Sari la conținut

Singuri impotriva tuturor !


enduristull
 Share

Postări Recomandate

Salutare dragilor ! Povestea mea incepe de ceva ani de cand mi-a intrat microbul asta moto in vene...de atunci sunt disperat dupa ele ,merg pe strada aud un motoras si imi apare asa un zambet prost pe fata :) ...m-am molipsit m-am molipsit asta e )...Acum a venit si momentul sa-mi achizitionez unaa chiar daca nu am A-ul m-am gandit sa incep frumusel pe o motoreta de 49 cm cubi,avand in vedere ca permis de conserva am de 1 an si ceva....Cu frumusetea meaa vreau sa-mi fac mana,sa ma obisnuiesc cat mai bine cu ea sa o invat,sa invat cum e sa fii in trafic pe moto (masina nu ma face fericit deloc ) .SI de acum incepe povestea noastra ....Nu am stat prea mult pe ganduri cand am cumparat-o avand in vedere ca am stat pe net vreo 3 luni am tot cautat,am tot probat,pana am gasit ceea ce imi doream si asa am ajuns la trotineta asta,in prima seara cand am fost sa o vad m-am indragostit si deja stiam ca ea va fi aleasa pentru inceputurile mele moto,asa ca a doua zi am venit cu banii si avand in vedere ca numai mersesem niciodata cu o motoreta decat ocazional cu un scuter or atv, eu zic ca m-am descurcat bine si usor cu a 1-a pe trotuar am ajuns si acasica,am legat-o de gardul din fata blocului si maandru m-am uitat toata ziua pe geam la ea,ba mai coboram sa vad daca e intreaga ii mai dadeam o cheie,chiar daca are motor de drujba muream de drag sa o aud sa o turez....ca de e prima moto din viata mea zic sa ma bucur cum trebuiee:))

Acum problema mare...normal ca nimeni din familie nu e de acord.....familia a inceput sa ma renege ,sunt distanti cu mine si cred ca inca se mira ce au facut gresit de fisu s-a apucat de moto :police5: ....dar ce sa-i mai faci acum pasiunea e pasiune,normal ca au urmat mii de ore de teorie din partea tuturor dar mai ales din partea bunicului care a avut o jawa prin anii lui de tinerete si chiar daca credeam ca chiar el ma v-a intelege nu a fost asta ,tocmai el a avut gura cea mai mare...eh asta e microbu e microb cum spuneam si nu poti scapa de el . Acum sa-i fac si fetei mele prezentarea ..este un generic trigger x sm 80 cm ,AM 6, 6 trepte,racire pe apa , anul 2008 si o iubesc foarte mult pentru ca stiu ca daca am eu grija de ea si ea v-a avea de mine :bounce: ...

 

Acum si niste poze cu frumusetea chiar daca familia mea nu o suporta pentru ca au aceeasi mentalitate proasta si de (cuvant urat ) despre motoristi ,eu impreuna cu ea le vom demonstra contrariul si le voi arata ca si motoriistii pot fi civilizati in trafic si daca casti bine ochii vei ajunge acasa cu bine de fiecare data cand te pui in sa.

Pozele sunt facute de fostul proprietar eu inca nu am avut timp de poze am preferat sa ma acomodez putin cu ea ca oricum o bag la iernat si pana la primavara greu o mai vad

 

Sper ca nu v-a plictisit povestioara mea dar simteam nevoia sa ma laud si sa impartasesc fericirea cu altii care ma inteleg:)

 

Numai bine si Asfalt Uscat !

 

post-41715-0-90514900-1384724056_thumb.jpg

post-41715-0-52200400-1384724068_thumb.jpg

post-41715-0-21619600-1384724075_thumb.jpg

post-41715-0-72328500-1384724084_thumb.jpg

post-41715-0-44148800-1384724093_thumb.jpg

post-41715-0-22315600-1384724100_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da ,uneori suntem dezamagiti chiar de cei de la care asteptam sustinere si intelegere, dar asta-i viata! Sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea si iti doresc sa reusesti sa le demonstrezi alor tai ca s-au inselat in privinta ta, sa le arati ca esti matur , ca nu ai facut alegerea gresita. Bafta !

Editat de teiu29
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

....Prima mea motocicleta a fost si cea pe care o detin in prezent,un gsxr k4 1000 si sunt tot viu si fara oase rupte,iar acum ne iubim chiar mai mult decat la prima noastra intalnire acum 4000 de km,pe 01 mai an curent :). Avand in vedere ca omul e masura tuturor lucrurilor,cu siguranta nu anvem de ce sa-i luam in seama pe aceia care nici pe bicicleta nu s-ar urca din cauza ideilor preconcepute pe care le au. App de familie ...tatal meu nu a vorbit o saptamana cu mine dupa ce mi-am luat motor si nu sunt tocmai un pusti,avand in vedere ca am 29 de ani :)).

 

Tot ce conteaza e ca eu si Suzi ne iubim din ce in ce mai mult si fiecare moment trait impreuna nu poate fii descris decat ca PURA PASIUNE :))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc tuturor :) stiam ca aici gasesc sustinerea de care aveam nevoie:)) da adevarul este ca e putin frustrant cand intrii in casa cu ghiozdanu in spate,pui casca pe masa si toata lumea se uita la tine de parca ai omorat pe cineva......dar cand cobor jos la ea deja imi creste inima :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

TIMPUL le rezolva pe toate(la propriu) dupa cum bine stim :)

 

Stai linistit,ca dupa ce o sa le castigi increderea,vazand ca nu faci nebunii,toate lucrurile vor revenii la normal. ...Acum tatal meu a ajuns sa-mi aprecieze motorul,iar astazi,cand o pregateam pt iernat,in timp ce era pornita a accelerat-o :))). True story :)))))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pentru ca stiu ca daca am eu grija de ea si ea v-a avea de mine :bounce: ...

 

Nu te baza pe asta, ingrijeste-o , curat-o, fa-i pe plac, dar tu trebuie sa ai grija de tine. E o bucata de fier pana la urma urmei si o sa faca exact ce-i spui tu. Tutror ne place sa credem ca au suflet, dar nu e asa.

Cat despre familie, been there, done that, cum spunea cineva timpul le vindeca pe toate.

Trebuie doar sa ai grija ! Asfalt uscat !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai mei (parintii doar), nici dupa sase ani de motociclism nu sunt deacord cu ideea ca " fiisu' " e mai tot timpul cu moto prin trafic. Si, vorba aia, n-am vazut spitalul niciodata din cauza motocicletei.

Ma rog, pana in toamna asta cand am vadut moto.

Le-am spus ca la anu' imi voi lua alta si, nu ma cred. Sau, mai bine zis, refuza sa creada.

 

Anyway, SM-ul ala este mai mult decat OK!

Take care!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

f frumoasa, iti faci mana cu ea sigur..ca sfat as zice sa mergi si iarna dak e uscat..nu stii ce pierzi! iernat e un termen aiurea ptr mine de ex, asa daca o mai scoti te distrezi si abia se misca toate in motor..piesele se ung..am iesit sambata, orasul mai gol mai mare placerea..baga km bucura-te de ea!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...