Vittore Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Unde-i soimu maltez ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Unde-i soimu maltez ? probabil facea pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 (editat) ce uameni rai... Servus barosane! Tu stii ca eu nu scot burgu decat pt minim 100 km...treaba e ca mai am ceva de printat; vineri mai am o predare. Plus ca asta seara nu papa decat salata, plus ca nu vreau sa ma calce piticu cu SW sau eu pe el cu burgu...dar daca stau mai mult asta seara si inchid niste capitole, poate fac maine o Piatra Arsa, sau altceva prin zona. Din pacate uite ca langa salata a venit si drobul....cum naiba sa mai slabesti? (La tine pariem pe 117kg?) Editat Mai 9, 2013 de anothergxg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Felicitari! Aratati foarte misto si in forma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 (editat) intalnirea wc-urilor ... Misto ... ba, chiar ma batea gandul sa-mi iau si io unul, de fun Primiti un mosh mare, burtos si rau in gasca ? Ma incadrez bine in peisaj, hehe ... Editat Mai 9, 2013 de danny120669 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Mai 9, 2013 Autor Share Postat Mai 9, 2013 Soimul nu iese doar pana la Arc ! urmareste-ne si te primim , de altfel suntem destui la categoria +100 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tridentbg Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Soimul nu iese doar pana la Arc ! urmareste-ne si te primim , de altfel suntem destui la categoria +100 ! Daca eram -100 ne luam de 250,nu? Morala: Daca ajung la 120 kg.= Burgman 650.O sa mananc si noaptea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibosee Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 si unele de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Mai 15, 2013 Autor Share Postat Mai 15, 2013 Tibi m-ai facut actor principal , zici ca numai eu sunt p-acolo , sa dai si mie pe e-mail poza calare pe 650 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Baiatul cu scuterul alb e cel mai trendy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Ce vrei sa zici Ancutzule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Mai 15, 2013 Autor Share Postat Mai 15, 2013 Baiatul cu scuterul alb e cel mai trendy din fericire e insurat baiatul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibosee Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Pai doar alea le aveam, am facut la scuter mai mult, dar cum tu nu te ai putut dezlipi deloc de el..suporti consecintele ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 din fericire e insurat baiatul ! Sa traesti Vittore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator The Black Stallion Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 Salutare ! Am scos si eu armasaru' la vedere :-) Gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
billabong Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 Intalniri ceva ..... nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tridentbg Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Intalniri ceva ..... nimic ? Intra si tu pe burgman.ro . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oohay Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 colecție foarte modest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate