Denis_sbz Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 In primul weekend din septembrie intentionez sa mai fac o vizita pe circuitul de karting din Tg Secuiesc. Plecarea vineri dupa amiaza cu intoarcere duminica dupa amiaza/seara. Pentru cei care nu au mai fost. Skat Kart este un circuit foarte ok, este destul de lung ( cu pista lata ) pentru un circuit de kart, are un asfalt foarte abraziv si dispune de zone largi de degajare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 ma bag si eu in acel wkend cu duba, o sa am 2 locuri disponibile *noi o sa mai mergem si wkendu 31.08 & 01.09 cu plecare de Vineri 30.08 dupa ora 19-20 sau cand om termina cu bagajele *https://www.facebook.com/events/1401065283441955/ deci cine vrea pt wkendu 7-8.09 am 2 locuri disponibile pt mobra si rider) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat August 22, 2013 Autor Share Postat August 22, 2013 ma bag si eu in acel wkend cu duba, o sa am 2 locuri disponibile Bun, poate depasim recordul de prezenta cu iesirea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Hai pe 13-15. In primul weekend nu pot, am alte obligatii. Vin cu toata asistenta tehnica necesara si il aduc si pe Balamuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat August 22, 2013 Autor Share Postat August 22, 2013 Asa ramine 13 - 15 Septembrie. Pe 7-8 este etapa de karting. Iată programul complet al campionatului Național de Karting CNK:11-12 mai - etapa I – Bacău25-26 mai - etapa a II-a – Bacău06-07 iulie - etapa a III-a – București03-04 august - etapa a IV-a – Târgu Secuiesc07-08 septembrie - etapa a V-a – Târgu Secuiesc21-22 septembrie - etapa a VI-a – Târgu Secuiesc Rog un moderator sa schimbe data din titlul topicului, din 7 - 8 in 13 - 15. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Excelent! Va fi senzatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat August 22, 2013 Autor Share Postat August 22, 2013 Excelent! Va fi senzatie! Cu siguranta. p.s. iei Aprilia o sesiune sa-i faci review si pe pista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Ja ja! Abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 ma golanilor ... nu m-am dat eu pe circuit pana acuma da dupa cum discutati voi aci asa mi s-a facut o pofta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 primiti si cu geseuri sau se distruge pista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 au mai intrat baieti cu horneturi, varadero, supermoto si alte vaci ...conteaza sa ai echipament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 ce mai hornetu e vaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat August 22, 2013 Autor Share Postat August 22, 2013 Se poate intra cu orice tip de motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 (editat) Posibil sa vin si eu spectator. Macar sa va vad pe voi in actiune Editat August 22, 2013 de anonymous Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Buna, cred ca vin si eu... prima experienta de circuit, sa vad cum e, nu aruncati cu pietre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Daca pe 7-8 tot nu se poate intra va invit pe la intrunirea baietilor din Brasov ( intrunirea va fi la Rasnov) si ca sa aiba legatura cu topicul, nu va chem pt cele ale intrunirii ci pentru drumul superb dintre Rasnov si Brasov prin Poiana Brasov (serpentine de genunchi pe jos and so on ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Buna, cred ca vin si eu... prima experienta de circuit, sa vad cum e, nu aruncati cu pietre. action gurl... she's ma baby... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Ha,ha, imi bag ceva in ea de suspensie, acum am cauciuc macar pe spate, vin si eu sa studiez trasele macar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Ha,ha, imi bag ceva in ea de suspensie, acum am cauciuc macar pe spate, vin si eu sa studiez trasele macar! Îţi va trebui obligatoriu şi gumă faţă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Îţi va trebui obligatoriu şi gumă faţă. Mah,tu vrei sa ma faci sa nu mai vin,da? Ma plimb si eu pana acolo, studiez un pic care-i treaba, nu trebuie sa va dau fum la toti din prima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat August 22, 2013 Autor Share Postat August 22, 2013 Celor care vin pentru prima oara, fiind un circuit prietenos, lejer de invatat si care nu solicita foarte mult riderul, o sa le placa foarte mult Buna, cred ca vin si eu... prima experienta de circuit, sa vad cum e, nu aruncati cu pietre. O sa-ti placa cu siguranta. Toata lumea e bine venita. Cu cit mai multi, cu atit mai mare distractia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 (editat) Asa sa fie! Editat August 22, 2013 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 chiar dc ati schimbat data tot ma bag ))la duba pot atasa o remorca ... pt cine ar avea nevoie de tractiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 S-a dat cineva cu moto la la 2 luni dupa ce si-a rupt clavicula si nu a operat-o? Nu-mi fac iluzii dar , poate se intimpla vreo minune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate