popp Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 mai vrem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 Bravo BOB, ai spalat rusinea M-a apucat un dor de Siberia...nu stiiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 Baieti, voi ce tip/model de corturi folositi in turele astea? Am vazut intr-una din poze ca aveti acelasi cort.... In alta ordine de idei, de vis excursia si pozele superbe....SUPER!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Septembrie 6, 2014 Autor Share Postat Septembrie 6, 2014 (editat) stai ca mai aveam de pus 3 poze ca sa termin Ziua 34, Vineri, 16 August 2013Good Bye Irkutsk, Welcome Moscow !Avem noroc cu o escala de cateva ore bune in Moscova si profitam de ocazie ca sa mai vedem o data piata Rosie....sfarsit Editat Septembrie 6, 2014 de bob66 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 Mulțumim pentru această experiență foarte plăcută!...Aștept povestea și călătoriei actuale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Septembrie 6, 2014 Autor Share Postat Septembrie 6, 2014 despre corturi: sunt 2 modele, cel portocaliu e un Trimm Himlite DSL de 1.65kg, cel verde e un Trimm Delta D de 2.2 kg mai ales pt moto il recomand pe cel verde pentru ca are materialele mult mai groase, inclusiv podeaua, care e f solida. la cel portocaliu, podeaua e f subtire si tb sa am tot timpul la mine o amprenta de cort. plus ca cel verde e muuult mai ieftin. Bob ps: se vinde 990-ul pt un 690 (detalii pe privat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Like ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adam.adrian Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Felicitari sincere pentru poveste si pentru poze ! foarte frumos ! Multa sanatate sa aveti,si ceva "maruntis" sa mai faceti astfel de excursii,ca MERITATI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Pozele vb de la sine ce sa mai..bravo.... Intrebare: ce cauciucuri sa au folosit pe ktm adventure...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pelesh Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Bine v-ați întors din Tadjikistan ! V-am citi threadul pe advrider, mi-a făcut plăcere sa mai rasfoiesc si acum câteva pagini. Abia astept sa ne povestiti tura de anul asta, videoclipul Dayanei mi-a trezit apetitul. http://t.co/VHRul6k4rD Dar in primul rând FELICITĂRI pentru mentionarea pe lista scurta a lui Colebatch cu cele mai bune ride report - uri la ora asta. Well done ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Septembrie 10, 2014 Autor Share Postat Septembrie 10, 2014 Salutare cauciucuri tkc 80 la majoritatea, exceptie parca pintilie la bmw cu un cauciuc al carui nume nu mi-l aduc acum aminte. excelente pe asfalt uscat, ok pe off... Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Multumesc ptr raspuns....spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Bine v-ați întors din Tadjikistan ! V-am citi threadul pe advrider, mi-a făcut plăcere sa mai rasfoiesc si acum câteva pagini. Abia astept sa ne povestiti tura de anul asta, videoclipul Dayanei mi-a trezit apetitul. http://t.co/VHRul6k4rD Dar in primul rând FELICITĂRI pentru mentionarea pe lista scurta a lui Colebatch cu cele mai bune ride report - uri la ora asta. Well done ! Povestea de anul acesta a inceput deja, sa speram doar ca nu va dura tot un an pana se termina..... Si multumesc pentru aprecierea filmuletului,caci inteleg ca l-ai apreciat. PS: unde e lista aia de care vorbesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Septembrie 11, 2014 Autor Share Postat Septembrie 11, 2014 (editat) Lista lui Colebach : http://www.sibirskyextreme.com/2014/01/great-winter-reading/ Editat Septembrie 11, 2014 de bob66 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pelesh Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 bob stie ! http://www.sibirskyextreme.com/ Bob and his bunch of crazy Romanians Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Acum am terminat de citit si eu tot topicul . Ce camere si ce obiective ati folosit si cine s-a ocupat de fotografiatul mai ''profi'' ? Si cum s-au comportat camerele/obiectivele pe tot parcursul drumului? Unele cadre sunt demne de Nat Geo, felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Octombrie 16, 2014 Autor Share Postat Octombrie 16, 2014 Am avut camere SLR, 3 dintre noi. Camerele au stat in tank bag. La tank bag am pus 2 straturi de burete pe fund, ca sa amortizeze mai bine socurile. Au fost 2 camere Canon 5D Mk2 si 1 Nikon D600. Dar, pe langa camere, ajuta si un ochi format . Noi am facut si niste cursuri foto acum ceva timp, la RGB Photography pe care ii recomand cu caldura oricui vrea sa se perfectioneze in fotografie. Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Felicitari domnilor!!! Atat pentru calatoria in sine, cat si pentru imaginile postate. Cred ca sunt cele mai bune fotografii de calatorie, pe care le-am vazut pe acest forum. Poate nu ar fi rau sa va ganditi la o expozitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Octombrie 20, 2014 Autor Share Postat Octombrie 20, 2014 Multumesc pentru aprecieri, dar cred ca sunt un pic supraevaluate Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 xt600 a exagerat, dar oricum,sunt unele fotografii cu-adevarat foarte reusite si merita toata lauda. Pe canon,ce obietive ati avut (am vazut un 70-200 parca si un 16-35 sau 17-40?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 clicky pe poze si vezi details complete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 (editat) clicky pe poze si vezi details complete ahhaha ce idiot sunt, nu m-a dus capu sa ma uit ca-s postate pe flickr. (ma utitasem pe ele doar de pe forum ) my bad ms b374 ! Editat Octombrie 20, 2014 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Bob, m-am prins. Limita de postare se refera doar la cele pentru care dai link-uri de pe alte situri. Daca le pui direct pe motociclism, nu mai e limita de numar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Octombrie 20, 2014 Autor Share Postat Octombrie 20, 2014 Da stiu asta, dar la ce foloseste? pt mine e o chestie total ilogica, aberanta, imbecila, prosteasca, fara sens, idioata, etc... Suntem intr-o sectiune cu fotografie de calatorie, sau poate nu am inteles eu bine titlul sectiunii ?! Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate