconstienti ai cat "B" cate victime mai trebuie sa faceti ca sa invatati sa conduceti ? SIDA ia ti " A " ul ca sa inveti sa conduci cu " B " ul. Si schimba ti si numele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 8, 2013 Autor Share Postat Aprilie 8, 2013 E normal sa ramana cu permisul in buzunar, ca n-a incalcat niciun articol de cod rutier care sa determine suspendarea permisului. Daca era o masina in locul mosului doar se indoia un pic tabla. Asta e riscul nostru, atata timp cat legea privind accidentele cu vatamare de persoana e proasta. Nu e vina lu Sida, asta. Nea profesoru' cum e, se reface frumos picioru', ca la varsta lui nu se stie niciodata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Sunt curios daca beizadeaua va plati in vreun fel reparatiile medicale, materiale si morale datorate d lui Profesor. Ca mi e clar ca permisul va sta neclintit din buzunar facand loc si in viitor altor fapte cu tendinte ucigase ce vor scapa nepedepsite . Dragalasii posesori inconstienti ai cat "B" cate victime mai trebuie sa faceti ca sa invatati sa conduceti ? SIDA ia ti " A " ul ca sa inveti sa conduci cu " B " ul. Si schimba ti si numele. exista asigurare. cel putin nu cred ca sida are la carpatica. io-mi doresc sa fi fost invers, ca un demnitar sa ajunga la spital si sa astepte sa-i plateasca asigurarea spitalizarea si reparatia vehiculului. E normal sa ramana cu permisul in buzunar, ca n-a incalcat niciun articol de cod rutier care sa determine suspendarea permisului. Daca era o masina in locul mosului doar se indoia un pic tabla. Asta e riscul nostru, atata timp cat legea privind accidentele cu vatamare de persoana e proasta. Nu e vina lu Sida, asta. Nea profesoru' cum e, se reface frumos picioru', ca la varsta lui nu se stie niciodata? tine de atitudine mai mult decat de varsta. o sa fie okay, asta-i gladiator nu se lasa asa usor doborat! Pai au prezentat asazisul reportaj,pe post. ce nesimtiti. nu i-a iesit lui voiculescu, iar sida a crescut in ochiul marinarului. castelu' lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 ce panarama e in tara asta. Auzi politia cica "Cercetările ulterioare şi expertiza vor stabili exact cauza acestui accident, a mai spus Ioana Stancu." Ordinarii pamantului, daca era unu mai sarman vinovat cercetarile se finalizau instant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyrip1 Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Cred ca din contra, vor termina cat mai repede pentru ca trebuie sa stinga orice discutie. Daca nu esti cine stie ce smecher dureaza..... Un prieten de al meu a iesit cu masina pe un camp, fara sa raneasca pe nimeni, fara sa strice nimic in afara de propria masina -> a stat 3 luni cu dovada pentru ca Politia nu avea bani sa plateasca la IML analizele de sange, asa ca pana la urma omul si le-a platit singur ca sa nu mai bata drumul in fiecare luna sa isi reinnoiasca dovada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate