solo Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 intreb pentru a doua oara??? \sunt posibilitati de cazare????????????? un raspuns si un numar de telefon. MULTUMESC informatii mai multe cred ca are emil("seful" organizator) 0724370591 Eu am harta digitala Sony Map si nu imi arata cincis pe ea.Mersi mult ajungi in hunedoara si dai un telefon ...sau intrebi oamenii pe unde au vazut motoristi...eu asa am facut vine cineva dupa tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 Eu am harta digitala Sony Map si nu imi arata cincis pe ea.Mersi mult ...ia legatura cu mine ca eu merg si stiu cum se ajunge acolo!!...poate mergem impreuna ca oricum vom merge mai multi!...0721408941! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 din Hunedoara se iese spre baraj (Cincis) prin centrul vechi , traversand Cerna si urmand-o apoi o bucata de drum in amonte . e sosea in toata regula , mai demult era cam bombardata insa acum se lucreaza mult la vilele de pe malul lacului si cred ca se au in vedere si drumurile . o locatie nemaipomenita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 o sa vin cu siguranta...sa vad cu ce ...cu dominatorul...sau o sa apuc sa iau ktm la care visez ...daca nu, tot am de rezerva rm ul Varianta cu RM-u in tren nu o mai aplici ??? De la gara te luam cu platforma A NINS....o sa avem ZAPADA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Ianuarie 31, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2007 O sa fie vreo 40 de locuri de cazare la casute, pret 15 ron/pat. Va asteptam! Pentru cei care nu cunosc zona, am atasat harta cu locul intalnirii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 mai merge cineva din moldova?iasi...galati...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladxus Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 Eu teoretic stau la 15km de Cincis si nu cred ca pot sa ajung...examen pe 17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 un filmuletz sa va dea mai multe pofta http://www.youtube.com/watch?v=cIoGv-SaVCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Februarie 3, 2007 Autor Share Postat Februarie 3, 2007 Ar fi bine sa aveti la voi o cana pentru vinul fiert. Anul trecut au fost pahare de unica folosinta, dar te cam frigeai la degete . La restaurantul campingului se pot servi 3 mese pe zi, la preturi rezonabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 O sa fie vreo 40 de locuri de cazare la casute. Va asteptam! INTRBARE: Casutele au incalzire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiciucy Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 de prin resitza , timisoara mai e cineva???????? mie urat sa vin singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 cam asa se arata vremea... http://wwwa.accuweather.com/world-forecast...IS&metric=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 Anul trecut, cu prietenii din Cluj: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Februarie 9, 2007 Autor Share Postat Februarie 9, 2007 La casute sunt diponibile 80 de locuri neincalzite. Daca aveti un sac de dormit + paturile din casute, veti putea dormi linistiti, avand in vedere ca nici afara nu va fi asa frig. Sau, va puteti aduce radiatoare / aeroterme, dar veti plati curentul consumat. Pentru cei care vin cu cortul, avem suficient fan si vin fiert . Se vor putea servi 3 mese pe zi: - mic dejun: 6 lei - pranz: 11 lei (felul I, felul II + salata) - cina: 8 ron Oferta barului este destul de variata, la un pret accesibil. Intrarea va fi 10 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Cum se pot rezerva doua locuri la casute? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Cum se pot rezerva doua locuri la casute? Nu se fac rezervari...se merge pe ideea" primul venit,primul servit" dar fi sigur ca se va gasi o rezolvare daca ai sa fi acolo!Chestia cu "nu se fac rezervari"e strategia proprietarului acelui camping Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Res_Q Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Se ofera un premiu si motociclistul care vine de la cea mai mare distanta si un premiu pentru cel mai "interesant" obiect carat pe motocicleta pana la Cincis SUCCES Pentru cei din zona de vest ...se pleaca joi si vineri din TM. Informatii pe mess marius_mayer_2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Stie careva daca drumul care travereseaza muntii Retezat e deschis? (dinspre Valea Oltului pe la Brezoi parca, spre Petrosani) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Hello! Sa speram ca o sa se imbunatateasca vremea, ca la ce conditii atmosferice sunt acum o sa trebuiasca sa veniti cu umbrela sau sa ramineti cu costumul de ploaie pe voi. . Sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kraven Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Stie careva daca drumul care travereseaza muntii Retezat e deschis? (dinspre Valea Oltului pe la Brezoi parca, spre Petrosani) Te referi pe la Voineasa/ barajul Vidra?Nu cred ca este blocat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 (editat) transfagaraseanul oare e deschis..??? dupa ciNCIS...TRAG O TURA in jurul tzarii ....mai vine cineva Editat Februarie 14, 2007 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Res_Q Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Esti curajos...adica ne-am cunoscut anul trecut si am vazut ca esti in stare. de multe ). Nu e deschis trasnfagarasanul. Ne vedem in weekend si stam la o poveste si la un vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paranoya Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 bagami-as sa imi bag in ea stresiune sin in toate neamurile ei si sambata si duminik am examene ,vai trazneasca in ea faculta si in mama ei si sa o.................................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 am mai intrebat pe cineva dar poate mi se va raspunde aici mai repede. deoarece avem motoarele in reparatii, vom veni 3 bajeti din Ploiesti cu trenul. Vom cobori la Calan. De aici pana la Cincis cati km mai sunt de mers? E microbuz/autobuz, ceva de genul asta? Sunt masini care sa mearga in zona aia? Ce sanse avem la 6 seara sa gasim un microbuz sau o ocazie inspre Cincis? Intreb fiindca nu cunosc deloc zona. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 am mai intrebat pe cineva dar poate mi se va raspunde aici mai repede. deoarece avem motoarele in reparatii, vom veni 3 bajeti din Ploiesti cu trenul. Vom cobori la Calan. De aici pana la Cincis cati km mai sunt de mers? E microbuz/autobuz, ceva de genul asta? Sunt masini care sa mearga in zona aia? Ce sanse avem la 6 seara sa gasim un microbuz sau o ocazie inspre Cincis? Intreb fiindca nu cunosc deloc zona. Multumesc anticipat! Stai linistit ca o sa gasim noi cu ce sa ajungem,opinci sa avem....Maine Ploiestiul vine la Hunedoara!(cu trenul). Asteptati-ne cu vinul ca venim noi cu oboseala .Speram sa nu ploua si sa fie frumos!Numai bine,drum bun si fara incidente tuturor celor care vin calare!!! : uitasem...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate