Clauman Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Sal, acum 7 zile am plecat hai hui din Targoviste(DB) pana in Eforie Sud pe A 2.Aproximativ 300 km. Dumnezeu m-a adus si intreg si vreau sa va zic ca este obositoare la drum lung, am facut cate o pauza de 40 min la fiecare 100 km. Viteza medie a fost 130 km/h. Viteza maxima 160 km/h- sa mai scap de coloane. Moto: Cagiva Mito SP 525. Si chiar daca este in 2t nu a luat foc Pun 2-3 poze, o sa revin si cu un video. Am fost insotit de un ford mondeo 2004 break cu familia si 3 prieteni in el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Meeeee, ce bine arata farurile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Hai ca pana la mare nu e drum asa obositor. Probabil ca esti incepator de ti se pare. Plictisitor sigur e sa mergi pe autostrada. De asta nici nu am mers la mare vreodata cu motorul, oricum nu ma omor dupa ea. Obositor= Transalpina+Transfagarasan(din Bucuresti) pe supersport cu pasagera care nu mai poate de maini si la fiecare franare vine peste tine. E chiar criminal. O sa te obisnuiesti. Baga 3 saptamani de Max Insanity si dupaia mai fa drumul o data. Sa vezi ca nici nu te mai opresti pana la mare si mai te intorci si inapoi fara oprire.: Ajuta si la agatat cand ajungi la mare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 pauza 40 min la 100 km .... nu mai bine luai trenul????? sincer acum .... cauta o motocicleta care sa te si BUCURE cand o pilotezi..... Meeeee, ce bine arata farurile.. arata super farurile .... mai ales cand nu stai pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clauman Postat August 20, 2013 Autor Share Postat August 20, 2013 Cum sa nu ma bucure? Ma incanta Este si frumoasa si rapida( pentru 125 cmc). Un mic videoclip: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 eu am citit 525 nici prin cap nu mi a trecut ca e de 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clauman Postat August 20, 2013 Autor Share Postat August 20, 2013 525 e denumirea Mito SP 525. Nu-i nimic frate Are 15 caluti bine hraniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 bravo tie ca ai luat o "de jos" si nu te ai arunncat la bombe de 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clauman Postat August 20, 2013 Autor Share Postat August 20, 2013 Da, este mult mai bn sa incepi cu 125-250 si nu cu 600-1000. Am terminat scoala anul trecut in acelasi tim cu un baiat care si-a luat un sv 650 de aproximativ 70-80 cp. Din pacate nu i-a putut stapani putere si franele(inghetand roata fata si a intrat intr-un tir) motocicleta distrusa complet, el a scapat cu o mana rupta. E bine ca inainte sa inveti a accelera, sa inveti a frana in siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Foarte multi au inceput pe 600 direct chiar daca legea interzice asta. In cazul de mai sus nu motoreta a fost de vina, ci lipsa de experienta a amicului tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 fiecare dupa gustul sau!)..asfalt uscat si drumuri bune sa ai : ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clauman Postat August 21, 2013 Autor Share Postat August 21, 2013 Multumesc, intradevar, pozitia pe ea nu este grozava, dar pe viraje este un deliciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 O sa te obisnuiesti. Baga 3 saptamani de Max Insanity si dupaia mai fa drumul o data. 1 saptamana de Max Interval e arhisuficient...merge in maini pana la mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Viteza medie a fost 130 km/h. Viteza maxima 160 km/h- sa mai scap de coloane. Ai reusit o viteza medie de 130 km/h si viteza maxima de 160 km/h cu un motor de 125 cmc si 15 CP? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Multumesc, intradevar, pozitia pe ea nu este grozava, dar pe viraje este un deliciu ....mai ales virajele de pe drumul spre mare Nu-i cam mica de tine? Pare ca stai cam ghemuit pe ea. Asfalt uscat si cat mai multi km fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clauman Postat August 21, 2013 Autor Share Postat August 21, 2013 Robert,nu stiu sigur daca este limitata la 15 cp, e posibil sa fie delimitata si sa aiba 25 cp. Asfalt uscat tuturor si uitati un sfat din mica mea experienta, nu accelerati/franati pe dungile de la trecerile de pietoni(proaspete sau vechi cum or fi ele) sunt alunecoase si pentru pantofi, mi s-a invartit in gol roata spate pana la asfalt si i-am dat putin gaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Obositor= Transalpina+Transfagarasan(din Bucuresti) pe supersport cu pasagera care nu mai poate de maini si la fiecare franare vine peste tine. E chiar criminal. . Si incearca asta intr-o singura zi nu iti mai trebuie motor 2 zile intregi dupa.... Si incearca asta intr-o singura zi nu iti mai trebuie motor 2 zile intregi dupa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 am zis ca e panigale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 am zis ca e panigale... La fel si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clauman Postat August 21, 2013 Autor Share Postat August 21, 2013 Seamana dar costa cu 18.000 euro mai putin. :X E frumoasa foc...imi poarta noroc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Da, este mult mai bn sa incepi cu 125-250 si nu cu 600-1000. Am terminat scoala anul trecut in acelasi tim cu un baiat care si-a luat un sv 650 de aproximativ 70-80 cp. Din pacate nu i-a putut stapani putere si franele(inghetand roata fata si a intrat intr-un tir) motocicleta distrusa complet, el a scapat cu o mana rupta. E bine ca inainte sa inveti a accelera, sa inveti a frana in siguranta Felicitari! Vitezometrul e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clauman Postat August 21, 2013 Autor Share Postat August 21, 2013 Salut Proxi! Totul, inclusiv vitezometrul este functional . Cand am cumparat-o am testat vitezometrul rugand niste prieteni sa mearga cu masina in paralel la 60 km/h. Ne arata aceeasi viteza Mai adaug un videoclip: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mascotaionut Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Felicitari pentru tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 (editat) eu nu pricep ceva, pe bikez.com scrie ca SP 525 are.... 525cmc si 39cp.. parca mai devreme ai zis tu ca are 125 cmc, cum e pana la urma? *in descriere zice de 125 cmc.. inseamna ca siteul ala e facut de incompetenti Editat August 22, 2013 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freemanrw Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Asfalt uscat in continuare !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate