XCS911 Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 Frumoasa jucarie. Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 Nenea,cat baga...? Sa-l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 superrr beton!!! sa ai noroc de ea! bafta si fara evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 Asfalt uscat si multi km cu ea! Bravos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 Sa o stapanesti sanatos!! Nu mai am nici eu mult si o sa fac un topic la sectiunea asta Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Noiembrie 26, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2006 ieri la Targoviste ... Azi cu Ray pe malu' Dunarii prin Oltenita... Tot azi asteptand BAC-u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 care va sa zica tot ai trecut (cu) bacul eh?. ..... liceenii astia Am fost la o plimbare de gen "nu stim unde mergem, doar sa mergem". Initial voiam Buzau, dar cum am trecut de muuulte ori pe E85, ne-am hotarat sa mergem spre Oltenita ca n-am mai fost niciodata. Si de-acolo - spre Calarasi, unde ne-am despartit (eu trebuia sa ajung inapoi in bucale). Vremea a tinut cu noi, la un moment dat a dat soarele si a fost incredibil de cald pt inceputul iernii. Drumul bunicel, multe curbe faine Recomand pt o plimbare de o zi! Pana la urma la ce ora ai ajuns acasa? Pe unde-ai mai ajuns ? stai sa pun eu niste poze klumea.. ca telefonu tau stie prea multe sa faca si pe unele nu le face chiar bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Bine macar ca ti-ai pierdut numarul ca te incetinea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Sa ai parte de motor. Tare frumos mai e. Si Ray, daca simbata asta mai faceti ceva vin si eu sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Noiembrie 27, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2006 care va sa zica tot ai trecut (cu) bacul eh?. Pana la urma la ce ora ai ajuns acasa? Pe unde-ai mai ajuns ? stai sa pun eu niste poze klumea.. ca telefonu tau stie prea multe sa faca si pe unele nu le face chiar bine pai am mers pana a intrat drumu in Dunare ... singura varianta fiind BAC-u Pe la 5 seara eu eram inca prin constanta, cautam A2-u ... Oricum, 900km in doua zile. I-am facut rodaju, azi am pus alt ulei si filtru. Sambata putem sa mergem si mai tare de 130 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 pai am mers pana a intrat drumu in Dunare ... singura varianta fiind BAC-u Pe la 5 seara eu eram inca prin constanta, cautam A2-u ... Oricum, 900km in doua zile. I-am facut rodaju, azi am pus alt ulei si filtru. Sambata putem sa mergem si mai tare de 130 ... Mamaaaaaaaaaaaaaa...ce scula ! Sa o porti sanatos si ....sanatoasa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Oho felicitari geicsar d'o mie . Al naibii sa fie , mi s-a impleticit limba in gura . Felicitari , superba mai e sa te duca cu bine si fara incidente . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 Gata rodajul??? Hai odata... vreau sa dau o turaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 Superba, chit ca citisem undeva ca vroiai honda cbr 1000 rr. Sa ai parte de ea si de curiozitate cat e rodajul, cati km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 Superba, chit ca citisem undeva ca vroiai honda cbr 1000 rr. Sa ai parte de ea si de curiozitate cat e rodajul, cati km? 1600km in doua etape: pana in 800km e recomandat sa nu depasesti 6500rpm si ceilalti 800km sa nu depasesti 10000rpm Ps:mergeti la un Siriu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Decembrie 4, 2006 Autor Share Postat Decembrie 4, 2006 @Silviu.C : daca mai este cald, da. Duminica trecuta am incercat sa dau de tine, ca vroiam sa vin pana la Buzau. @Firestarter : vroiam 1000rr, da' m-a corupt un prieten sa incerc si Suzuki. Da' la anu' cine stie ... 1000rr ... R1 ... RSV ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 pai si cat consuma, ca cealalta te nemultumea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 @Silviu.C : daca mai este cald, da. Duminica trecuta am incercat sa dau de tine, ca vroiam sa vin pana la Buzau. Offf...era tare greu sa imi lasi un off-line pe mess ,nu? pai si cat consuma, ca cealalta te nemultumea... A mea ia cam in jurul a 8 mediu.Eu sunt foarte multumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Decembrie 4, 2006 Autor Share Postat Decembrie 4, 2006 pai si cat consuma, ca cealalta te nemultumea... pai in primii 800km cand mergeam cu maxim 5k ture... a papat 14-15l in 230km. Acum mi-a luat cam 8% in afara. Numai ca prin Bucuresti nu am apucat sa-i fac consumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Decembrie 9, 2006 Share Postat Decembrie 9, 2006 Felicitari ptr noua achizitie.la cat mia multi km cu asphalt uscat si drumuri netede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate