duduistul Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Dar e oribil la ruse acoloe dragut doar drumul, chiar vreti sa intram in bg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Noiembrie 2, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2013 Asa ma gandesc si eu. Da' se pare ca asta se doreste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radookoo Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Centrul orasului nu e urat deloc si au si cateva locuri de cafea, ceai etc. Eu la 10 sunt la Jilava... stau 20-30min... ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Eu plus pasager daca se trezeste la timp se trezeste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spartacu Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 merg si eu unde va intalniti 0743816744 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radookoo Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 (editat) La Petrom Jilava a propus cineva... nu stiu exact unde e dar il gasesc eu. 0741323293 Editat Noiembrie 2, 2013 de radookoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vang Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 m-as baga si eu daca se poate, s-a decis intalnirea la 10:00 petrom jilava ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radookoo Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Pai... da... ne vedem la Jilava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 confirm pt mine si little wayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2013 Si eu la 10, cum am spus. Petrom-ul asta este pe partea dreapta in directia noastra de mers, la 500-600 m de la trecerea peste calea ferata de la CFR PRogresul (iesirea din Bucuresti). Asadar, pe soseaua Giurgiului, treceti de Dedeman (pe partea stanga), ajungeti la CFR Progresul (capatul autobuzelor si tramvaielor pe partea dreapta + sine de cale ferata), iar la 600 m pe dreapta este un Petrom. Acolo. Pot sa intru in Bulgaria cu copia RCA-ului? Nu ca m-as ocupa si de asigurari, da' nu gasesc originalul... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radookoo Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Doar buletinul il cer... nici nu mi-am dat casca jos de cele mai multe ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2013 AM rezolvat, oricum. NE vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grasu86 Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Eu nu ma bag pt ruse....ASA k asfalt uscat...dak mai vrea kreva sa iasa la plimbare prin imprejurimile bucurestiului pe LA 12 sa ma anunte.EU oricum ies .nr Meu :0769410986 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Si papi bun la Happy, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 cateva poze de azi ( nu stiu sa pun poze pe forum asa ca le dau pe transfer ) Download link http://we.tl/o6lxmlLyXD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2013 Super. Multumim. Poate repetam experienta... Toata lumea cu bine acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vang Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 am ajuns acasa ok, a fost foarte frumos. mi-a placut la nebunie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anpetre Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 As dori sa multumesc micii comunitati care s-a deplasat azi la Ruse si care m-a acceptat fara rezerve adhoc la Petrom. Domnilor, a fost foarte placut sa va cunosc si sa petrecem impreuna cateva ore. Poate ca ati fi mers mai repede fara mine dar ati avut rabdarea si eleganta de a NU o face. Multumesc! Scuze daca am omis pe cineva la saluturile de despartire din benzinarie, fara nici o intentie. s'auzim de bine pana la o data viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2013 Stimate domn, sunt sigur ca placerea a fost a tuturor participantilor. Va mai asteptam si cu alte ocazii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Everybody safe home. O parte ne-am despartit la Daia si am mers prin Oltenita, si apoi acasa, Bucuresti. @anpetre - s-a mers special asa, spre ruse, in acest regim de viteza, ca sa putem merge toti grupati. Ma bucur ca a fost viteza ok. @everybody - sper ca v-a placut la happy Poate data viitoare mergem la Veliko Tarnovo, si acolo se mananca foarte bine,. Cateva poze, pe transfer, aici http://we.tl/Y5moxBZskD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2013 Foarte frumos la Happy. Bune salatele. Si cafelele lungi. Astep Veliko. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Se anunta vreo 20 de grade la Veliko: http://www.accuweather.com/ro/bg/veliko-turnovo/46650/daily-weather-forecast/46650?day=6 eu zic sa da Mai vedem inspre weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Am ajuns si eu acas'.Mie mi-au placut oamenii cu care am plecat la plimbare catre Ruse...cu toata reticenta aratata ieri seara in privinta turei asteia.A fost forte ok.Imi pare rau pentru colegul care a trebuit sa se intoarca La Intoarcere catre bucale am mers si eu dupa grupul de 4 motoare dar am prins o dacie si o caruta pret de cateva viraje si m-am pierdut de card.Drumul nu il stiam iar pasagerul se tot fataia in spate (deh saua pasagerului e confortabila la ss).Voi mergeati peste 60, eu nu puteam sa merg mai repede cu pasager pe curbele alea..asa ca am mers incet La prima padure am facut o pauza,unde ne-am intalnit cu alti doi moteristi.In prima faza am plecat impreuna.Pe o curba unul dintre ei a sarit in padure cu tot cu motor.... Am scos mobra pe sosea avand pagube minime.Riderul a avut doar orgoliul ranit..foarte baftos de altfel Am hotarat sa scurtam drumul catre Bucuresti,facand stanga inainte de oltenita,...Pasagerul fiind din ce in ce mai extaziat de durerile provocate de sa....Uneori ma punea in dificultate cand se tot misca de pe o buca pe alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2013 Io zic ca daca aveai o bere pregatita pentru pasager, o dadeai la pace cu el... parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Stiam eu ca plecaseram 5 spre Oltenita. Bine ca sunteti ok. Ride safe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate