apriliacluj Postat Octombrie 26, 2017 Share Postat Octombrie 26, 2017 bre, asta nu e canal de mirc... las' ca tu nu te pricepi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Octombrie 26, 2017 Share Postat Octombrie 26, 2017 la mirc nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Noiembrie 3, 2017 Share Postat Noiembrie 3, 2017 Salutare,am zis ca nu vreau toba sport dar tot sunt ispitit de a cumpara una,ce marca imi recomandati? Oscilez intre Akrapovic,Leovince,Ixil,Mivv,Scorpion,nedumerirea mea este ce diferenta este intre cele inox/titanium/carbon ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 5, 2017 Share Postat Noiembrie 5, 2017 Depinde si de buget..... poti arunca un ochi si pe Laser ...deeptone exhaust!! Daca esti stramtorat la bani, colegul Garcya aduce replica Akrapovic.....(are topic dedicat) sunet OK, design OK, par a fi lucrate cu grija, nu chestii ordinare Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 6, 2017 Share Postat Noiembrie 6, 2017 eu prefer mivv. carbon. da nici ak nu e de colea. am avut gp carbon de la mivv. dezastru fara silencer. alea de titan suna mai ascutit si tare doar in ture. daca iei sa aiba silencer neaparat ca la drum lung nu prea e pont. inoxu e mai greu ca si titan si carbon. acolo e diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Noiembrie 6, 2017 Share Postat Noiembrie 6, 2017 (editat) M-am cam cumintit cu pusul tobei sport,implica prea multe modificari ca sa mearga cum trebuie si o toba buna are si pret pe masura(450-800€)doar finala din carbon/titanium,asa ca mai astept,iau si in calcul ca poate o scap sau ma atinge vreun bou si pica pe partea cu toba plangi apoi dupa ea Editat Noiembrie 6, 2017 de Robert Rmh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 7, 2017 Share Postat Noiembrie 7, 2017 eu am dat 100 e pe mivu ala la motomus. nu implica mai nimic. daca vrei sa o schimbi baga mare. nu traba sa iei toba noua , numa daca asa vrei tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Noiembrie 7, 2017 Share Postat Noiembrie 7, 2017 (editat) o sa dea rateuri peste rateuri....trebuie umblat la aer,filtru de aer,si nu pun filtru de aer sport nici sa ma omori la ce praf avem ,trebuie umblat si la amestecul de carburant si probabil si un pc ca sa mearga cum trebuie,nu vreau nici sa pun orice toba,o dereglezi de tot,pierzi cuplu,tobe sport care iti ofera sunet sunt destule,dar tobe sport care sa nu afecteze si performantele motorului sa dea cu minus sunt mai putine si sunt scumpe,akrapovic,termignoni,twobrothers,leovince,mivv(cele bune incep de la 500 iepuroi)ca gpul ala e mai mult de galagie Editat Noiembrie 7, 2017 de Robert Rmh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 8, 2017 Share Postat Noiembrie 8, 2017 (editat) daca omu nu vrea sa inteleaga ce sai faci. fiecare face cum crede. rateuri daca ai astupi gaura din airbox si gata. dar nu o sa ai asa rateuri incit sa trebuiasca sa faci asta. amestecu la injectie il face ea instant. si daca nu vrei toba sport pt sunetul ala deosebit atunci chiar nu are rost investitia. Editat Noiembrie 8, 2017 de Florynn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexfz Postat Decembrie 22, 2017 Share Postat Decembrie 22, 2017 Salutare, Am o intrebare referitoare la consumul de combustil la mers in regim de touring, aproximativ cat consuma, conform specificatiei am vazut ca este undeva in jur de 7~7,5 L/100 km. Scuze daca sa mai discutat pe forum, Sarbatori fericite tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Decembrie 22, 2017 Share Postat Decembrie 22, 2017 5.5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Decembrie 22, 2017 Share Postat Decembrie 22, 2017 Mai putin de 5.7%-5.8% nu am scos,si asta cu pasager+topcase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Decembrie 22, 2017 Share Postat Decembrie 22, 2017 colegule daca vrei consum ia 2v. sau 400cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lyvyu83 Postat Decembrie 23, 2017 Share Postat Decembrie 23, 2017 (editat) Asta e consumul mediu pe 2017 la mine. Cu si fara pasager si cu topcase. Editat Decembrie 23, 2017 de Lyvyu83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 23, 2017 Share Postat Decembrie 23, 2017 Am o intrebare referitoare la consumul de combustil la mers in regim de touring, aproximativ cat consuma? scuze daca sa mai discutat pe forum, S-a mai discutat, dar nu-i bai 5.5 +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 (editat) Anu asta ma gandesc sa schimb yamalube-ul pe care il bag din 2012 de cand am motocicleta cu Motul. Ce ulei imi recomandati (5100 sau 7100)? Editat Ianuarie 29, 2018 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 5100 ron pt schimbarea propulsorului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 ...... Motul. ........... nu baga Mortul.... 5100 ron pt schimbarea propulsorului? buna idee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 (editat) Motul e tot Yamalube(care are niste aditivi pusi de Yamaha),daca vrei o schimbare incearca Belray,Ipone katana de care am auzit numa de bn, Rockoil,Yacco,Liqui Moly,Motorex,Eneos,poate imi mai scapa 1-2 marci,cam astea sunt cele mai importante si cunoscute,de mine. Dc renunti la Yamalube ?? Editat Ianuarie 29, 2018 de Robert Rmh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Ianuarie 30, 2018 Share Postat Ianuarie 30, 2018 Exact pt ce spui si tu: Ca Yamalube este Motul cu alta eticheta. Plus ca il cunosc pe Regional Sales Managerul de la Motul pe Cluj si mi-a aratat pozele cu butoaiele de Yamalube. Ma gandeam ca nu are rost sa mai platesc brandul Yamalube, din moment ce bag acelasi lucru. Vroiam numai sa stiu ce are merge mai bine. 5100 sau 7100 Oricum Motul are ceva 10W50, pe cand Yamalube numa 15W50. Indicele vascozitatii la rece cred ca ar fi mai ok sa fie 10 si nu 15. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 30, 2018 Share Postat Ianuarie 30, 2018 Indicele vascozitatii la rece cred ca ar fi mai ok sa fie 10 si nu 15. corect! baga 10W Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lyvyu83 Postat Ianuarie 30, 2018 Share Postat Ianuarie 30, 2018 Daca vrei motul baga 7100 NU 5100. Eu o sa incerc la primavara eneos ultra racing 15w50. Am auzit ca e ok, daca incepe sa agate sau ceva il dau jos si pun altceva. Oricum am dat 28 lei pe litru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Ianuarie 30, 2018 Share Postat Ianuarie 30, 2018 de ce 7100 si NU 5100? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 30, 2018 Share Postat Ianuarie 30, 2018 De ce nu 300V? De ce neaparat 10W? Mergi numai pe temperaturi de iarna? Sint multe intrebari. Ai motor de turatie, nu 6500tr/min maxim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lyvyu83 Postat Ianuarie 30, 2018 Share Postat Ianuarie 30, 2018 Pt ca din cunostintele mele 7100 este full syntetic iar 5100 este semi syntetic. 7100 este mai bun calitativ decat 5100. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate