Enduristul Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Felicitari domnilor...faina plimbare si bine facuta filmarea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 si aveau la restaurantul ala tocanita de iepure ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 (editat) aveau, dar cica nu a fost stralucita kavarma de porc superrr Editat Aprilie 3, 2013 de dragos1972 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gestapo Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 super tare calatoria voastra...thx for sharing with us ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Reusita plimbarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Am observat ca lumea a avut coburi (cutii) multe si mari...ce ati avut in ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Am observat ca lumea a avut coburi (cutii) multe si mari...ce ati avut in ele? si m-am tot intrebat . aratau bine, dar pe vant si la viteza mare te cam incurca. poate se dau jos de pe mobra mai greu si lumea n-a vrut sa se complice ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Am observat ca lumea a avut coburi (cutii) multe si mari...ce ati avut in ele? +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Sunt un fel de limitatoare de viteza, ca sa nu se incalzeasca baietii isi pun coburile, cand ajung asa la un 160 se misca motoreta cu ei si face ca toate alea, iau mana din gaz, toata lumea fericita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 La chesmata am stat si eu...super mancare la preturi decent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 4, 2013 Autor Share Postat Aprilie 4, 2013 mai bine cu coburi ca eu si-asa m-am tinut cu greu dupa ei,daca nu le aveau ma rataceam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Cu ce viteza s-a circulat ? Ca toti cand ii auzi zic ca merg legal si incet . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Cu ce viteza s-a circulat ? Ca toti cand ii auzi zic ca merg legal si incet . eh si tu acuma vrei sa se dea pe fata aici ... forum public, au mers legal bre ... si ca sa treaca unii pe langa altii au incetinit pe rand. Foarte tare baieti. la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenspan Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 frumos filmulet, electrizant; cutiile goale is bune la nevoie si pe post de flotoare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate