The Mentalist Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 ...... p.s. pentru trase, frine, acceleratie, etc - atasez un video de uz intern cu o tura cronometrata Yuhuuu, Denis rulz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 eu caut R6 up de 2006 636` 2009 Gsx-r 600/750 up de 2006 carenajul varza,inmatriculabile sper sa gasesc iarna asta ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 eu caut R6 up de 2006 636` 2009 Gsx-r 600/750 up de 2006 carenajul varza,inmatriculabile sper sa gasesc iarna asta ceva Nu iti mai ajunge K5-ul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 17, 2013 Autor Share Postat Septembrie 17, 2013 Nu vrei un r6 2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 tin prea mult la motocicleta sa o corcotzesc pe asta ,imi place prea mult,e pentru sufletul meu.,merge excelent,ma inteleg de minune cu ea pe curbe totul@ superlativ insa nu vreau sa-mi bat joc de ea si implicit de mine are 16000km si e cum a iesit din fabrica ... mai bine cumpar una cu care sa merg pe circuit mai panarama cu carenajul varza sau LIPSA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 Atentie, R6 stie singura toate virajele de pe Skat Kart. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 17, 2013 Autor Share Postat Septembrie 17, 2013 R6 stie multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 Yuhuuu, Denis rulz! Merci Niko dar nu e cazul. Filmuletele de genul asta sunt bune pentru amatori/hobby-sti ca noi. Daca isi pune capul vreun pilot si vine o data acolo la antrenament ( si mai si trage de ea un pic ) estimez ca face lejer sub 1 min/tur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 Merci Niko dar nu e cazul. Filmuletele de genul asta sunt bune pentru amatori/hobby-sti ca noi. Daca isi pune capul vreun pilot si vine o data acolo la antrenament ( si mai si trage de ea un pic ) estimez ca face lejer sub 1 min/tur. Ce importanta are? Mergi foarte bine si pe strada si pe circuit, ai o varsta si niste kg, esti o motivatie si un mentor pentru noi toti! Cel putin pentru mine. Multumesc pentru sfaturile si ponturile pe care as fi dat sute si mii de euro ca sa mi le explice cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 bine ai zis cu "mentor" chiar este ce frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 (editat) Multumesc pentru sfaturile si ponturile pe care as fi dat sute si mii de euro ca sa mi le explice cineva. Placerea este de partea mea. Editat Septembrie 17, 2013 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 Klux, Septimiu ce tip de ulei aveti in furca? Ati umblat la suspensii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 23, 2013 Autor Share Postat Septembrie 23, 2013 anunt important pentru topicul asta! NU se mai vinde R6, se va accesoriza anunt neimportant... mai facem vreo iesire la targu pana in anu nou? : )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 (editat) neutrino de la ce vine nicku tau? te dai numai in treapta N? )) daca e vremea buna, mergem in uikendul 11-13 oct, atunci am si eu 100% liber Editat Septembrie 23, 2013 de Hardcore23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 23, 2013 Autor Share Postat Septembrie 23, 2013 Pai daca nu am R ma dau in N ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 anunt important pentru topicul asta! NU se mai vinde R6, se va accesoriza anunt neimportant... mai facem vreo iesire la targu pana in anu nou? : )) O scarita, un ghidon, te mai joci un pic cu bicicleta si ai o alta motoreta. Si eu o pregatesc pentru serres, i-am pus ghidoane de rsv4 pentru o pozitie sport, sa nu ma mai bata asa tare vintul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Ai o motocicleta superba. Jantele sunt stock? Plecand de la codita si continuand cu scaritele si cu protectiile de cadru si de rezervor, totul este la superlativ in ceea ce priveste bunul gust. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 au! dar v-ati dat.. bravo... cineva poate ma lamureste si pe mine, cum naiba in curbe stii daca "tragi" ghidonul sau il "impingi"? am auzit si eu doscutii. m-am verificat weekendurile astea 2 si, constat ca eu doar imping. daca e de "tras" cred ca numai cu stanga altfel .. e un control mai greu asupra acceleratiei. ia, astia expertii dupa circuite.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Ai o motocicleta superba. Jantele sunt stock? Plecand de la codita si continuand cu scaritele si cu protectiile de cadru si de rezervor, totul este la superlativ in ceea ce priveste bunul gust. Multumesc pentru aprecieri. p.s. jantele sunt stock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 23, 2013 Autor Share Postat Septembrie 23, 2013 Wow ce marfa schimbarea! Si?? Cum e denis acum motoreta? Ai fost cu ea asa la amckart? P.s. da, prefer sa fac di mobra mea stock o 'alta' mobra. Cred ca e tot ce am nevoie acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Wow ce marfa schimbarea! Si?? Cum e denis acum motoreta? Ai fost cu ea asa la amckart? Cum e ? ..... groaznic. Burtii mele nu-i place deloc noua pozitie insa i-am spus ca asta e si ca trebuie sa se obisnuiasca p.s. am fost la amkart insa nu am intrat ca era etapa de karting Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 ce scarite ti-ai pus ,de unde ti le-ai luat denis si $? a iesit frumos denis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 (editat) au! dar v-ati dat.. bravo... cineva poate ma lamureste si pe mine, cum naiba in curbe stii daca "tragi" ghidonul sau il "impingi"? am auzit si eu doscutii. m-am verificat weekendurile astea 2 si, constat ca eu doar imping. daca e de "tras" cred ca numai cu stanga altfel .. e un control mai greu asupra acceleratiei. ia, astia expertii dupa circuite.. cand intri in curba de dreapta te lasi pe ghidonul drept foarte usor!la stanga e la felmergi pe linie dreapta intr-o parcare libera sa vezi cum functioneaza exact!doar impingi nu tragi! se numeste counter steer https://www.youtube.com/watch?v=EFm3honeTQ o sa vezi mai exact!nu tragi de nimic doar impingi este explicat foarte bine in filmulet! Editat Septembrie 23, 2013 de crbl69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Tragi de ghidonul de pe interiorul virajului cand o ridici de pe viraj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 ce scarite ti-ai pus ,de unde ti le-ai luat denis si $? a iesit frumos denis Multumesc. Scaritele sunt de la Austin Racing. p.s. nu au fost ieftine insa au multe reglaje si sunt de foarte buna calitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate