craksman Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 (editat) in plus abia astept sa rasfoim cateva file ale unui roman celebru, impreuna cu baietii din Fagaras Riders cracsule daca poti sa aduci un volum din literatura fagaraseana, de aia de am cetit la poarta la MAN Se rezolvaaaaaa!!! Tzatzeeeeeee Boier dumneavoastra, io-s cu prezenta confirmata de mult! In plus, am niste volume noi pt studiu aprofundat, de alea de impartit cu ceilalti membri studiosi! (si din care tu ai ratat prin absenta nemotivata). Abia astept sa-i cunosc pe baietii de la Fagaras, in mod misterios nu am reusit sa ne intersectam pana acum... Se multumeste frumos pentru acordarea titlului onorific, am sa incerc sa nu dezamagesc nici data asta Abia astept sa se reinfinteze clubul de lectura. Ne vom vedea la Rasnov. Editat August 18, 2013 de craksman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 De la atata cetit o sa ajungeti niste ilustrii necunoscuti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
benny2009 Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 daca iau plasticu' pana atunci, sunt si eu prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristislr650 Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 (editat) IOI o sa fiim ca sardinele acolo Dar si iar rezultatul final Editat August 20, 2013 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 IOI o sa fiim ca sardinele acolo Dar si stii cum se spune ca: pestele nu poate sta pe uscat, deci musai ceva udatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Asa sa fie, numa sanatosi sa fiim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 daca totul merge cum trebuie si cu actele, anul asta vin cu simsonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 daca totul merge cum trebuie si cu actele, anul asta vin cu simsonu bine mah, io o sa vin cu tdm-ul =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 aud numa' de bine despre intalnirea asta... ok, ma bag !!! da' alte posibilitati de cazare decat la cort ? se gasesc ceva casute?? o palinca aduc si io pentru incalzire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 aud numa' de bine despre intalnirea asta... ok, ma bag !!! da' alte posibilitati de cazare decat la cort ? se gasesc ceva casute?? o palinca aduc si io pentru incalzire pai pe afis e un nr de tel, suna acolo si vezi daca mai au casute in plus daca e sa cauti sumar pe google " cazare rasnov" o sa gasesti multe pensiuni daca zici ca aduci ceva de cetit e bine avem club de lectura =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 bine mah, io o sa vin cu tdm-ul =)) ti-ai luat tdm? bravo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 pai pe afis e un nr de tel, suna acolo si vezi daca mai au casute in plus daca e sa cauti sumar pe google " cazare rasnov" o sa gasesti multe pensiuni daca zici ca aduci ceva de cetit e bine avem club de lectura =)) ceva prin "biblioteca" se gaseste si , de obicei, nu citesc orice,sau de autori necunoscuti... numa' consacrati!! despre cazare, asteptam mura-n gura ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bax Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 cat e halatu'?.......adica intrarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 cred k 20 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 daca totul merge cum trebuie si cu actele, anul asta vin cu simsonu e posibil sa ne vedem p-acolo ungure venim si noi daca nu e vreme de rahao, si daca venim, iau si mascota pe rezervor mi-a placut mereu la intrunirea asta... si desi a crescut mult ca participanti fata de 2008 cand am fost eu prima data iar campingul devine din ce in ce mai aglomerat, ar fi pacat sa se schimbe locatia, face parte din farmecul intrunirii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 mai e o saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 sa speram ca si vremea va tine cu organizatorii. Merita acesti baieti sa fie soare cald si frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 in 2010 a plouat ca dracu duminica, si ce fain a fost eheeeeeeee sau era ploaia din 2009?? oricum nu conteaza oricum e boboc festivalul cu ploaie sau fara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Pai da, cand ploua citim mai mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 vorba poetului: ".... ploua, ploua, ploua vreme de lectura ploua, ploua, ploua citim literatura...." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Pai da, cand ploua citim mai mult... iar dupa ce terminam de citit trebuie sa ne asculte cineva, eventual sa ne dea si note:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 iar dupa ce terminam de citit trebuie sa ne asculte cineva, eventual sa ne dea si note:)) sa inteleg ca aderi si tu la clubul de lectura?? vezi ca musai tre sa aduci o brosurica ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 sa inteleg ca aderi si tu la clubul de lectura?? vezi ca musai tre sa aduci o brosurica ceva Proooooomit.... Aduc ceva bunc, o "carte veche"...cu "paginile" ingalbenite:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 La cat v-ati laudat pe aici cu biblioteca voastra abia astept sa vad exact cate carti vor fi scoase din raft de fapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate