Purghy Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Excursie sambata 18 noiembrie Bucuresti - Ploiesti - Comarnic - Busteni si, bineinteles, inapoi. Pentru fotograf: unde sunt pozele cu ciorbitza?????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 sunt supeeer! asa fain a fost? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monitz Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Super poze! De grup nici nu mai vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorcicle Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Si doua poze de la "paparazzi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monitz Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Ce dragut.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disturbed Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 mda...apar si eu in vreo 2 poze dar am facut si noi ceva poze la nea Ion la atelier. BanuManta, Remu1....daca puteti puneti-le si voi. poate ii mai facem putina reclama si lu nea Ion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 (editat) ce grup domle, ce poze domle, ce vreme frumoasa, ce ciorba putina... hai ca a fost frumos... Editat Noiembrie 20, 2006 de wrongname Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDI Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Foarte tare excursia. Mai ales ca niciodata nu mi-a consumat motorul asa de putin pana la Busteni !!! Restul de poze le gasiti pe www.sbz.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$I$U Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 Foarte frumoasa plimbarea Sper ca pe viitor sa va mai intilnesc prin zona sa va pot insoti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anaximada Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 N-am mai facut poze dupa Comarnic din niste considerente mai...speciale. Am crezut ca io si pozele mele purtam ghinion. Regret ca n-am fotografiat ciorbita, insa. Si pe noi, "inainte" si "dupa". se vedea clar diferenta pe mecle:) Alta poza misto era pe Posada, cu baietii aplecati asupra motorului si cu noi aliniate la un gard, stand in fund, pe pamant. Cat despre cele pe care le-am facut si pe care le vedeti si voi aici prin bunavointa Danei (multumiiiim!!!) ar fi cam asa: ele se impart in doua categorii. cele de dinainte si cele de dupa replica "hai sa schimbam si-o bujie". De mentionat ca asta a aparut nu ca o concluzie, nu ca o urmare naturala a unei diagnosticari ci asa, dupa o tacere in randul baietilor. cel putin asa am perceput-o noi, chibitii. Dupa care s-au apucat sa desfaca si sa sape dupa biata bujie. Atitudinea de entuziasm a fetelor se poate observa in poza de la pozitia randul 6 la mijloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$I$U Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 (editat) AICI CONTINUAREA:) CELE TREI PIT STOP-uri SI FINISH-ul( BUSTENI) Editat Noiembrie 21, 2006 de $I$U Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDI Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 [Tare excursia !!! Cand mai facem una ca vad ca iarna nu vine deloc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$I$U Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 Alta poza misto era pe Posada, cu baietii aplecati asupra motorului si cu noi aliniate la un gard, stand in fund, pe pamant. Cred ca despre poza asta e vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 nu e asta, mai era una, frontala... fotografie adica... concluzia defectiunilor: benzina proasta de la MOL ca de atunci nu am mai avut necazuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 concluzia defectiunilor: benzina proasta de la MOL ca de atunci nu am mai avut necazuri Sa dea Domnu sa fie asta, desi am unele indoieli... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_me Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 E chiar nashpa benzina de la MOL ? Banuiam eu ceva dar ... in cine sa ai incredere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 Pai din moment ce reparatia facuta ad-hoc in drum spre Busteni a avut efectul dorit, iar apoi fara alte interventii motorul si-a revenit si functioneaza la parametrii normali doar pentru ca am schimbat benzina... Noroc ca a fost doar asta problema, desi am avut ceva emotii pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 Ia ca vin si eu cu citeva poze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disturbed Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 hehe...uite-l si pe nea Ion la masa de operatie cu asa ajutoare poate sa se tot strice motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate