KristaKe Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 Ciao, dupa lungi framantari si discutii, am ales insfarsit ce motor sa-mi iau in locul vechiului (Suzuki RF400R):CBR600 F4i (initial ma gandisem sa trec direct la un 954RR, dar mai bine incet da' sigur, asa ca am ramas la 600, bineinteles si bugetul m-a influentat in decizie, normal). DECI ea este blondina mea: si ea e prima iubire: PS: cine are crashpaduri de vanzare? dar un capac monopost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Frumoasa , n am ce zice. Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Frumoasa coloristica , sa o stapinesti cu placere si fara incidente . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 frumoasa rau crash pad-uri face cristi.kawasaki de pe forum. Daca vrei "de firma" incearca la Thomas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 FELICITARI!!!!!!!!!!!! FRUMOASA FOC BLONDINA..sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea. Ti-am vazut poza aseara pe mess,dar pana sa te intreb ai iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2006 multumesc abia astept sa o vad cu numere pe ea...dar si mai mult, abia astept sa vina odata primavara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Sa te bucuri la maxim de ea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 multumesc abia astept sa o vad cu numere pe ea...dar si mai mult, abia astept sa vina odata primavara... Sa te dai mult si bine cu ea si fara probleme. E chiar mai fain f4i decat Fireblade-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Felicitari si sa o stapanesti sanatos! Dar ia zi, s-a suit in duba mai usor ca RF-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacian Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 multumesc abia astept sa o vad cu numere pe ea...dar si mai mult, abia astept sa vina odata primavara... Pune-i numere si hai cu ea in TM . Eu oricum nu inchid sezonul niciodata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 ce stickere laser are pe ea.frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi_ Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 era mai faina bruneta pe care o aveai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeedR1_2004 Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 sa-ti traiasca man si sa fie vreme buna in weekend sa o calaresti Multa bafta si multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 sa te bucuri de ea...bafta...e super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maj Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 Felicitari, sa o stapanesti sanatos si fara incidente. crash paduri poti sa-ti faci la strungar aici, am un priten care is-a facut ptr acelasi motor ca si al tau.prinderea va trebui insa sa o cumperi de la Louis sau Polo si costa cam 40 Eur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 (editat) era mai faina bruneta pe care o aveai... el nu e de aceeasi parere.....si il sustin! Editat Noiembrie 21, 2006 de arian46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 (editat) Felicitari, sa o stapanesti sanatos si fara incidente. crash paduri poti sa-ti faci la strungar aici, am un priten care is-a facut ptr acelasi motor ca si al tau.prinderea va trebui insa sa o cumperi de la Louis sau Polo si costa cam 40 Eur Nu iti recomand sa le faci artizanal. Este foarte importanta structura materialului si caracteristicilelui de torsiune. Poti face mai mult au decat bine in cazul unei cazaturi. Era la un moment dat o astfel de discutie pe aici.. cauta! Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Frumoasa! Editat Noiembrie 21, 2006 de Buster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmen_tm Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 sa o stapanesti sanatos ,felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysssz Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 blondele is cele mai tari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Noiembrie 21, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2006 merci de urari baieti...si fete! Nu iti recomand sa le faci artizanal. Este foarte importanta structura materialului si caracteristicilelui de torsiune. Poti face mai mult au decat bine in cazul unei cazaturi. Era la un moment dat o astfel de discutie pe aici.. cauta! Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Frumoasa! ai dreptate, conteaza sa fie calumea crashpadurile, tocmai de aceea imi comand unele de firma...chiar daca sunt un pic mai scumpe. Inca nu am gasit de alea micute ce se pun la bascula...sau oare sunt moft acelea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 . Inca nu am gasit de alea micute ce se pun la bascula...sau oare sunt moft acelea? NU. Valter Moto produc. Le gasesti la Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 Ai autograful lui Rossi pe rezervor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 merci de urari baieti...si fete! ai dreptate, conteaza sa fie calumea crashpadurile, tocmai de aceea imi comand unele de firma...chiar daca sunt un pic mai scumpe. Inca nu am gasit de alea micute ce se pun la bascula...sau oare sunt moft acelea? e super blonda !! s-o stapanesti sanatos !! PS sa nu uiti sa o uzi !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Noiembrie 23, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2006 Ai autograful lui Rossi pe rezervor? clar ca am! (...chiar daca probabil e facut de vreun ochi oblic de pe linia de asamblare, dupa care a bagat o pensula de lac peste ...dar nu conteaza, tot mi draga! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Multa bafta la motor. Foarte frumos, sa te poarte cat mai multi km. Pacat ca nu am iesit la o plimbare prin BM, dar data viitoare cand vii pe acasa punem de o iesire prin imprejurimi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate