foxbat Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 niko e cu SS ul, eu varadero..deci.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 11, 2013 Autor Share Postat Octombrie 11, 2013 Plimbare ca nu vreau sa vin cu bidonasul de ulei dupa mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Varna sau Veliko ? ,ca nu mai inteleg..Eu sunt pt k&e cu ramanere seara la piscina ..mai sunt doritori? niko e cu SS ul, eu varadero..deci.. Si de când nu merge Varadero cu 140-180 ? in plimbare mă refer .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 11, 2013 Autor Share Postat Octombrie 11, 2013 Varna sau Veliko ? ,ca nu mai inteleg..Eu sunt pt k&e cu ramanere seara la piscina ..mai sunt doritori? Si de când nu merge Varadero cu 140-180 ? in plimbare mă refer .. Pai vezi poate il "combini" pe foxu', eu raman cu Veliko. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 salut, stiti cumva: daca adresa din buletin difera de cea din talon ma primesc romanii in bulgaria? numele e acelasi merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Daca treci granita pe la Giurgiu nici nu iti cere nimeni talonul. Si eu sunt in aceiasi situatie de vreo 2 ani si nu am avut probleme. Am fost si prin Bulgaria, Grecia, Macedonia asa. Si tot nu m-am invrednicit sa-mi schimb talonul. Si on topic, cred ca m-as baga si eu la o tura de o zi maine. Revin mai pe seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Facem o lista cu cei prezenti maine pentru veliko? Eu Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 (editat) Niko,viraje largi si foarte largi - dese sau rare? Ma bate gandul sa ma alatur si eu cu Claudiu, ca avem de pozat o motoreta, dar e un naked mic si n-as vrea sa merg numa' drept sau aproape drept, ca e boring cu 70 de cai. Si acolo la fata locului se poate plati in lei sau trebuie sa schimbi leve? Cam cat costa un pranz decent? Editat Octombrie 11, 2013 de kriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Facem o lista cu cei prezenti maine pentru veliko? Eu Niko eu shipka stefane ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 11, 2013 Autor Share Postat Octombrie 11, 2013 Facem o lista cu cei prezenti maine pentru veliko? Eu Niko Din experienta mea limitata dar totusi existenta, va spun ca mai vine lume care nu confirma, listele nu ne ajuta cu nimic. Se intampla ca cei scrisi pe lista sa nu mai vina si oricum sa te trezesti cu multa lume la punctul de intalnire. Am mai primit PM-uri de la diversi/diverse motoristi, mai am si pe facebook unii care s-au anuntat, deci ceva lume va veni daca prognoza se mentine. Toti vor sa mai invarta roata inainte de a-si lua ramas bun de la vara/mobra! Niko,viraje largi si foarte largi - dese sau rare? Ma bate gandul sa ma alatur si eu cu Claudiu, ca avem de pozat o motoreta, dar e un naked mic si n-as vrea sa merg numa' drept sau aproape drept, ca e boring cu 70 de cai. Si acolo la fata locului se poate plati in lei sau trebuie sa schimbi leve? Cam cat costa un pranz decent? Virajele devin viraje doar la viteze haiducesti, altfel e cam drept. Nu prea merge platitul in lei, trebuie ori scos de la bancomat direct leva ori schimbat la casa de schimb, dar nu e greu,stiu potecile. Un pranz decent ar trebui sa fie intre 15-20 de leva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Ma bate gandul sa dau si eu curs initiativei. Dar cum seara de azi va fi una agitata abia maine dimineata o sa stiu ce o sa fac. Ramane pe lista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Facem o lista cu cei prezenti maine pentru veliko? Eu Niko Posibil si eu, asa cum am vorbit. 90% sigur, vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Ati fost careva pe drumul 609 (un pic mai in dreapta de Shipka) ? Din cate vad eu pe streets view are o bucata doar de o banda si un pic mai prost, dar macar e o zona pe care n-am mai facut-o. Cel putin de motoare touring tre sa fie ok. Urcare pe Shipka si intoarcere pe 609 propun eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 11, 2013 Autor Share Postat Octombrie 11, 2013 Gata, nu mai sunt locuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Hai ca stau cu ochii pe topic, sa stiu daca maine dimineata, la prima ora, ma duc sa-mi fac RCA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 sau maine te duci la Ctin& Elena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Hai ca stau cu ochii pe topic, sa stiu daca maine dimineata, la prima ora, ma duc sa-mi fac RCA. vezi ca daca o faci maine de dimineata o sa fie valabila abia de poimaine. On: ramane ora 10:30 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 11, 2013 Autor Share Postat Octombrie 11, 2013 vezi ca daca o faci maine de dimineata o sa fie valabila abia de poimaine. On: ramane ora 10:30 ? Dap, alimentat, fumat (nu e obligatoriu,doar cei care fumeaza!) cu plecare la 11. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 vezi ca daca o faci maine de dimineata o sa fie valabila abia de poimaine. OK, atunci o sa dau o fuga-n SunPlaza diseara si o fac ca sa fie valabila. Astept telefon de la Kriminal sa vedem daca ne aventuram sau ramanem pe langa casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Daca se pleaca la 11 de abia ajungem pana in Veliko. Daca vreti sa trecem mai departe, eu zic adunarea la 9, plecarea la 9 juma. Just my 2 cents... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Ne inscriem si noi 3 moto(Laur,Raisa,Cristi) 10:30 omv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PetiteLutin Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 (editat) Vin si eu la Veliko! Editat Octombrie 11, 2013 de PetiteLutin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 May the Calzone Binocular M.C reunite! Deci Niko merge ori ultimul ca sa nu ne umple de ulei, ori primul cu conditia sa luam aripioare de pui si sa le prajim la toba lui pana ajungem in Veliko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 ok..sunteti cam multi. 1 motociclist, 100 km , o ora 4 motociclisti, 100 km , 4 ore asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 11, 2013 Autor Share Postat Octombrie 11, 2013 May the Calzone Binocular M.C reunite! Deci Niko merge ori ultimul ca sa nu ne umple de ulei, ori primul cu conditia sa luam aripioare de pui si sa le prajim la toba lui pana ajungem in Veliko Tz tz tz, ce rautaciosi! Poate imi iau ulei in steclutza la mine si nici nu ma mai vedeti pana la Veliko! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate