raducanescovan Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 adunate din doua ture - Piatra Neamt - Poiana Teiului - Brosteni scuze calitatea - sunt facute cu telefonul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miky493 Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Frumos.....imi aduc aminte de vacantele frumoase petrecute in zona hangu la bunici.Tot tinutul neamtului este un adevarat paradis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Noiembrie 4, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2013 asa este din pacate nu-s un mare pozar...ca as avea ce arata din zona Neamtului prietena mea face toate pozele si asta cand opresc eu....ce-i drept , nu prea des... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisiano Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Frumos Aceeasi problema o am si eu cu opritu` ) Cm uit pana is pocnit peste spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 A 3-ia poza e tare De aia dispar locurile frumose.Din cauza gunoiului ,din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Noiembrie 4, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2013 A 3-ia poza e tare De aia dispar locurile frumose.Din cauza gunoiului ,din pacate e un loc unde se aduna de obicei pescarii si nu numai (e accesibil cu auto)..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 e un loc unde se aduna de obicei pescarii si nu numai (e accesibil cu auto)..... Aha.Oricum foarte frumoase poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Noiembrie 4, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2013 Aha.Oricum foarte frumoase poze Multumim Repet , meritul nu e al meu, dar ii transmit aprecierile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 OK.Asa sa faci ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Frumos, in septembrie am facut turul lacului Bicaz, cam prost drum prin zona..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Frumoase poze 7-9-10 - coloritul superb al toamnei. Si mai frumos e sa te bucuri de priveliste live. Zona Neamt este foarte buna pentru motociclism si merita mai multa promovare. M-ai inspirat sa fac si eu un topic cu poze din tura mea prin zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 super..la sfarsit de septembrie am bifat si eu turu lacului bicaz.. frumoase locuri..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Frumos de uni care locuesc in zona sau aproape, eu sau alti cum sunt eu in Galati nu am nimic de vizitat aici, trebuie sa merge peste 100 km sa vad ceva, doar Dobrogea, dar trecutul cu bac-ul nu e ceva fericit... Am fost de 2 ori prin zona Bicaz-ului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Noiembrie 5, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2013 Frumos de uni care locuesc in zona sau aproape, eu sau alti cum sunt eu in Galati nu am nimic de vizitat aici, trebuie sa merge peste 100 km sa vad ceva, doar Dobrogea, dar trecutul cu bac-ul nu e ceva fericit... Am fost de 2 ori prin zona Bicaz-ului... intradevar, suntem norocosi in zona neamtului...drumurile nu-s chiar foarte bune dar ai ce vedea... coclauri cat cuprinde... hard enduro piatra neamt avem, nu ne plangem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coxa Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Subscriu la frumusetea peisajului.Am trecut prin Iulie pe acolo si am intrat deseori pe contrasens caci eram cu capul pe sus si pierdeam directia.Sugestia mea este ca daca o sa faci poze la acele peisaje cu un DSLR trimite la National Geographic poate mai vad si ei peisaje din povesti.Frumoase poze.Conteaza ce se vede din poza si nu nr pixeli si alte detalii de aparat si obiectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Noiembrie 6, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2013 Subscriu la frumusetea peisajului.Am trecut prin Iulie pe acolo si am intrat deseori pe contrasens caci eram cu capul pe sus si pierdeam directia.Sugestia mea este ca daca o sa faci poze la acele peisaje cu un DSLR trimite la National Geographic poate mai vad si ei peisaje din povesti.Frumoase poze.Conteaza ce se vede din poza si nu nr pixeli si alte detalii de aparat si obiectiv. chiar discutam cu pasagera despre achizitionarea unui dslr... da o sa apara o problema.... de la anul nu o sa mai fie pasager...plus ca dslr-ul o sa stea la ea....sa vezi ce opriri din km in km o sa faca subsemnatu...exact cum imi place mie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragunov Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 Bilâ a vazut ultima poza?poate iti cere ceva drepturi!numa bine si sa dea Domnu' sa facem cat mai multi km anu'asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 Va cam laudati in Neamt, dar aveti cu ce, peisaje minunate, insa drumuri de groaza, apoi linga este Bucovina si obligatoriu intoarcerea prin secuime, care au si drumuri si peisaje, fac in fiecare an un traseu in zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragunov Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 cu drumurile e jale aici...de asta multi care aveau vitezane au sarit direct la enduro!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Iunie 27, 2014 Autor Share Postat Iunie 27, 2014 revenim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragunov Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 cateva si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate