CeReBralF3 Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Ave tuturor! Cine are timp liber weekend-ul acesta este invitat la o plimbare pe ruta Bucuresti-Fagaras-Transfagarasan-Pitesti-Slatina-Dragasani-Horezu-Rm Valcea-Pitesti_bucuresti. Noi suntem: 1 buc cruiser, 2 buc touring Plecare-Sb ora09:00 Arc Triumf Am uitat! La Horezu- masa si tuica sunt din partea mea!:-) Daca suntem multi trb sa vb din timp! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-GeorGe- Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 (editat) Salut. Daca spuneai mai din timp poate mergeam si noi. Suntem 3 sportive care plecam luni pe urmatorul traseu -> Aici. O noapte stam la Voineasa si o noapte la Cartisoara. Editat August 6, 2013 de -GeorGe- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 vad in titlu 10-11 ..vreti sa dormiti o noaptea ? sau e traseu de o zi ? daca e de o zi ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CeReBralF3 Postat August 6, 2013 Autor Share Postat August 6, 2013 nu ajunge o zi. te mai opresti, mai bei o bere, mergem relax, cu 100-120 max Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Unde popositi la noapte ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CeReBralF3 Postat August 7, 2013 Autor Share Postat August 7, 2013 Unde ne apuca noaptea:) Probabil pe undeva prin Fagaras! A doua varianta este: Castelul Corvinilor din HD! Asteptam propuneri si majoritatea decide! ( daca va exista majoritate:-) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 https://maps.google.ro/maps?hl=ro eu traseul asta am de gand sa il fac adica un transalpina cu coborare pe transfagarasan si cazare undeva pe obarsia lotrului sau pe langa sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 O parere strict personala! Nu va duceti cu vitezane ca va intoarceti cu dintii ciobiti in gura! In rest drum bun si distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CeReBralF3 Postat August 8, 2013 Autor Share Postat August 8, 2013 rog un moderator sa uneasca cele doua post-uri: SAMBATA 10/ 08 > BUCURESTI > HUNEDOARA [ aprox 900 si acesta. Au aceeasi destinatie in aceeasi data. Multumesc anticipat si sper sa ne strangem cat mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 Vin si eu + pasagera dar 2 zile (sambata + duminica), nu am chef sa alerg o zi intreaga pe motor sa speram ca tine vremea in schimb.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CeReBralF3 Postat August 8, 2013 Autor Share Postat August 8, 2013 Legnakrad. ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COSMIN-EUGEN Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Salut .se pleaca miine? La ce ora? De unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSHA Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Salut, Eu plec duminica dimineata spre Sibiu, pe Transfagarasan. Voi ramane acolo la rude pana marti. Daca e cineva interesat de o plimbare duminica sau, de ce nu si marti (intoarcere pe Transalpina), dati un semn aici sau pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Sa ziceti cum a fost, am auzit zvonuri ca nu ar fi fost prea favorabila vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSHA Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Salut, M-a plouat de 2 ori pe autostrada (la fix sa ma racoreasca) si inca de vreo 3 ori m-a picurat pe restul drumului, poate drept "pedeapsa" ca am lungit drumul - Sibiu via Transalpina. Ca si idee, voi ati vazut cat de frumos este drumul dinspre TA spre Sibiu, via Jina? Dupa parerea mea este in top 5 cele mai frumoase din tara, un fel de Transfagarasan "concentrat", mai ales ca acum am ajuns pe-acolo fara pasager . Am facut si un desen aproximativ, pentru cine are drum prin zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate