Bica Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Motor care in 2 zile ar putea sa inceapa sa faca la fel Daca te duce pana in 10 milioane reparatia, (si vrei sa pastrezi mai mult timp moto) iar restul pieselor sunt ok, eu zic sa ti-l faci pe al tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Eu am bagat 25mil doar in motor Si am preferat sa stiu ca nu mai apare vreo problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Nothing lasts forever. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat August 9, 2013 Autor Share Postat August 9, 2013 pai , la o socoteala scurta ..cam tot pe la 25 mil ar ajunge si asta de reparat total .. ( 10 mil chiuloasa , 10 mil segmentii ..+ una-alta ..ajunge la 25) Si totusi , de 25 mil , as prfera sa iau 3 motoare SH .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Si din 3 poate faci unul ok la final. Caz pe forum cu un TDM: ia cineva motorul SH de la un tip, merge 30 km, incepe sa bata. Noroc ca a fost tipul intelegator si i-a dat banii inapoi Deci mare grija daca vrei sa iti iei SH totusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 De-ar fi asa simplu asta cu schimbatul segmentilor si facut supapele ... mai mult ca sigur cilindrii sunt ovalizati si ma indoiesc ca mai e in vre-o cota de reparatie(daca are, nu am cautat), repede segmenti si chiuloasa ... nu e asa simplu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 De-ar fi asa simplu asta cu schimbatul segmentilor si facut supapele ... mai mult ca sigur cilindrii sunt ovalizati si ma indoiesc ca mai e in vre-o cota de reparatie(daca are, nu am cautat), repede segmenti si chiuloasa ... nu e asa simplu ... De curiozitate, nu-l desface sa vada ce buba are, adica sa aiba un verdict sigur....:supape, segmenti, cilindru, piston......etc? Apoi sa-si faca un calcul, ca s-ar putea sa se mai adune, nu e sigur momentan ca ramane doar la chiuloasa si segmenti..... Motorul SH e la noroc se poate sa-l gasesti bun, se poate sa-l nimeresti mai pacatos ca ala de l-ai avut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat August 9, 2013 Autor Share Postat August 9, 2013 (editat) dupa ce s-au schimbat pastilele la cilindru 2 , a ajuns la 8 bari .. intr-un caz fericit , sper eu , dupa ce se vor pune pastilele care trebuiesc , sa se ajunga la un 9 bari se pare ca dracul nu e chiar atat de negru ! curiozitatatea aia ar costa 3 milioane (o garnitura de chiuloasa ) , deci ..nu , nu sunt curios ..la cat is de sarac acum nu prea ma incanta curiozitati d-astea ) Editat August 9, 2013 de campers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 curiozitatatea aia ar costa 3 milioane (o garnitura de chiuloasa ) , deci ..nu , nu sunt curios ..la cat is de sarac acum nu prea ma incanta curiozitati d-astea ) Curiozitatea mea e ca tu esti dispus sa dai 25 de mil pe un motor SH si nu esti dispus intr-un caz fericit sa dai 3 mil pe o garnitura de chiuloasa, asta nu o pricep. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat August 9, 2013 Autor Share Postat August 9, 2013 (editat) ?!?!?!?!?!??????????? cum ai ajuns la concluzia asta ? ai inteles gresit , daca asa ai inteles . deja daca as mai baga si in motor 25 mil (daca i-as avea) , o fac la pret de zx6r 2003 ..deci in nici un caz nu o sa fac asta .. Editat August 9, 2013 de campers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Motorul avea 7 din 8 pastile pe admisie sub limita minima a jocului la supape, iar supapa 2 de pe cilindrul 1 cat si supapa 1 de pe cilindrul 3 aveau joc 0. Pe evacuare cilindrii 2 si 3 aveau jocul in parametri dar mai mare decat media. Dupa ce am inversat pastilele cat sa am un joc(mic dar avea) compresia pe cilindrul 2 s-a dus undeva la 8 iar cea de pe cilindrul 3 s-a dus la 12. Dupa masurarea pastilelor si permutarea lor mi-au ramas 9 pastile din care 7 merg rectificate iar 2 trebuiesc inlocuite, sunt prea mici. Daca are cineva doua pastile cu diametrul de 7.5mm de 3.10mm sau mai groase ar fi de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 nu merita...e 23 de lei o pastila...si daca ai doar doua prea subtiri mai bine le cumperi....restu merg rectificate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 nu merita...e 23 de lei o pastila...si daca ai doar doua prea subtiri mai bine le cumperi....restu merg rectificate... Nu pune pretul de yamaha, la kawa stiu ca-s mai scumpe ... pe langa asta mai pui si durata de livrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 27 de lei costa o pastila pentru kawa. ma rog, cel putin pentru modelul asta... dupa ce s-au schimbat pastilele la cilindru 2 , a ajuns la 8 bari .. intr-un caz fericit , sper eu , dupa ce se vor pune pastilele care trebuiesc , sa se ajunga la un 9 barise pare ca dracul nu e chiar atat de negru ! curiozitatatea aia ar costa 3 milioane (o garnitura de chiuloasa ) , deci ..nu , nu sunt curios ..la cat is de sarac acum nu prea ma incanta curiozitati d-astea ) o garnitura de chiulasa nu e 3 milioane... e 149 de lei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat August 10, 2013 Autor Share Postat August 10, 2013 (editat) unde este 150 lei ? eu peste tot unde am intrebat , am gasit la 270-280 lei .. mai nou , am gasit acum 2-3 seri pe ebay ceva pe la 220 .. poate te referi la cea de la capac ? intradevar , aia e in jur de 150 .. Editat August 10, 2013 de campers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 nu, garnitura de chiulasa! atat costa s-o faci. e in galati un atelier care numai cu asta se ocupa, poate fi chiar si mai ieftina, gen 100 de lei daca a mai fost facuta una pentru modelul tau si are sablonul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 I s-a facut jocul la supape, acum are compresie 12 - 10 - 12 - 11. Dupa curatare, reglare si sincronizare a carburatiei motorul merge bine, maine cred ca o sa ajunga inapoi la proprietar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate