Metal Heart Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Acum 10 min am trecut pe acolo, moto avariata langa gard, riderul in picioare. Mobra parea destul de sifonata, nu mi.am dat seama ca este. In schimb, riderul semana cu Lexisexy de aici de pe forum. Da, ii stiu motocicleta, dar cea avariata nu prea parea RSV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 naspa...cu accidentele astea .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Ups ... cand am citit de RSV ..am devenit brusc atent. Updates... ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Pleaca ma ca ala e drac, nu`l prinde pe el accidentu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 ca sa nu mai deschid alt topic adaug si eu inca unul pe 13 septembrie trecand de intersectia cu sebastian la vre-o 30 m mai sus spre intersectia cu trafig greu in jurul orelor 13 un suzuki srad avea parbrizul tandari oglinzile rupte , din ce am putut sa observ , politistii il tineau ridicat si faceau masuratori . riderul nu l-am vazut si nici nu am putut opri deoarece eram pe sensul celalat pe banda 2 in plin trafic . daca cunoaste cineva mai multe detali ..... oricum sper sa nu fie f grav . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin1 Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 bine ca nu a patit nimeni nimic nu se mai termina cu accidentele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 ca sa nu mai deschid alt topic adaug si eu inca unul pe 13 septembrie trecand de intersectia cu sebastian la vre-o 30 m mai sus spre intersectia cu trafig greu in jurul orelor 13 un suzuki srad avea parbrizul tandari oglinzile rupte , din ce am putut sa observ , politistii il tineau ridicat si faceau masuratori . riderul nu l-am vazut si nici nu am putut opri deoarece eram pe sensul celalat pe banda 2 in plin trafic . daca cunoaste cineva mai multe detali ..... oricum sper sa nu fie f grav . e deja unul tot aici la accidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 5 accidente in 3 zile........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 e deja unul tot aici la accidente corect ! acum am vazut , moto cu pieton . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostiX Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 deci inseamna ca pietonul era tipa aia julita pe fund de langa bordura langa linia de tramvai ???? am trecut pe acolo dar nu am putut oprii... aveam o gramada de masini in spate .... pe acolo si nu numai ... in toata zona rahova se poarta traversarea prin loc nepermis... mai ales la prosper... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 In Pipera eu am fost. Nimic grav, genunchiul cam nasol, umflat,nu este de spital.( nu aveam genunchere). Am plecat de la serviciu, mers 10 min sa zic, nu avem cauciucurile incalzite, zic eu, si am blocat fata. Nu imi dau seama cum, dar cred ca in jumatate de secunda eram jos, cazut pe contrasens si vedem masina cum vine spre mine. Noroc ca se circula bara la bara. Motorul: ghidon si rezervor indoit pe partea stanga, semnalizarea dreapta sparta, a curs putina benzina pe moment, dar motorul merge. Trebuie sa caut sa il aduc acasa acum... Nu stiu cun, dar se pare ca am intrat si masina din fata si i-am rupt o prindere de la toba si luata vopseaua putin de pe bara. Sa nu mai zic ca astazi de dimineata vroiam sa il duc acasa la ai mei la iernat...nu mi-a venit sa cred ca s-a imtamplat, dar bine ca nu a fost mai grav. O sa pun si cateva poze, mom am ramas si fara laptop, numai ghinioane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Acum 10 min am trecut pe acolo, moto avariata langa gard, riderul in picioare. Mobra parea destul de sifonata, nu mi.am dat seama ca este. In schimb, riderul semana cu Lexisexy de aici de pe forum. Da, ii stiu motocicleta, dar cea avariata nu prea parea RSV. Eu sunt ok ... Pleaca ma ca ala e drac, nu`l prinde pe el accidentu Asa ziceam pana sa ma dea cu craci in sus mosu ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Cauciucurile de strada, oricit de noi ar fi, tot aluneca la o frina mai ferma. Cit ar fi costat un cauciuc fatza, soft? 150euro? Nu-i mult, daca stai sa te gindesti cit ai fi economisit acum. O sa sara acum profesorii, cum ca, mai invatza sa frinezi, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Cauciucul era ok, ma mai tine destul pana sa il schimb, abia am atins frana. Nu are rost sa detaliez, o sa deviem mult... Apropo, ce sa fac cu genunchiul? E destul de zgariat, putin umflat, schiopatez prin casa, dar e destul de mobil. Am pus apa oxigenata si am lesinat , la propriu, de durere, am lipsa cateva secunde si niste palme primite pe care nu mi le amintesc. Betadina mi-ar mai trebui, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Eu zic sa te duci la un medic. Nu te juca cu articulatiile caci pot aparea complicatii. La medic poti spune ca ai cazut pe scari, sau orice accident domestic iti trece prin cap. Daca le spui ca au cazut cu moto, adica accident rutier, medicii vor chema politia rutiera. Dar nu mai sta, mergi la medic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 La medic poti spune ca ai cazut cu bicicleta,..... e cea mai buna varianta. Recuperare usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 O sa ajung astazi la un spital. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Nu, nici cu bicicleta, așa am spus eu când - culmea - chiar am căzut cu bicicleta și cei de la spital au vrut să anunțe poliția. Noroc că i-am explicat în timp util că am căzut în pădure și că nu eram pe drum public. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Le spun ca am cazut beat pe sari in bloc. Mai stau putin si o sa ma duc la Colentina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 19, 2013 Autor Share Postat Octombrie 19, 2013 Bine ca n-ai patit mare lucru. Eu eram cu duba, 7 insi in ea, cineva de pe partea opusa mi-a zis: "uite, tocmai am trecut de un accident cu moto" si am reusit sa vad putin din departare. Se mai intampla, nimeni nu pleaca de acasa cu gandul sa se imprastie. Ideea e ca acum fiind vremea asta inselatoare, trebuie putin mai multa grija! Eu sunt ok ... Asa ziceam pana sa ma dea cu craci in sus mosu ala Ma bucur ca tu esti ok! De la departare si din mers riderul semna cu tine, aceeasi coafura la barba.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Am fost la spital, nu este fractura, dezinfectat, antitetanos si repaus. Si acum pozele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 E bine ca e "doar" atat. Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Mersi. Asa am zis si eu, am scapat ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate