Vizitator little wayne Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Da frate,de data asta nu a baut suficient si nu a stat linistit mai mult de 3 minute.M-a chinuit destul de mult la intoarcere pentru ca nu a baut suficient Data trecuta a adormit pe scuter si a fost cat pe ce sa cada(nu i-as fi observat lipsa),acum,nu,a mai avut si limbrici.Putin mai lipsea sa nu inceapa sa danseze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 (editat) SI mie mi-a facut placere, aveam nevoie de asa ceva dupa aproape 4 luni de inactivitate motociclistica. Sper ca la anul sa va onorez cu prezenta calare! Nu mai comtentez ce spune little wayne pentru ca el este oricum un ordinar Un mic edit despre mobristul care s-a dus in sant: e destul de greu sa o iei o curba stransa in wheelie Editat Noiembrie 4, 2013 de Dan Spataru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Stiam eu ca plecaseram 5 spre Oltenita. Bine ca sunteti ok. Ride safe. Nu am avut nici o fractiune de secunda probleme.Am preferat sa ma deplasez in siguranta.Va puteam ajunge intre localitati,acolo unde puteam sa dezlantui herghelia de cai putere...dar in definitiv eu am plecat la plimbare...cu pasager Nu mai comtentez ce spune little wayne pentru ca el este oricum un ordinar Nimic nu ma incanta mai tare decat cuvintele frumoase care imi sunt adresate de amici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 (editat) Guys, behave! In alta ordine de idei, la Veliko Tarnovo se anunta fro 20 de grade, bagam o tura? 200 km dus, 200 intors http://goo.gl/maps/erQl3. Sambata 22, duminica 20 de grade. Sambata, la ora 9 la petrom jilava, plecare la 9.30? Oprire in Giurgiu, si la dus si la intors, In Veliko masa la EGO 2, poze la cetate, si sus la Arbanasi, apoi retur. e drum cam de 8-9 ore. Doritori? Editat Noiembrie 5, 2013 de deviltry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 400 km ....9 ore . Vitezomanilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 eu ( + pasagera ) m-as ( ne-am ) baga, crezi ca este prea mult pentru un incepator ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 (editat) facem opriri din 100 in 100. eu zic ca e ok. si, da nu sunt 9 ore de mers ))) sunt cam 3 dus, 3 intors, plus pauze pentru progrese ))) Editat Noiembrie 5, 2013 de deviltry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 super, "count us in", sper sa fim mai multi ca duminica trecuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 event https://www.facebook.com/events/444375299000898 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 mda... facebook ....eu nu am facebook. ce se intampla acolo? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Nu e bun linkul de facebook. Eu nu va voi onora cu prezenta, inca imi resimt fizicul dupa Ruse ( naspa pasager pe vitezana ). Poate se baga lill' wayne Dar promit ca la anul sa mi va alatur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 nasol. sa inteleg ca n-ai ajuns sa-ti iei antigelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 nasol. sa inteleg ca n-ai ajuns sa-ti iei antigelul Nu-i bai de antigel, mai imi trebuie ITP, scarita pilot dreapta si permis ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 nu e bun linkul pentu ca nu esti frienduit )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 nasol cu scăriţa . restul conteaza mai putin ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Noiembrie 5, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2013 Eu nu pot. Poate o tai putin duminica asa, de incalzire. Daca se schimba ceva, va anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 E cam departe Veliko pentru mine in luna noiembrie.In primavara a fost super fun atunci cand am mers cu scuterul Acum e frigulet.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Haidi bre, am fost eu duminica si era frumos, unii erau in tricou, ziceai ca e vara. Nu glumesc, noroc ca aveam niste blugi si o bluza mai subtire de schimb in rucsac. Foarte placut si drumul, nu am inghetat deloc. Bine, cu haine touring dar fata de sambata cand inghetasem rau prin tara, Veliko a fost light... nici n-am avut nevoie de al doilea pulover. Drum de... noua ore? Poate de doua... Doua dus, doua intors... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 (editat) Drum de... noua ore? Poate de doua... Doua dus, doua intors... Ce usor e sa va dati rotunzi pe net . Pun pariu pe o naveta de bere ca tu nu reusesti sa ajungi din Bucuresti la Velico in 2 ore. P.S. Poate doar pasagera pe motoreta lui Niko. Editat Noiembrie 5, 2013 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vang Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 (editat) nu suna rau deloc...dar as prefera mers relaxat cu opriri, nu in doua ore ca sa vad numai asa: Editat Noiembrie 5, 2013 de vang Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) Ce usor e sa va dati rotunzi pe net . Pun pariu pe o naveta de bere ca tu nu reusesti sa ajungi din Bucuresti la Velico in 2 ore. P.S. Poate doar pasagera pe motoreta lui Niko. Pune pariu pe ce vrei tu. Cand am fost la Veliko cu Niko&Co am ajuns cu totii in 2h. Eu nu m-am uitat la ceas, altii au zis ca asta ne-a fost timpul. Nu mi se pare asa mare realizare, sunt 180 km pana acolo pe drum aproape drept, cu cateva curbe largi si asfalt bun, foarte aderent. O medie de 90 km/h mi se pare mai mult decat decenta cu pauze cu tot - pauzele au fost mici si nu s-a mers cu 90 km/h. Duminica am facut cam tot atat, doar ca pauzele au fost mai mari si am mers mai tare. De la 4h (dus-intors) la 9h nu ti se pare o prapastie cam mare? Ce usor e sa "punem pariu" si sa ne luam de altii... nu suna rau deloc...dar as prefera mers relaxat cu opriri, nu in doua ore ca sa vad numai asa: Tare reclama. Normal ca nu trebuie sa "scoateti timpi". Drumul e foarte frumos, mai ales cand sunt frunze colorate toamna (acum deja s-au cam scuturat ). Editat Noiembrie 6, 2013 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) Freya, sunt convins ca esti fata de treaba dar, sa mor, parca ai fi catalizator de raca. Ar trebui sa faci cunostinta cu little wayne On: 180 de km? pai va ajung la veliko in 90 de minute ) zise racerul din mine Editat Noiembrie 6, 2013 de Dan Spataru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Ce usor e sa va dati rotunzi pe net . Pun pariu pe o naveta de bere ca tu nu reusesti sa ajungi din Bucuresti la Velico in 2 ore. P.S. Poate doar pasagera pe motoreta lui Niko. De ajuns se poate ajunge si mai repede, eu nu cred ca am fost vreodata in grup mare si sa scoatem sub 3 ore. Acum depinde de unde cronometrezi, ca daca nu pui juma de ora pana se strange lumea la plecare, juma de ora la Giurgiu pana pun toti benzina si pana ne urnim, regrupari pe drum de tigaurete... Recordul de viteza Bucuresti-Veliko l-am facut in 2 insi, ZX9 si R1, pacat ca nu stiu exact cat a fost. Apoi am mai tras odata tare cu Denis si Stefan, dar eram cu XX-ul si pasagera, nu prea am facut fata, oricum era la intoarcere si clar am facut sub 2 ore. Dar ca regula generala, mereu se fac cam 3 ore cand mergi in grupuri mai mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Nu mergem sa scoatem timpi. Oprim din 100 in 100 de km, si mergem de placere. Sunt si incepatori, asa ca intins 200 km nu e ok pentru ei. Deocamdata vremea la veliko este in continuare prognozata la 21-22 de grade (accuweather), dar cu ploile care se anunta la noi, nu stii cum se schimba vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) Freya, sunt convins ca esti fata de treaba dar, sa mor, parca ai fi catalizator de raca. There's always a reason. Il cunosc pe stimabil, i-am dat si din sprayul meu de lant dar nah, lumea mai uita. Vreme buna sa aveti, excursia e faina. Editat Noiembrie 6, 2013 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate