hardKnot Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 deci cum ramane? OMV iuliu maniu intalnire/plecare la 7:15? Poate vin si eu cu conserva in urma voastra pana la Pitesti, ca merg la VL Pt cei cu "drumurile proaste" - poate e timpul sa te lasi de motociclism Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 6, 2013 Autor Share Postat Septembrie 6, 2013 Azi am aflat ca am weekendul liber! (job nou) Vin si eu sigur sigur. Sa-mi spuneti cam pe la ce ora estimati ca ajungeti in Resita sa nu raman de amanet pe acolo pana ajungeti.. Cam in jur ora 18.00, dupa cum stiu ca ne miscam noi deci cum ramane? OMV iuliu maniu intalnire/plecare la 7:15? Poate vin si eu cu conserva in urma voastra pana la Pitesti, ca merg la VL Pt cei cu "drumurile proaste" - poate e timpul sa te lasi de motociclism Dap, la 7.15-7.30 plecarea. De data asta incerc sa ajung si eu la 7, sa mai stam la o cafea. INCERC, da? Ariciule, pacat ca nu vii si tu cu moto pe drumurile alea "proaste". Stiu ca-ti plac, mai ales daca e si putin nisip pe ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Eu ce sa mai zic de incercat, ca data trecuta v'am prins pe la km 40-50.. dar de data asta trebuie sa fiu punctual, sa bem cafeaua si sa va fac o poza, ca nu ma bucur prea mult de voi Sport-enduro fac pe'acolo.. "a good biker must master all terrain" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Eu nu ma supar si cu o camera la comun, 2-3 persoane. Imi iau dopuri de urechi daca avem sforaitori. Deci se mai vrea o cazare pt Tzeapa, FanFane si Retarfrenu, cate o camera single, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 6, 2013 Autor Share Postat Septembrie 6, 2013 Ok, am mai rezervat inca 3 single, intr-una din camere cred ca o sa trebuiasca sa va cuplati cumva. Vedem acolo. 1. Victor - FZ6 2. Cristi - F4i 3. Beatrice - ER6N 4. Stefan - R125 9. Dragos - Hornet 5. Mihai - Vstrom 6. Mihai - Hornet + pasager 7. Adrian - Bandit 8. Dan - CB500 10. Ilie - Hornet + pasager 11. Strujankristina +1 - XJ600 12. George - Fazer 13. Tzeapa - Z750 14. FanFane - CBF 15. Retarfrenu - En500 Luati-va haine groase la voi ca pe TA cred ca o sa fie maxim 5 grade Si ceva de ploaie daca aveti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 (editat) Foarte faina echipa , o sa ne vedem cu siguranta pe drum , acum 4 zile am fost pana la intersectia care o iei spre novaci ,ca a inceput sa mijgure si s-o intunecat si am luat-o spre Petrosani sa caut cazare 10 km de drum de la intersectia spre Ranca-Novaci e drum foarte rau , dar ceilalti 18 km pana in Petrosani e bun , traseul de maine o sa fie asta.Drum bun si fara incidente sa aveti. Editat Septembrie 6, 2013 de Denis TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 (editat) beatrice .. mai sunt camere disponibile ??? as veni si eu cu un honda CBF 500 .. sau macar ceva in zona pe aproape ai un link catre site-ul pensiunii ... sau ceva ? Editat Septembrie 6, 2013 de scr33ky2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trifi Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 (editat) Este link pe prima pagina, primul post Hotel Turist Resita . Editat Septembrie 6, 2013 de trifi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 6, 2013 Autor Share Postat Septembrie 6, 2013 Sorine, cred ca mai sunt camere la pensiunea aia. Suna la nr de acolo si pune o intrebare. Ca mai aveau si ceva sportivi cazati si e cam la limita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 la cat va gasiti la gogoserie ? dau si eu o tura pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 6, 2013 Autor Share Postat Septembrie 6, 2013 La 19.00. Am uitat sa mai zic si ora )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Ok, am mai rezervat inca 3 single, intr-una din camere cred ca o sa trebuiasca sa va cuplati cumva. Vedem acolo. 1. Victor - FZ6 2. Cristi - F4i 3. Beatrice - ER6N 4. Stefan - R125 9. Dragos - Hornet 5. Mihai - Vstrom 6. Mihai - Hornet + pasager 7. Adrian - Bandit 8. Dan - CB500 10. Ilie - Hornet + pasager 11. Strujankristina +1 - XJ600 12. George - Fazer 13. Tzeapa - Z750 14. FanFane - CBF 15. Retarfrenu - En500 Luati-va haine groase la voi ca pe TA cred ca o sa fie maxim 5 grade Si ceva de ploaie daca aveti. In primul rand o sa fiu cu Varadero, nu cu CBF-ul. In al doilea rand, eu vad pe site-ul asta ca ei au camere cu 2 paturi pe care le dau in regim de dublu sau single. De ce ati luat cate o camera pt fiecare nu stiu. Dam 80 de lei in loc de 50 de caciula ca sa ne lafaim in 2 paturi fiecare si ne mai si stresam ca nu au camere destule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 6, 2013 Autor Share Postat Septembrie 6, 2013 Vai, dar ma scuzati, eu m-am gandit ca poate nu vreti sa dormiti in acelasi pat, dar nah. Oricum, ne organizam acolo, ca ar mai fi trebuit sa rezerv inca vreo 2, deci ramane sa se cupleze cineva cu altcineva acolo. Sigur iti gasesti si coleg de camera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Draga... acum stau pe feisbuc si dau anunturi la prietenele prietenelor daca se baga la o tura ).. exceptie facand cuplurile care vin ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 La 19.00. Am uitat sa mai zic si ora )) Unde e gogoseria aia? Mi s-a facut o pofta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
filaret remus florin Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 as putea sa ma alatur si eu din resita spre transfagarasan eu sunt din anina din cate am inteles transfagarasanul il parcurgeti la intoarcere am un cbr f2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 6, 2013 Autor Share Postat Septembrie 6, 2013 Unde e gogoseria aia? Mi s-a facut o pofta ... Lacul Tei, nr 69A. Daca e, ne auzim mai incolo, nici eu n-am mai fost sa-ti exact unde e... as putea sa ma alatur si eu din resita spre transfagarasan eu sunt din anina din cate am inteles transfagarasanul il parcurgeti la intoarcere am un cbr f2 Offf... Mai cititi si voi ce se vorbeste, uitati-va pe o harta... La intoarcere e TransALPINA, nu Transfagarasanul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Daca vin o sa va prind pe drum...nu stiu la ce ora ma trezesc si cu ce chef In cazul in care imi danseaza piticii pe cerebel(nu prea imi place sa merg in gasca),ma distantez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Ne vedem maine ora 7:00, la OMW Iuliu Maniu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 La culcare fetelor! Drum bun! Ne vedem/auzim maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Am ajuns cu bine. Multumesc tuturor pentru ajutor, in special lui Cristi Imi pare rau ca s-au stricat planurile, sper ca pana la urma a fost ok pentru voi pe TA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Ma bucur ca ai ajuns cu bine... nu cred ca ceilalti au ajuns inca.. au plecat aproape de ora 16:00 din Caransebes.. Speram sa ajunga cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzeapa Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Dupa priincipiul "pauzele lungi si dese..." s-a ajuns cu bine in jurul orei 3 . Pacat de necazul cu acel cauciuc pt. ca in rest a fost o plimbare foarte reusita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 9, 2013 Autor Share Postat Septembrie 9, 2013 Am ajuns cu bine. Multumesc tuturor pentru ajutor, in special lui Cristi Imi pare rau ca s-au stricat planurile, sper ca pana la urma a fost ok pentru voi pe TA. Stai linistit, ca nu s-a stricat nimic. Bine ca v-au dus sarmele pana in Bucuresti. ) Ma bucur ca ai ajuns cu bine... nu cred ca ceilalti au ajuns inca.. au plecat aproape de ora 16:00 din Caransebes.. Speram sa ajunga cu bine. Am ajuns cu bine cu totii. Si am avut timp si de caterinca prin Pitesti. Fetele, haideti cu pozeleeeeeee!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 La 2:55 am ajuns si eu. Foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate