Arthur E Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyrip1 Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Presupunand ca modelul ala de camion are oglinzile din schema, la modelel mai vechi de cap tractor nu au atatea oglinzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Motociclistul mersese in fata lui de 1 km, cum s-a spus. Cu sau fara unghiuri moarte era datoria soferului de tir sa-l pastreze pe motociclist in raza vizuala. Daca intra motociclistul in unghiul mort mai ziceam ca ar avea parte din vina, dar asa ce vina are ? Trebuia sa dea cu o racheta de semnalizare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucsaadi Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Sal ... Va atasez si niste poze sa vedeti cum arata camionul... oicum parerea mea e ca soferul de camion nu a fost atent. Era imposibil sa nu vada. Motocilcleta nu era oprita la 10 cm in fata lui era destul de departe 4 - 5 m si pasagera de pe motor avea si o casca rosie care iti sarea in ochi. Soferul nu s-a uitat in fata ... s-a uitat la 10 masini in fata si cand au inceput sa inainteze a plecat si el fara sa vada ca are un motor in fata ... putea la fel de bine sa fie si o masina ca tot cred ca o lovea.... Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Presupunand ca modelul ala de camion are oglinzile din schema, la modelel mai vechi de cap tractor nu au atatea oglinzi. - difera doar sasiul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 http://www.220.ro/auto/Un-Camionagiu-Distrat/1Gx3u1vc60/ Se întâmplă peste tot,trebuie atenţie mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Sal ... Va atasez si niste poze sa vedeti cum arata camionul... oicum parerea mea e ca soferul de camion nu a fost atent. Era imposibil sa nu vada. Motocilcleta nu era oprita la 10 cm in fata lui era destul de departe 4 - 5 m si pasagera de pe motor avea si o casca rosie care iti sarea in ochi. Soferul nu s-a uitat in fata ... s-a uitat la 10 masini in fata si cand au inceput sa inainteze a plecat si el fara sa vada ca are un motor in fata ... putea la fel de bine sa fie si o masina ca tot cred ca o lovea.... Poze: 2013-08-07 15.58.31.jpg2013-08-07 15.58.38.jpg2013-08-07 15.58.45.jpg2013-08-07 15.58.56.jpg2013-08-07 15.59.02.jpg2013-08-07 15.59.07.jpg2013-08-07 15.59.16.jpg2013-08-07 19.19.40.jpg2013-08-07 19.19.49.jpg2013-08-07 19.20.01.jpg bine ca nu a iesit mai rau...............doar o sperietura zdravana....si moto dauna totala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kitkat_2202 Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Si uite asa ajungem la replica uzuala: "nu te-am vazut frate"... Prostii nu te vad nici cand stai pe loc... Nasol moment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 bine ca au scapat ei teferi, doar cu sperietura. daca avea toba sport il salva )))). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 bine ca au scapat ei teferi, doar cu sperietura. daca avea toba sport il salva )))). crezi ca daca este evident orb... asta inseamna ca aude bine? nu cred ca este obligatoriu... )))) insa este o sansa-n plus de a-i gadila un stimul o toba care urla... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 merita incercat...un full throttle cu ambreiajul tras. poate il speria. asta numai in cazul in care avea un burlan d-ala dat jos de pe casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 bai esti nebun la cap ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twingoo Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Cum sa auda sau sa vada ceva cand manelele ie la blana, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 (editat) Se întâmplă peste tot,trebuie atenţie mare. eh, eu 3 "incidente" am avut, la toate am fost pleznit din spate: - un biciclist care venea ca ghiuleaua, si normal ca frane nu a mai avut si s-a oprit in motoreta, s-a adunat de pe jos si a fugit mancand pamantul - la semafor, unul cu un bmw, a plecat fara sa vada si in fata, si m-a dat jos (desi eram de mai mult de un minut in fata lui) - la o trecere pietoni, am oprit, destul de lent, dar cei din spate s-au busit (3 masini), cea din spatele meu m-a impins in urma impactului... Editat August 13, 2013 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 Cat sange rece a avut fata ca nu a intrat in panica si a reusit sa se rostogoleasca ca sa nu fie prinsa de roata... Bafta si succes in rezolvarea problemei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate