Rabanu Jr. Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Buna seara,sunt in cautare de o moto nemteasca din al 2-lea razboi mondial ,in stare buna/perfecta de functionare.Cine are de vanzare e rugat sa posteze poze si eventuale defecte tehnice,optice care se pot observa in poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Hai sa vedem ce iese .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 sunt foarte curios ! oare mai exista la vanzare asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 ebay.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 (editat) sunt foarte curios ! oare mai exista la vanzare asa ceva ? Are frate-meu, dar nu e de vanzare. DKW NZ 350, sau 350-1 nu stiu exact, folosita pe linia de front Focsani-Namoloasa. Tocmai ce lucram (adica el lucreaza, eu asist) zilele astea la ea Editat Octombrie 17, 2013 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Are frate-meu, dar nu e de vanzare. DKW NZ 350, sau 350-1 nu stiu exact, folosita pe linia de front Focsani-Namoloasa. Tocmai ce lucram (adica el lucreaza, eu asist) zilele astea la ea Pune si tu ceva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Are frate-meu, dar nu e de vanzare. DKW NZ 350, sau 350-1 nu stiu exact, folosita pe linia de front Focsani-Namoloasa. Tocmai ce lucram (adica el lucreaza, eu asist) zilele astea la ea Fa un topic ... poze .. povesti .. stii tu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marlon Brando Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Buna seara,sunt in cautare de o moto nemteasca din al 2-lea razboi mondial ,in stare buna/perfecta de functionare.Cine are de vanzare e rugat sa posteze poze si eventuale defecte tehnice,optice care se pot observa in poze Daca te tin buzunarele vezi ca era (pe la Brasov) un Zundapp KS 600 de vanzare in stare perfecta de functionare. Poze link-ul mai jos /index.php?/topic/694352-indian-motocycle-corner/page-3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Pune si tu ceva poze. Pai n-am. Topic poate o sa-si faca el, nu stiu daca are user aici. In principiu motocicleta este identica cu cea din poza asta, ba cred ca maia re si cutie de masca de gaze in plus... asta de exemplu este expusa in muzeul Audi. Am inteles ca una in starea asta poate ajunge si la 7000 de euro. Daca totusi nu o iei in starea asta, el a avut noroc si a luat-o aproape intreaga, darapanata, da aproape intreaga.... asaaa... se gasesc greu piese originale si sunt scumpe. Poti sa le faci tu daca te pricepi si ai scule, chestiile de tabla, ca la altele STAS.. de exemplu cutia electrica etc... ori o gasesti ori n-o gasesti. El lucreaza de mult timp la ea, a fost in sfarsit reasamblata zilele astea si aranjata functional pentru a putea fi dezasamblata si vopsita (culorile originale si insemnele diviziei din care a facut parte) Acum de exemplu eu ma duc la garaj sa-mi montez la a mea un far si el pregateste piesele pt. vopsit cred. Cand o sa o asambleze iar ii fac poze sau poate isi face el topic. De vanzare insa nu cred ca o va vinde, mai repede cred ca o va dona Muzeului Militar... ca mai are si o colectie de echipamente, uniforme. Totul original, fireste. Fiecare cu pasiunea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Are frate-meu, dar nu e de vanzare. DKW NZ 350, sau 350-1 nu stiu exact, folosita pe linia de front Focsani-Namoloasa. Tocmai ce lucram (adica el lucreaza, eu asist) zilele astea la ea Reusesc si io sa-l vada pana nu il vinde/doneaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Azi, dupa ce a strans piese si a muncit la ea niste ani, a adus-o in stadiul asta. Nu e gata. Nu e de vanzare. Eu sunt mandru de ce a facut. Din epava asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 (editat) Frumos DKW ..... numai ca e corcit cu IJ 350 si IJ 49. Editat Octombrie 20, 2013 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Frumos DKW ..... numai ca e corcit cu IJ 350 si IJ 49. eu zic ca e invers amigo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Motocicleta este cumva asta : /index.php?/topic/163060-dkw-nz-350-350-1-si-alte-modele/page-3 ? Azi, dupa ce a strans piese si a muncit la ea niste ani, a adus-o in stadiul asta. Nu e gata.Nu e de vanzare. Eu sunt mandru de ce a facut. Din epava asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 (editat) Da... deci 2008. Asa arata cand a luat-o. Eu nu-i stiu poveste exact dar am inteles ca motocicleta a fost abandonata in retragere apoi ingropata sau ceva de genul... Acum e aproape gata. Si motorul se aude demential. Editat Octombrie 21, 2013 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 A vopsit-o de parca a furat-o ... Mai sunt elemnte negre .. suruburi .. etc. Ai dat cu vopsea peste de parca te insurai intr-o ora. Doar seile si motorul ... Ori e reconditionare ... ori .. e tuning. Culoarea e lucioasa ? Sau e mat si e reflexie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 (editat) ...pai s-a gandit ca ii iese mai repede daca-i da cu pensula pe ea, peste tot, stand pe roti. Editat Octombrie 23, 2013 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 (editat) Offtopic dar legat de bunici & front. Bunicul (sau stra) unui coleg de munca i-a povestit acestuia cum au venit un grup de romani acasa dupa razboi, tocmai din Rusia, Ucraina sau ceva de genul... pe jos. Ca nu stiau sa manevreze camioane, mobre sau ce dracu mai gaseau abandonate. Si au facut nu stiu cate luni pana la ei in sat. Deja bunicul tau, cu MZ-ul era acasa de mult! Cat despre strabunicul meu, s-a intors orb de pe front... n-am avut ocazia sa mostenim o mobra ceva. Editat Octombrie 23, 2013 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Buna seara,sunt in cautare de o moto nemteasca din al 2-lea razboi mondial ,in stare buna/perfecta de functionare.Cine are de vanzare e rugat sa posteze poze si eventuale defecte tehnice,optice care se pot observa in poze Inainte de asta, spune-ne care este suma pe care esti dispus sa o dai pe o motocicleta nemteasca. Ca sa nu lungim vorba, plecam la vanzare de la 6.000 si ajungem la 35.000 (euro). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 A vopsit-o de parca a furat-o ... Mai sunt elemnte negre .. suruburi .. etc. Ai dat cu vopsea peste de parca te insurai intr-o ora. Doar seile si motorul ... Ori e reconditionare ... ori .. e tuning. Culoarea e lucioasa ? Sau e mat si e reflexie ? a vopsit o cum trebuia respecta tema de front ,nu ai sa vezi motocicleta militara cu suruburi negre dovada daca te uitai mai sus vedeai dekaveul expus ca este vopsit la fel ,si daca te uiti mai bine se vede ca pe cauciucuri are pusa banda de echipat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rabanu Jr. Postat Octombrie 23, 2013 Autor Share Postat Octombrie 23, 2013 (editat) Inainte de asta, spune-ne care este suma pe care esti dispus sa o dai pe o motocicleta nemteasca. Ca sa nu lungim vorba, plecam la vanzare de la 6.000 si ajungem la 35.000 (euro). Sincer sa fiu ma gandeam la vreo 3-4000,Dar acum cand realizez ca sunt foarte rare si scumpe,mi s-a cam taiat pofta de una buna in perfecta de functionare... Credeam ca sunt ieftine,e prima oara cand ma interesez de asa ceva,voi ce imi sugerati ? Editat Octombrie 23, 2013 de Rabanu Jr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Sa iti iei un Ij cu atas, facut, undeva la 500-800 de euro. Te dai cu el 1 an de zile, vezi daca iti place ideea de vechitura/atas. Daca iti place, treci in ligile superioare. Daca nu, o vinzi si nu pierzi mare lucru (100-200 de euro). a vopsit o cum trebuia respecta tema de front ,nu ai sa vezi motocicleta militara cu suruburi negre dovada daca te uitai mai sus vedeai dekaveul expus ca este vopsit la fel ,si daca te uiti mai bine se vede ca pe cauciucuri are pusa banda de echipat . Vesticii vopseaua suruburile. Rusii, in functie de fabrica, vopseau sau le puneau zincate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Rusii, in functie de fabrica, vopseau sau le puneau zincate. .......sau cromate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Eu m-am referit pana la un 1945 sa zicem. Posibil sa fi pus si cromate, fotografiile de atunci nu m-au elucidat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Comunque, Glisici e tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate