anonymous Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 (editat) am primit un telefon de la cineva care a vazut acum un accident moto pe Dudesti, o motocicleta, un jeep si un tramvai(?!) Politie, Smurd, etc...nu stiu alte detalii. Editat Octombrie 7, 2013 de anonymous Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Pe facebook cica ar fi un R1 b666kyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Motocicleta este un R1, vopsit Santander, B 666 KYK. Mai multe detalii nu stiu, acum am vazut si eu pe facebook https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1377452_1450169218542329_1196771427_n.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 nasoala treaba...nu vad urme de franare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Sa speram ca riderul e ok... Nu se vede sa fi franat deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Adica nu se vede sa fi blocat vreo roata in urma franarii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 in schimb cauciucu spate arata ca dupa un burn out... sau o fi luat-o prin vreo balta... sau e iluzie optica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 doamne fereste asa ceva, iti dai seama de forta impactului dupa numarul care a sarit tocmai sub sa...incredibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 in schimb cauciucu spate arata ca dupa un burn out... sau o fi luat-o prin vreo balta... sau e iluzie optica daca blochezi spatele cam asa arata.. oricum r1 cu 3 deste de chicken strips... trist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 doamne fereste asa ceva, iti dai seama de forta impactului dupa numarul care a sarit tocmai sub sa...incredibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 ROMANIA - tara ghicitului in cauciuc si telefonului fara fir... sanatate omului .... indiferent de cu arata anvelopa si unde are numarul montat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciubix Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 de parca ar mai conta unde are omu numaru pus...fiecare o arde cum vrea. recuperare usoara..sper sa nu fie nimic prea grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 bine nu e, au adus un motociclist in stare grava la Bagdasar. banuiesc ca el este. cred ca in aceste momente e irelevant unde are numarul sau cate degete de chicken strips are. asta daca esti om. daca esti animal, fa comentarii de prost gust in continuare fara sa ai habar ce s-a intamplat si fii sigur ca tu esti prea bun ca sa ajungi ca el. bagati motocicletele la iernat. nu mai este suficienta aderenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 (editat) ROMANIA - tara ghicitului in cauciuc si telefonului fara fir... sanatate omului .... indiferent de cu arata anvelopa si unde are numarul montat... Mi-ai luat-o inainte Editat Octombrie 7, 2013 de Error1132 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 sanatate raiderului ,naspa situatie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusEL Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 dupa cum vad in imagine, cred ca motociclistul era cam pe contrasens acolo. de regula la semaforul ala se sta pe doua randuri. sunt frecvente cazurile cand se tripleaza coloana pe zona respectiva. insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan Zodrak Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 au fost doua motociclete , o fata si un baiat baiatul e ma-i rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 au fost doua motociclete , o fata si un baiat baiatul e ma-i rau pe bune ,mai al dreaq accident... ceva concret stie cineva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Tuturor celor care au comentarii imbecile atunci cand e vorba de un accident ,(fie ca-i banal,fie ca-i cu victime) le doresc FOARTE SINCER sa li se intample si lor, poate dupa aia o se gandeasca de 2 ori inainte de a tasta ceva imbecil pe un topic de genul asta.De la eculubratii vis a vis de unde e numarul (sub sa, langa sa), pana la degetele de chicken-strips si asa mai departe. Nici macar sub forma de gluma nu mi se par potrivite genul asta de afirmatii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan Zodrak Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 prima motocicleta a intratat in usa masini , da-r inpactul a fost mic si a doua motocicleta a venit ma-i tare si a lovit partea din fata a masini baiatul a intrat sub masina si are un picior lovit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 au fost doua motociclete , o fata si un baiat baiatul e ma-i rau o motocicleta era fata si alta baiat.. cea de-a doua e mai rau. prima motocicleta a intratat in usa masini , da-r inpactul a fost mic si a doua motocicleta a venit ma-i tare si a lovit partea din fata a masini baiatul a intrat sub masina si are un picior lovit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Maxi-m! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan Zodrak Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 logic ca prima era a fetei eu sunt nou pe forum , si dupa cate vad eu aici nu e ce credeam eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 logic ca prima era a fetei eu sunt nou pe forum , si dupa cate vad eu aici nu e ce credeam eu o sa te miri pe zi ce trece!sunt multi,foarte multi chiar prea multi retarzi care fac comendarii de dobitoci(nu m-am putut abtine) Sanatate riderului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator catalin013 Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 din poza nu se vede decar R a doua unde e???? sanatate si recuperare rapida...........aveti grija fratilor ca asfaltul e rece chiar daca e soarele pe cer....bafta tuturor si hibernare usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate