kosty toma Postat August 22, 2013 Autor Share Postat August 22, 2013 Da viteza maxima la un srad care este ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Da viteza maxima la un srad care este ?? Ce stii altceva in afara de viteza max? I ai dat capat? Cat baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kosty toma Postat August 22, 2013 Autor Share Postat August 22, 2013 In carte viteza maxima este de 227 km/h dar ea trece cu mult de ce scrie acolo cel mai rapid motor stock e facut de kawasaki de fapt. si-s facute numai pentru linii drepte daca le comparam cu un ss sau un sbk. dar trecem peste. f2 nu face srad 750, il face pe al tau care nu trece de 240. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 (editat) Cine vrea o tura virtuala pe Bulbuceni Ring, poa' sa viziteze linkul de mai jos, unde in modul street view puteti face o tura virtuala pe circuitul de bastina al eroului initiator al topicului. Se poate urmari clar si strada unde bagi 270 lejer.Depinde ce mouse ai, poti sa bagi chiar si 285. http://bulbuceni-gj.pe-harta.ro/ si un screen: Editat August 22, 2013 de cry_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Stati ca acum mi-a picat fisa, are motor de 750 nu 600, pari daca la 750 nu ia decat 240 eu nu mai sunt interesat sa il cumpar, motoreta falsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kosty toma Postat August 22, 2013 Autor Share Postat August 22, 2013 Kawasaki e cea mai slaba marca din punct de vedere tehnic si cea mai slab vanduta , pentru cei de la kawasaki productia de baza sunt vapoarele pentru ei motocicletele sunt un hobi , sa faca un ban in plus Stati ca acum mi-a picat fisa, are motor de 750 nu 600, pari daca la 750 nu ia decat 240 eu nu mai sunt interesat sa il cumpar, motoreta falsa. Da frate pai cum chiar te jicnesc ce dreacu e 240 mai repede mergi cu bicicleta , a ta am auzit ca prinde 374 km/h intra 7-a iti dai seama cand ai da intra 8-a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Kawasaki e cea mai slaba marca din punct de vedere tehnic si cea mai slab vanduta , pentru cei de la kawasaki productia de baza sunt vapoarele pentru ei motocicletele sunt un hobi , sa faca un ban in plus Da frate pai cum chiar te jicnesc ce dreacu e 240 mai repede mergi cu bicicleta , a ta am auzit ca prinde 374 km/h intra 7-a iti dai seama cand ai da intra 8-a Ce umor ai!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 kawasaki e cea mai slaba din punct de vedere tehnic... bulbuceni myths... vai de capul meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kosty toma Postat August 22, 2013 Autor Share Postat August 22, 2013 Pai vezi acum vin si iti spun peste 30 de ani ca sradu meu prinde 250 si tu imi spui ca nu e bun ca il fac alte modele , si ca prinde putin . kawasaki e cea mai slaba din punct de vedere tehnic... bulbuceni myths... vai de capul meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Costel: http://www.bikez.com/motorcycles/suzuki_gsx-r_750_1999.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kosty toma Postat August 22, 2013 Autor Share Postat August 22, 2013 Inca unu cu un kawasaki , frate motocicletele pentru ei sunt un ciubuc , ei fac vapoare ei nu dezvolta nici o tehnologie ei doar copiaza , si vand cel mai putin si in plus se mai si strica , in comparatie cu numaru de motoare vandute de honda yamaha suzuki si kawasaki , kawasaki sunt cel mai repede servizate , adica un motor pica mai repede fata de celelalte Costel: http://www.bikez.com/motorcycles/suzuki_gsx-r_750_1999.php 135 de cai la 12000 rpm la 14000 tot puterea asta o scoate ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 la 14.000 are mai putini cai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kosty toma Postat August 22, 2013 Autor Share Postat August 22, 2013 la 14.000 are mai putini cai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 135 de cai la 12000 rpm la 14000 tot puterea asta o scoate ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kosty toma Postat August 22, 2013 Autor Share Postat August 22, 2013 Corect , atunci are 140 cp , 135 cp are la turatie de curse , nu la turatie maxima , la maxim trece de 140 de cai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 ce face? =))))) turatie de curse, asa o fi pe bulbuceni circuit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Voi va dati seama ce e in capul astuia? Si asta are voie sa voteze si sa faca copii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 din pacate da, are drepturi ca "e om"... excesul de democratie dauneaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 costicaaaa,sradu de 750 fuge cu 280 fara nici un stres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 corect, 280 cu conditia sa-l arunci din stratosfera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 costicaaaa,sradu de 750 fuge cu 280 fara nici un stres Aiurea esti si tu, acum nu-l mai vinde neam ! corect, 280 cu conditia sa-l arunci din stratosfera! ahahahah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Aiurea esti si tu, acum nu-l mai vinde neam ! ahahahah stai bre' lin ca pe ulita nici hayabusa nu poate mai mult de 240 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudeel Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Pai vezi acum vin si iti spun peste 30 de ani ca sradu meu prinde 250 si tu imi spui ca nu e bun ca il fac alte modele , si ca prinde putin . In 30 de ani nu o sa mai fie petrol, ce faci o treci pe carbune? Asa ca da-i "capat" cat mai gasesti benzina macar sa te vada pixdele ca tu depasesti viteza maxima inscrisa in talon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kosty toma Postat August 22, 2013 Autor Share Postat August 22, 2013 Voi va dati seama ce e in capul astuia? Si asta are voie sa voteze si sa faca copii? Ba omule tu cad mergi normal in trafic mergi in 12000 de turati , dute pe circuit si fugi cu 16000 de turati in fiecare treapta , 12000 numesti tu turatie normala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Costel, ce iti spune tie imaginea de mai jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate