ahilepeleianul Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 De fapt am nevoie de lipirea partii drepte a coditei de la un Suzuki Bandit din 97. Se poate vedea in poze stricaciunea. Stiti pe cineva care face treaba buna? Platesc in bani si bere Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tralfast Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 Se face ff ușor cu 200g rasina , poți si tu sa o faci . Dacă ești din București si nu gasesti cine sa o facă , cumperi rasina+ plasa de fibra si vii la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 0762.584.684 - Razvan. Daca esti din Bucuresti, suna-l maine, si se rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 (editat) daca esti din braila/galati , 0749 563 706 , suna-ma si se rezolva 20-30 lei (lipitul ) Editat Iulie 7, 2013 de campers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 (editat) se poate suda fara plasa, e cea mai buna metoda. daca esti din Bucuresti, suna la 0767.391.019. Editat Iulie 7, 2013 de redhair Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 Nu recomand sudarea fara plasa. Eu as merge pe sudat fata/spate cu plasa si intarit pe spate cu fibra de sticla. e vorba de sudat cu electrozi. ce sudezi nu se mai sparge. asa se fac cuvele mari de acizi si cate si mai cate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 Ah, am inteles, pai trebuie sa gaseasca o persoana care are aparatura necesara. persoana pe care o recomand, are toata aparatura necesara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valik Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 eu am mai facut lipituri cu plasa de boxa incinsa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 persoana pe care o recomand, are toata aparatura necesara Raduprint din buc. stiu ca facea cu electrozi parca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 apropo la discutia asta ..a folosit cineva pistoale d-alea din bricostore de lipit plastic ? d-alea ieftine , go/on ..am vazut astazi , la 35 lei .. or fi bune si pt carene ? macar sa le tina pe pozitii pana pui fibra de sticla :-/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 De tinut tin cat sa pui fibra dar trebuie sa pui foarte mult material din batonul ala + ca nu adera foarte bine la genul ala de piesa, ar trebui sa cureti/matuiesti suprafata bine ... la final ajungi sa arunci bani doar pe tinutul carenei cand la fel de simplu poti sa o insailezi in cateva lipituri cu ceva cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 apropo la discutia asta ..a folosit cineva pistoale d-alea din bricostore de lipit plastic ? d-alea ieftine , go/on ..am vazut astazi , la 35 lei .. or fi bune si pt carene ? macar sa le tina pe pozitii pana pui fibra de sticla :-/ Nu sunt bune pt. asta. La ce le-am folosit eu, cu succes: pus leduri prin borduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Mergeti fratilor la userul GoodKat. E un baiat de nota 10 si face treaba super buna; sa nu mai zic de pret, doar ca nu face moca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Raduprint din buc. stiu ca facea cu electrozi parca... sudori in plastic, sunt cativa prin Bucuresti,dar nu f multi. nu e nicio panica, fiecare apeleaza la cine stie/vrea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahilepeleianul Postat Iulie 8, 2013 Autor Share Postat Iulie 8, 2013 Mergeti fratilor la userul GoodKat. E un baiat de nota 10 si face treaba super buna; sa nu mai zic de pret, doar ca nu face moca. La el ma gandisem chiar inainte sa postez, dar am vazut ca a scos omul din semnatura anuntul cu lipire carene si am zis ca poate s-a saturat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate