altis10 Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Ia uitati-va cu ce vin rusii...! Pacat ca nu-s testate oficial din ce stiu... http://nlo-moto.ru/en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Cu 780 de Euro ma duc pana la Nordkapp. De doua ori. Cu o casca de 25 de euro de la Louis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 mi se pare penibila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0n0rath Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Asa arata interiorul ... nu stiu daca e kitsch sau trebuie inventat un nou cuvant pentru casca aia . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 1849$ "full option". Ce porcarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 imi imaginez ca sireturile alea o sa fie peste tot de la vant, o sa te streseze la drum lung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edward21 Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 buna pt stunteri,cei cu street fightere ...oricum e foarte misto casca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 (editat) Cu 780 de Euro ma duc pana la Nordkapp. De doua ori. Cu o casca de 25 de euro de la Louis. Chiar as vrea sa vad cum mergi tu pana la Nordkapp cu 780 euro... e suficient si-o singura data, ca tot nu-ti ajung banii astia, poate doar pentru pregatit mobra pentru Nordkapp. Casca oricum e super scumpa, comfort mult mai putin decat una normala si problematica la un drum in afara. Dar de impresie, da foarte bine, depinde si pe ce fizic o pui Editat Aprilie 26, 2013 de gabitzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cahor Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 ce porcarie ))))....e pentru suferinzi gravi ...se crede careva predator ?))))))))=)))))))) vai de capul meu ...nu as purta asa ceva nici daca mi dai bani ....penibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 26, 2013 Admin Share Postat Aprilie 26, 2013 Bai, mie imi place, este caterinca! Iti dai seama ca sunt facute pt.streetfightere, arata chiar misto..)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 ce porcarie ))))....e pentru suferinzi gravi ...se crede careva predator ? ))))))))=)))))))) vai de capul meu ...nu as purta asa ceva nici daca mi dai bani ....penibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edward21 Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 castile e pt oameni urati ...buna asta ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gmb Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Casca arata beton. Pretul e cam piperat...Rusii au initiativa oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avladro Postat Aprilie 24, 2019 Share Postat Aprilie 24, 2019 La 26.04.2013 la 12:14, gabitzu a spus: Chiar as vrea sa vad cum mergi tu pana la Nordkapp cu 780 euro... e suficient si-o singura data, ca tot nu-ti ajung banii astia, poate doar pentru pregatit mobra pentru Nordkapp. Casca oricum e super scumpa, comfort mult mai putin decat una normala si problematica la un drum in afara. Dar de impresie, da foarte bine, depinde si pe ce fizic o pui Poate ai mai invatat si limba romana in acesti ani... ca sa fim toti coNfortabili cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate