neutrino Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 In weekendul ce urmeaza se 'programase' urmatoarea iesire pe circuitul skatkart din tg. Secuiesc. Eu sunt dispus sa ma tin de program. Am sa ma informez in cursul zilei de azi daca pista va fi disponibila. Doritorii sunt rugati sa ma contacteze pe privat sau in topic pentru a face numaratoarea si organizarea deplasarii. Nu sunt un mare organizator si nici nu vreau sa fiu, astfel cer ajutorul celor mai 'batrani' - in mod special al lui Denis SBZ, care s-a ocupat de tura trecuta si totul a decurs ceas. Asadar stimate coleg daca vezi topicul sa te rog sa preiei hetele. Eu am sa incerc sa te mai contactez la tel Cei interesati dati de stire ca sa numaram turma. Care vine cu remorci dube tiruri anuntati! Zic sa fie bine ca sa nu fie rau Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Denis se cam pregateste de Hungaroring, parca zicea ca nu mai iese in alta parte pana atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Din pacate nu pot veni in weekendul viitor, dar vreau sa mai ajung acolo cu prima ocazie. Nu vreti sa mai amanam un weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Daca se amana un weekend as veni si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 (editat) daca sunt doritori pt week urmator ar fi o chestie sa mai amanam!probabil week urmator iau toti salariile eu merg week asta!baga-ma la nr! teoretic merg cu o dubita si as putea sa iau o mobra pana l bv Editat Iulie 15, 2013 de crbl69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 merg si eu vichendul urmator ,vineri sambata duminica sunt @ BG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 eu merg cu dubita pana la bv,raman seara acolo si dimineata merg l pista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Iulie 15, 2013 Autor Share Postat Iulie 15, 2013 Deci pana acum: 1. Neutrino (posibil cu duba) 2. Crbl (cu duba) 3. Un prieten 4. Un alt prieten Next? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Nu mai am cartea de vizita de acolo insa ar trebui sa fie simpla organizarea. Sunati la circuit si intrebati daca totul este ok, daca va mai primesc Apoi cu cazarea, ati vazut ca exista pentru toate gusturile si buzunarele. p.s. eu nu am sa merg asa ca va urez de pe acum un weekend cu vreme frumoasa, timpi pe masura si, in general, distractie cit mai placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Luati-va umbrele mari, nu ai unde sa te ascunzi in caz ca vine soarele. Am fost week trecut si norocul nostru a fost ca nu a fost soare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 (editat) (0751) 297 972 Kati pentru rezervari la circuit. eu merg in august, nu mai pot pana atunci. Editat Iulie 15, 2013 de zahei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Iulie 16, 2013 Autor Share Postat Iulie 16, 2013 Am sunat. Totul este in regula. Circuitul este deschis pentru noi sambata si duminica. Pentru nestiutori costurile sunt urmatoarele: 150/zi intrarea pe pista (te dai cat te tine organu) 150 ron (aprox) gaz pentru pista pe ambele zile. 150 ron (cazare cu mancare - varianta normala) - se poate dormi si cu 200 ron pe noapte si se poate manca fara numar, dar cum noi suntem niste sportivi la regim ne descurcam mai ieftin. Mai punem in calcul drmu 150 ron, si vom avea nevoie de 7-8 bastonase la buzunar. Daca doriti si sedinte foto punem 50 lei de caciule si plecam de acolo cu album foto profesional. Fotografu merge cu noi, se intoarce cu noi, deci poze garla. Le editeaza, prelucreaza si le pune pe caprarii si le trimite individual. Deci daca doriti asa ceva anuntati-va. Trebuie sa vrea cam toata lumea ca sa fie treaba corecta Hai care mai ridica mana pentru weekendul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Deci pana acum: 1. Neutrino (posibil cu duba) 2. Crbl (cu duba) 3. Un prieten 4. Un alt prieten 5.Himura Next? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Iulie 16, 2013 Autor Share Postat Iulie 16, 2013 (0751) 297 972 Kati pentru rezervari la circuit. eu merg in august, nu mai pot pana atunci. Zahei stii cumva daca cezar merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 cezar din cate stiu e in concediu!da-i un tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 daca aveti loc pe remorci/dube luati-mi si mie motoreta va rog la intoarcere, ca am lasat-o acolo. dati-mi pm daca puteti careva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 himura ti-ai luat carene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Nu ca nu am avut bani ..... merg cu alea de strada ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 zahei daca plec cu duba la intoarcere pot sa ti-o aduc eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 multumesc! vezi PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Iulie 17, 2013 Autor Share Postat Iulie 17, 2013 Hai curaj baieti! Pana acum suntem 6. Poate ne strangem 10 sa fie rotund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 Ce e asa rotund la 10? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Iulie 17, 2013 Autor Share Postat Iulie 17, 2013 Nu e nimic rotund. Dar putem gasi cazare mai ieftina. Puten negocia circuitul la 250 ron s+d sau ne putem unii la dube/remorci daca exista persoane care au asa ceva Claie peste gramada, daca lumea e nehotarata putem amana pentru weekendul urmator si astfel ne strangem mai multi. Si, bineinteles, fiind mai multi e mult mai funy, crede-ma Hai sa votam - sa fie weekendu asta sau urmatorul? 1/2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 (editat) 2 , conditia necesara si obligatorie sa fie si frumos afara Editat Iulie 17, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 (editat) 1 eu deja am facut planurile ce-i in mana nu-i minciuna )week viitor ii auzi ca vor alt week ) Editat Iulie 17, 2013 de crbl69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate