yoz1978 Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Vreau sa inlocuiesc uleiul in furca la un cbr 1000 model 2007 si as vrea sa stiu pe langa ulei ce mai trebuie schimbat. Din ce am citit se inlocuiesc simeringurile de praf cele de ulei si daca este cazul cuzinetii. Nu vreau sa inlocuiesc doar de dragul de a inlocui si as vrea sa stiu ce trebuie schimbat. Nu o sa fac eu aceasta operatiune deoarece nu am mai facut si nu stiu cat de complicat este dar vreau sa stiu cat de cat despre ce este vorba sa nu merg la service si sa aflu ca ,,trebuie inlocuit cam tot in furca". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 simeringurile de ulei obligatoriu cele de praf ar trebui, da nu-i musai daca sunt in stare buna cuzinetii in general nu, da o sa-ti spuna mecanicul dupa ce desface furca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leandro Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 furca iti pierde ulei? e particolar de moale? daca raspunsul este nu, schimba numa ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 cat de des trebuie servisata furca? chiar daca nu pierde ulei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 cat de des trebuie servisata furca? chiar daca nu pierde ulei? majoritatea manualelor spun 2 ani, eu ti-as recomanda sa schimbi uleiul la an daca nu-s alte probleme. la ce drumuri avem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Player1 Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 2 ani cica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 majoritatea manualelor spun 2 ani, eu ti-as recomanda sa schimbi uleiul la an daca nu-s alte probleme. la ce drumuri avem... nu depinde si de numarul de kilometri/an.? daca nu faci multi km,nu vad rostu pt care s-o servisezi anual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 2 ani 20-25.000 km. Parca in manuale de aprilia am vazut recomandarea data si pt numar de km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Asa mai merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoz1978 Postat Aprilie 10, 2013 Autor Share Postat Aprilie 10, 2013 (editat) Pentru simeringurile de ulei ce marca recomandati (Ariete , Athena , All Balls , K-Tech) ??? Editat Aprilie 10, 2013 de yoz1978 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeusEx1 Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Care vrei tu dintre ele sunt bune, noi sa fie . Eu prefer AllBalls, ca au un asorteu elegant de simeringuri praf+ulei. Ariete sunt iar foarte bune si mai vin cu vaselina de montaj, un plus din punctul meu de vedere pentru ei. K-tech sunt nok reambalate deci OEM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianpurcarin Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Eu sunt in situatia de a schimba semeringurile(praf, ulei) si cuzinetii(ca asa am vazut ca e recomandarea in cartea de service). Merita sa platesti in plus pentru OEM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate