SiD Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 (editat) Nu va mai bateti capul, aparitia gropilor este motivul altor contracte pentru reparatii sau intretineri infrastructura pentru timp de iarna / vara. Editat Aprilie 9, 2013 de SiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Ar trebui sa facem greva fiscala sa nu mai platim taxe si impozite pentru motoare, masini si alte vehicule, sa vedem oare gasesc 50000 euro sa repare autostrada? Sa o peticeasca... Tot rau o sa fie in primii 30-40 km, dar nu vor mai fi cratere in asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCristiD Postat Aprilie 10, 2013 Autor Share Postat Aprilie 10, 2013 Pai dai deja dai 11 lei ...inca 10 as mai da daca ar fi ca in palma Asta incercam sa zic !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 (editat) Ar trebui sa facem greva fiscala sa nu mai platim taxe si impozite pentru motoare, masini si alte vehicule, sa vedem oare gasesc 50000 euro sa repare autostrada? Si daca faci greva fiscala ce crezi ca se va intampla?? !! Banuiesc ,ca stii: apar penalitatile ...asa ca mai devreme sau mai tarziu vei plati mult mai mult .Voi (unii) nu intelegeti o chestie a sistemului capitalist made in Ro : daca fac autostrada aia ca la carte sa tina 50 de ani fara reparatii ,eu din ce dracu mai traiesc pentru ca raman fara obiectul muncii??!!!Nu s-a intrebat nimeni de ce nu se mai fac lucruri care ,,sa tina o viatza" ca pe vremuri??!!! Suntem societate de consum si trebuie sa consumam tot timpul (produse,servicii ,gogoshi etc ) . Editat Aprilie 10, 2013 de SERGHEI42 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Si daca faci greva fiscala ce crezi ca se va intampla?? !! Banuiesc ,ca stii: apar penalitatile ...asa ca mai devreme sau mai tarziu vei plati mult mai mult .Voi (unii) nu intelegeti o chestie a sistemului capitalist made in Ro : daca fac autostrada aia ca la carte sa tina 50 de ani fara reparatii ,eu din ce dracu mai traiesc pentru ca raman fara obiectul muncii??!!!Nu s-a intrebat nimeni de ce nu se mai fac lucruri care ,,sa tina o viatza" ca pe vremuri??!!! Suntem societate de consum si trebuie sa consumam tot timpul (produse,servicii ,gogoshi etc ) . chiar imi plac gogosile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Si daca faci greva fiscala ce crezi ca se va intampla?? !! Banuiesc ,ca stii: apar penalitatile ...asa ca mai devreme sau mai tarziu vei plati mult mai mult . oare? daca ar face destui greva fiscala? am putea in felul asta sa-i obligam sa lucreze cum trebuie si sa nu mai imbuibe unele firme cu profituri exagerate. btw... eu sunt in greva fiscala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 (editat) O sa fii executat silit, pusa poprire pe conturi, o sa ti se adauge si penalizari... de fisc si de moarte nu se scapa ) Editat Aprilie 10, 2013 de Geo_ZGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Si daca ma dau peste cap intr-o groapa d-asta si scap cine plateste? Practic, rudele tale, daca tu nu ai suficienti bani in cont. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Aceste discutii sunt interminabile...continua an dupa an si parca din ce in ce mai rau..se va termina oare vreodata ?! O sa fim si noi o tara ca "afara" ? din punct de vedere al infrastructurii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCristiD Postat Aprilie 11, 2013 Autor Share Postat Aprilie 11, 2013 In concluzie daca plecati pe A2 aveti grija !!! In rest propun sa inchidem topic-ul PS Multumesc pentru feedback-uri !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Aseara am vazut reportaj la tv, peticeau gaurile de pe A2... probabil ca o sa le tot peticeasca pana prin toamna, din 2 in 2 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Aseara am vazut reportaj la tv, peticeau gaurile de pe A2... probabil ca o sa le tot peticeasca pana prin toamna, din 2 in 2 saptamani. peticele alea de trec 2 masini si un tir si gata cu ele ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Clar, pai doar nu vrei asfalt bun si rezistent... unde te crezi? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Da-mi voie te rog sa fiu visator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 In mod normal si logic, administratorul drumului. Inainte de viteza, se stabileste daca groapa a fost principalul motiv pentru care ai cazut.Adm. drumului este direct responsabil pentru fiecare echimoză (de exemplu) rezultata in urma accidentului. Nu cred. NU vor incrimina groapa pentru un motiv simplu: nu ai respectat articolul de lege care spune sa adaptezi viteza la conditiile de drum. Iar daca o faci si pe asta, tot tu esti vinovat: cauciucurile erau uzate desi aveau dot de 1 an sau nu erau cele stock, aveai trusa sau stingatorul expirat, aveai folie etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Domnilor, tara ne vrea enduristi! PS: pana se va reface covorul asfaltic se poate iesi prin Pantelimon si face jonctiunea cu autostrada la Fundulea si se evita sectorul cu probleme daca nu le aveti cu gropile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Confirm, A-ul, pe portiunea cu dale, e numai gauri, mai ales pe banda 1. O portiune foarte mica a fost plombata, din 2 in 2... adica 2-3 gauri, una plombata. E bine totusi ca s-au instalat noile rodare fixe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate