chv Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 revista asta mai exista? ca bacila de ex s-a mutat pe la motobikes parca .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Din cate stiu eu, nu, singura care apare e Motobikes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 S-a ales bules de toata presa moto scrisa si slabe sperante sa-si revina vreodata. Net-ul sa traiasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Septembrie 21, 2013 Autor Share Postat Septembrie 21, 2013 S-a ales bules de toata presa moto scrisa si slabe sperante sa-si revina vreodata. Net-ul sa traiasca. in italia, motociclismo apare, cred ca lunar dar oricum este de 2 ori mai groasa decit era la noi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 De aia le place la italience! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Din cate stiu eu, nu, singura care apare e Motobikes. Ce Motobikes? Trimestriala? Aia nu e revista, e programa scolara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 S-a ales bules de toata presa moto scrisa si slabe sperante sa-si revina vreodata. Net-ul sa traiasca. cin-e mai stie sa citeste zilele astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Septembrie 22, 2013 Autor Share Postat Septembrie 22, 2013 cin-e mai stie sa citeste zilele astea? nimi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Si pe net citim, dar fara hartie salvam padurile ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 ce-i aia revista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 (editat) mai nasol e ca in curand o sa intrebam "ce-i aia padure" Editat Noiembrie 22, 2013 de COObra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 mai nasol e ca in curand o sa intrebam "ce-i aia padure" la cum ii tehnica, si educatia in romania, o sa zicem "ce`i ala citit? , cum facem asta?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 mai da răi sunteţi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 Raul ala are un substrat mai profund decat se lasa vazut: Au facut copiii nostri dinti - Tudor Gheorghe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate